Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu gökhan ünal'ı bjk ye kaptırırsak çok yazık olur çookkkkkkkkk.bitiriciliği en iyi yerli forvetlerden biri(bizim alabiliceklerimiz içinde bir numara).alınırsa trabzon'da rahatlıkla gol krallığı yaşıyacağına inanıyorum.umut'un yanına mehmet yılmaz'ı almak bence çok saçma olur.umut pres yapan ve rakip savunmayı yıpratan bir forvet.mehmet'i alırsak onun yanına benzer özelliklerde daha güçlü fakat daha yavaş versiyonunu almış oluruz.bence umut'un yanına teknik kapasitesi iyi, bitirici özelliği olan, top sürme ve pas yeteneği daha iyi olan gökhan alınmalı.(gökhan bu saydıklarımı ronaldo kadar yapıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın yeterli düzeyde yapabiliyor diyorum.)
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu gökhan ünal'ı bjk ye kaptırırsak çok yazık olur çookkkkkkkkk.bitiriciliği en iyi yerli forvetlerden biri(bizim alabiliceklerimiz içinde bir numara).alınırsa trabzon'da rahatlıkla gol krallığı yaşıyacağına inanıyorum.umut'un yanına mehmet yılmaz'ı almak bence çok saçma olur.umut pres yapan ve rakip savunmayı yıpratan bir forvet.mehmet'i alırsak onun yanına benzer özelliklerde daha güçlü fakat daha yavaş versiyonunu almış oluruz.bence umut'un yanına teknik kapasitesi iyi, bitirici özelliği olan, top sürme ve pas yeteneği daha iyi olan gökhan alınmalı.(gökhan bu saydıklarımı ronaldo kadar yapıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın yeterli düzeyde yapabiliyor diyorum.)
      ilk tercihim mehmet yıldız ama gökhan ünalda kötü futbolcu değil alınsa sevinirim hadi hayırlısı artık bekleyip göreceğiz

başkanın dediği gibi belki taraftar kombinelere ilgi göstermez bütün transferler yatar (ALLAH KORUSUN) O DA BİR İHTİMAL TABİ
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk tercihim mehmet yıldız ama gökhan ünalda kötü futbolcu değil alınsa sevinirim hadi hayırlısı artık bekleyip göreceğiz

başkanın dediği gibi belki taraftar kombinelere ilgi göstermez bütün transferler yatar (ALLAH KORUSUN) O DA BİR İHTİMAL TABİ
        mehmet yıldız'ın son vuruşları kötü ve teknik kapasitesi zayıf.ve çok fazla faul yapıyor.inan bana m.yıldız trabzona gelirse, umut'a ve mehmet yılmaz'a çıkan homurtuların daha fazlası çıkıcak stadda.homurtudan kastım nedir anladın sen onu hem takımızda savaşçı oyuncu sayısı fazla, teknik oyuncu sayısı az.

Yorum

• Alınan çok ama!

Trabzonspor'da transferlere baktığınız zaman herkes çok mutlu. Hani derler ya "ağzı kulaklarına varıyor" o misal! Kimse kaça bittiğini, ödeme koşullarının ne olduğunu ya da başka bir deyişle bu oyuncuların yerine kimlerin verileceği konusunda bilgi sahibi değil. Yönetim 'şeffaflık' adına haftalık toplantılarında yapılanları resmi internet sitesinde yayınlıyor. Toplantılarda içilen çayların ayrıntıları bile veriliyor!.. Ama hangi oyuncu kaç paraya alındı, karşılığında ne verildi, kaynağın nerden geldiği konusunda bilgilendirme yapılmıyor. Kulaktan kulağa yayılan rakamlar doğru ise şimdiye kadar alınan oyunculara 20 trilyonu aşan bir rakam harcanmış. Anlaşılan o ki Gökdeniz'in transferinden gelen para çoktan bitmiş. Sırada satılacak olan diğer oyuncuların parasına ihtiyaç var. Yani Hüseyin'in ya da Yattara'nın parasına. Haftalık toplantılarda şeffaf davranan yönetim umarız bu transferlerde de aynı hassasiyeti gösterir.

Nokta isimler alınmalıydı
          Kimse bu yönetimin transfer yapmadığını söyleyemez. Önemli olan yapılan transferlerin verimliliğidir. Bordo-mavili takımda gelenek hiç bozulmadı. Gençler dahil bu sezon 17 futbolcu alındı. Bir o kadar da elinde var. Trabzonspor üç düzine oyuncu ile kampa gideceğe benziyor. Bir teknik adam bu kadro içerisinde nasıl rekabet sağlayacak. Pilot takıma gönderilecek oyuncular elbette olacak. Trabzonspor'a imza atmanın hayalini kuran bir oyuncu üç beş hafta sonrasında 2. Ligin yolunu tuttuğunda onu kim nasıl motive edecek? Yapılacak olan en doğru işe önce pilot takımı belirleyip o gençleri o pilot takıma transfer etmekti. Orada gösterecekleri performansa göre yukarı çıkarmak en doğru karar olacaktı. Bu iş daha çok şapkanın üzerinden başını kaşımaktan başka bir şey değil. Transfer resmen başladığında Trabzonspor her gün imza şovu yapacak. Taraftarın istediği türden gazete sütunlarında her gün imza resimleri göreceğiz. Gerçi bu imzalar ikinci hatta üçüncü kez olsa da bu durumdan şikayetçi olan yok. Gelenlerin hiç biri şu anda Avrupa Şampiyonası'nda yok. Trabzonspor daha çok takıma katkı sağlayacak nokta isimler almalıydı.
          Cevat KOL---FOTOMAÇ

