Şimdi arkadaşlar şöyle düşünün, hangi futbolcu sven goren eriksoon un çalıştırdığı takıma gelmek istemez??? erikson a bi imza attııralım dünya flaş haber olarak bi geçsin şunu ondan sonra görün siz kimler gelmek için can atacak bu kulübe
Cale'nin gidip gitmeyeceğini bilmiyorum. Ancak Manisayı sezon boyunca takip eden arkadaşım bu adam hava bulursa Cale'yi de keser milli takımın da değişmez sol beki olur dedi...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
caleye cok büyük miktarlı teklifler var,satmayıp yedek bekletmek mantıksızlık olur...
kalır ve bu takımda ilk 11 oynar,caleyi kolay kolay bu takımda kimse kesemez...
Tek kulvarda yarışmayacağız ayrıca solbek için tek bir kişi vardı.Şimdi ikiledik işte.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
9 milyon euromuuuuu!!!!!yuuuuhhh, fb ne yaptı öyle, 9 milyona git avrupadan yıldız getir mehmet topuza 9 milyon verilirmi,üstüne bide 1.5m verip aldıkları gökhanı veriyorlar,zuhahhaaa
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Aziz sırf artislik olsun diye bile bile kazık yiyor.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Cale'nin gidip gitmeyeceğini bilmiyorum. Ancak Manisayı sezon boyunca takip eden arkadaşım bu adam hava bulursa Cale'yi de keser milli takımın da değişmez sol beki olur dedi...
o zaman tamamdır...
zaten erikkson ferhatı yeterli bulursa,caleye gelen iyi bi fiyata elden cıkarırız gibi gozukuyor...baskan aldıgımızın 4 katı teklif var demişti,2.3 e aldık 9 milyon euro ediyor...
atibayı aldıysak 3 transfere bu iş biter... forvet:Fatih Tekke sag bek orhan Sam stoper stepanov ya da paulo
aslında Yattaranın satılmasından yanaydım ama 4 4 2 oynucagımızı varsayarsak ozer ve mehmet topuzu alamadıgımıza gore tek çare Yattara kalıyor...eskisi gibi oynarsa cok faydalı olur...
yine de yedek olarak engin baytar ve umut satılırsa yedek forvet alınması lazım...
huseyin ve serkanın gittigini varsayarak
Peter Crouch Şuanda nerede oynuyor ne kadar sözleşmesi var Liverpool'dan sonra düşük bir takıma gitti ismi duyulmaz oldu Halen daha milli takıma alınıyor mu?
Yorum