Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hala Özer diyorum.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim anlamadığım bu özer colmandan çok daha iyi mi ?
      evet daha iyi . şuan için yani. colmanın çok iyi bir potansiyeli var ve o potansiyele göre çokta eksikleri . mesela top ile ilerlerken çok ağır .fizik gücü zayıf bu iki eksiğini giderebilirseki çalışma ile giderilecek durumdur colman ülkemize gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olur. bu benim gözlemim aksi görüş varsa da saygı duyarım

Yorum

• ayrıca colman geldiğinde de söylemişti asıl yerinin dört dört ikide orta sahadaki ikiliden biriyim diye
        özer ise daha çok kanat ve ofansif orta saha özelliklerine sahip bir oyuncu
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Fatihin gelmesine karsiyim. Bu takim fatihsiz buraya kadar geldi. Bundan sonra da fatihsiz Sampionluga ulasacaklarina inanmislar. Fatih geldigi taktirde takimin havasini bozabilir.

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatihin gelmesine karsiyim. Bu takim fatihsiz buraya kadar geldi. Bundan sonra da fatihsiz Sampionluga ulasacaklarina inanmislar. Fatih geldigi taktirde takimin havasini bozabilir.
            Ben bu mantığa karşıyım. Örneğin, Denilson'un ismi geçiyor ama onun için "Bu takım Denilson'suz buraya geldi." demek ne kadar mantıklı olur?

Takımda eksik görülen her yere futbolcu alınabilir. Adı Fatih olur ya da Ahmet olur...

Yorum

• fatih tekke ozellikle iç saha maçlarında kapanan takımlara karşı ilaç gibidir. şampiyonluk için bu lazım.bu fırsatı kaçırmamalıyız. iyi transfer şarttır.isaac promise den gereken verimi alamıyoruz.bu da bir yanlış.

Yorum

• Gaysede sakatligindan ötürü forma giyemeyen ama yakinda düzelecek olan ve yil sonundada sözlesmesi bitecek olan SERKAN ÇALIK bence sartlari arastirilsa hic fena olmaz...

Hatta sözlesmesi bitincede alabiliris Kendisi Trabzonlu aileside gurbetci ... Bence Kendiside büyük bir yildiz olacak...
                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Fatih Tekke takımın havasını bozacaktır düşüncesi bence pek sağlıklı bir düşünce değil.Çünkü bu takımın onun tarzı bir lidere saha içinde ihtiyacı olduğu kesin.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Korsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gaysede sakatligindan ötürü forma giyemeyen ama yakinda düzelecek olan ve yil sonundada sözlesmesi bitecek olan SERKAN ÇALIK bence sartlari arastirilsa hic fena olmaz...

Hatta sözlesmesi bitincede alabiliris Kendisi Trabzonlu aileside gurbetci ... Bence Kendiside büyük bir yildiz olacak...
                    alabilirsek alalim derdim ben,gelecege iyi bir yatirim olurdu...

Yorum

• ts devre arasında orta sahanın soluna ve hücuma dönük orta saha oyuncusu alacak muhtemelen bu transferler brezilya'dan gerçekleştireceğiz.

bugün bazı gazetelerde ismi geçen murat ceylan'ı kadromuza katmayı başarırsak çok faydalı bir iş yapmış oluruz böylece oyunun tek yönünü oynayan hüseyin'den kurtulmuş oluruz.

fatih tekke ise çok sık sakatlık yaşadığı için ve forvet kontejyanımız dolu olduğu için bu transferin düşünülmediğini sanıyoruum.

serkan çalık kontra atak futbolcusu dar alanda bize yararlı olacağı kanısında değilim gs'dan bir oyuncuyu almayı planlıyorsak gelecekte arda'dan daha başarılı olacağını düşündüğüm ....alparslan... alınsın.

tabata ve engin baytar bizim için biçilmiş kaftandır.

Yorum

• İlk olarak Korsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gaysede sakatligindan ötürü forma giyemeyen ama yakinda düzelecek olan ve yil sonundada sözlesmesi bitecek olan SERKAN ÇALIK bence sartlari arastirilsa hic fena olmaz...

Serkan Çalık'ın maliyeti çok uzun süredir sakat olmasına rağmen milyon eurolar düzeyinde . Kontratı sona erene kadar bir noktaya gelirsede gs serbest bırakmaz .

Sırf Trabzonlu diye kulübü zarara sokmanın ne alemi var ?