ya allah aşkına biri bu herifi sustursun yaa...bu ne kindarlık böyle....bir tane iyi yazı yazmazmı insan takımı hakkında...alınanların hiç birin in avrupa şampiyonası kadrosunda yok demiş....ulen be adam kadrodaki futbolcuları kimin nasıl seçtiğini bilmiyonmu ki de konuşuyon...hem kadroda kim varki...emre aşık servet bilmem ne hangisinin yaşı alınmaya uygun...takımımızın neden 24 yıldır şampiyon olamadığını şimdi daha iyi anlıyorum...bizim asıl sorunumuz camiamızın birbirini çekememesi...
          t.akyildiz

Yorum

• ya gelecek forvet umutdanda burakdanda farklı olmalı ne bileyim bir özelliği olmalı bence ki mehmet yıldız ağır adam gökhan ünal tam bize göre ama ben yabancıdan yanayım
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• cevat kol emzigini kaybetmis bebekler gibi etrafta deli gibi dolasiyor , herkese boynunda olan ancak bir turlu goremedigi emziginin birileri tarafindan calndigini soyluyor ama hala farkinda degil emzigi aslinda boynunda ... birak artik birilerini suclamayi da emzigini gor..
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaşlar bjk kayseriye gökhan ünal için mehmet sedef,batuhan ve para teklif etmiş.batuhanı verirlermi takasa sizce

Yorum

• en fazla kiralık verirler batuhanı..
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• cevat kol'a itafen

trabzonda bu sene tavan fiyat 1.3 milyon avro diye biliyorum.alınan oyuncuların çoğu bu kadar almıycaktır yıllık belki 2 3 kişi.transferlerin hiçbirine değerinin üstünde para ödenmedi.hatta bana göre iyi fiyata alındılar.daha ucuz oyuncularda vardı tabi.ama 300 bin dolarlık adamları mı hedefimize koşucakdık
                    birde alınan genç oyuncuların motivasyonu hakkında yazmış.ne yani altınordudan gelen yakup'a trabzonun birinci kalecisi olma sözü mü verildi adam şoka girsin motivasyonunu kaybetsin.şuanda oynamaları zor kiralık gitmeleri avantaj bunu kendileride biliyordur bence.fazla karamsar bir yazı olmuş.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bjk kayseriye gökhan ünal için mehmet sedef,batuhan ve para teklif etmiş.batuhanı verirlermi takasa sizce
                      son dönemlerde bjk den batuhan gibi çok topçu geldi geçti... bence bjk gökhan ünal için batuhan ı kayseri ye gözü kapalı verir....
                      En son Nurettin Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.06.2008, 08:52.

Yorum

• Yabancı bi forvet ve 10 numara lazım takıma...
                        10 numara olmadan bu iş olmaz....
                        Takımda lider vasıflı oyuncu yok, oyunu yönlendirebilecek...
                        >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• Ya hani avrupalılar nerede

Beyler havalimanına bi gidip gelin be

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• aimar aimar diyip olmadık umutlara sevk etmeyin insanı... birşey biliyorsanız söyleyin.. bunlar hassas konular....

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonda bu sene tavan fiyat 1.3 milyon avro diye biliyorum.alınan oyuncuların çoğu bu kadar almıycaktır yıllık belki 2 3 kişi.transferlerin hiçbirine değerinin üstünde para ödenmedi.hatta bana göre iyi fiyata alındılar.daha ucuz oyuncularda vardı tabi.ama 300 bin dolarlık adamları mı hedefimize koşucakdık
                              birde alınan genç oyuncuların motivasyonu hakkında yazmış.ne yani altınordudan gelen yakup'a trabzonun birinci kalecisi olma sözü mü verildi adam şoka girsin motivasyonunu kaybetsin.şuanda oynamaları zor kiralık gitmeleri avantaj bunu kendileride biliyordur bence.fazla karamsar bir yazı olmuş.
                              Okumaya değmez

Okuyup sinirlenmeye gerek yok...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• “Biz kendisiyle bir anlaşma sağladık. Fiyat artırmak istemiş, koşullar değişmez. İstiyorsa gelip imzayı atar.”
                                Bu ne şimdi,gelmezse vurun tekmeyi gitsin...Sabah sabah asabımı bozdu şu Burak...
                                "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                                Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X