Bakın Hollanda da gencecik bir kardeşimiz var . PSV ve Ajax yakından takip ediyor . Brüls'ün oynadığı ligdeki en büyük yıldız , her maçı bir olay .

Serhat Koç , bir başka başlıkta şu şekilde tanıtmıştım : (Güncel istatistiği 21 maçta 16 gol 4 asist )
                        İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İşte çok yakında Hollanda futbolunun en önemli isimlerinden biri olması beklenen

Serhat Koç

18.07.1990 doğumlu ve sadece 168cm boyunda , profesyonel sözleşme imzayalı henüz 1 yıl olmadı ... Ancak o yaşıtları Paf takımlarda mücadele ederken ikinci profesyonel sezonunda muazzam bir patlama yaparak bütün dikkatleri üzerine çekti . Şu an Hollanda ikinci liginin bir numaralı yıldızı halinde ve Psv'ye gelecek sezon için göz kırpıyor .

Şu ana kadar oynanan 15 lig maçının 14'ünde ilk 11 başlayan Serhat , bu maçlara tam 11 gol ve 5 asist sığdırdı . Takımı ligde toplam 28 gole sahip . Golleri ve gol pasları dışında da bir çok golün hazırlayıcısı , anahtar faktörü Serhat . 2. forvet , sağ forvet , sol taraf hatta forvet arkasıda dahil olmak üzere çok geniş bir bölgede oynayabilme potansiyeli vaad ediyor . Bu bakımdan da eski futbolcumuz Gökdeniz'i andırıyor . Bitirici vuruşlarda genç yaşına rağmen müthiş bir başarı oranına sahip , temposu ile rakip defansın limitlerini zorluyor , çok iyi bir dripling yeteneği ve pas kabiliyetide var . Her iki kanata da inebilen , süratli ve birebirde yetenekli bir forvet olması onu bu yaşında durdurulması güç bir futbolcu haline getirmiş . Ligde yalnızca bir sarı kartı bulunmasıda yaşı dolayısıyla dikkate değer .

Geçen sezon sonu 200 bin euro civarı olarak açıklanan bonservisini şu ana kadar bir kaç katladığı açık . PSV ilgiside cabası . Ancak herşeye rağmen Hollanda ikinci lig pazarı Türkiye'ye oranla hayli uygun bir seviyede olduğunu söyleyebiliriz .

Hollanda ve Belçika'da Trabzonspor'un çok iyi ilişkileri mevcut . Hatta Hollanda ikinci liginde pilot takımı niteliğinde anlaşma dahi yapabiliyoruz . Devre arasında bir operasyon ile Serhat Koç PSV'nin pilot takımı gibi çalışan FC Eindhoven'dan alınabilir , halen son tren kaçmış değil .

http://www.fc-eindhoven.nl/html/stan...l?team=1&sid=5

Yorum

• Serkan Calig'in cok ust duzey bir topcu olduguna inanmiyorum. Isaac, Umut, ve Gokhan arasinda fazla katki saglayabilecegini dusunemiyorum. Malum Isaac bile bu kadro da ilk 11'e girmekte bu kadar zorlaniyor. Ben asil Baris Ozbeg'i gormek isterim, o da ayni sekilde iyi bir alternatif olur ama orta sahamiza zenginlik katabilecek bir futbolcu.

Yorum

• başkan gaziantepden tabatayı almaz.söylediği sözle ters düşer.lig tv de seyrettim.erman toroğluna demişki sohbet sırasında.şuan transfer döneminde tabata ismi geçiyor.bırakın kalsın demiş gaziantepde tabata.ligde kaliteli takım sayısı atsın.

Yorum

• Özer Hurmacı'yı aLsınLar yeter.Özer'i aLmayacakLarsa adam gibi soL ayakLı soL açık aLsınLar !
                              Özer'i aLırsak orta sahada dert-tasa biter =) Özer orta sahanın her yerinde oynayabiLecek kapasitede.Defansif ve ofansif özeLLikLeri aynı.
                              Ligin asist kraLını aL Başkanım!
                              En önemLisi bu adam TrabzonLu ve Trabzon'da canı gönüLden oynamak isteyen bi futboLcu.

Yorum

• Farabi hocam, bu koc ismini cok yakin zaman icinde duymustu, galiba cok iyi bir topcu, tanidik da olabilir
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Yükleniyor...
                                X