Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kırmızıgül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bakalım oyun kurucu ıcın kım gelecek gundemımıze????düşüncesi olan????
    evlat bu başlık zaten bu ve benzer sorulara cevap için açıldı... sırf mesaj yazmak için yazma şu şeyleri... foruma stres atmak için geliyorum, sayende sinirlenip çıkıyorum... bi sus evlat bi sus, parmakların klavyeye mi yapıştı yav
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• cernat'da yattıysa bütün şevkim kaçtı gerçekten. bende transfer yapacaklar sanmıştım. chermiti, cernat bu oyuncular bence taraftarı oyalamak için ortaya atılıyor. yine bekleriz böyle, alırlar sergen'i 10 numara diye. ben bu yönetimden de soğudum eğer cernat haberi doğruysa. ayrıca yabancı hakkını, sağ, sol bek gibi gereksiz yerlere kullanmayalım..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cernat'da yattıysa bütün şevkim kaçtı gerçekten. bende transfer yapacaklar sanmıştım. chermiti, cernat bu oyuncular bence taraftarı oyalamak için ortaya atılıyor. yine bekleriz böyle, alırlar sergen'i 10 numara diye. ben bu yönetimden de soğudum eğer cernat haberi doğruysa. ayrıca yabancı hakkını, sağ, sol bek gibi gereksiz yerlere kullanmayalım..
        Cernat'ı gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne yapalım? listemizde cernat'ın alternatifi olarak kaka yazmıyorki.
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Fenerbahçe’de şok! Sarı-Lacivertli takımın yıldız futbolcularından Önder Turacı, bugün kaderi belli olacak Zico ile ilgili Maraton.Com.Tr’ye sert açıklamalar yaptı. Zico döneminde takımda kendisine yer bulamayan Turacı, Brezilyalı teknik adamın takımdaki durumunun netleşmesinin kendi açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Zico varsa ben yokum!” dedi…

Önder Turacı, Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağına Zico’nun durumunun netleşmesinden sonra karar vereceğini ısrarla vurguladı.

Öte yandan Maraton.Com.Tr, çok sağlam kaynaklardan Önder Turacı olayı hakkında önemli bilgilere ulaştı. Buna göre Turacı bir süre önce kendisiyle özel olarak görüşen Başkan Aziz Yıldırım’a Zico’dan dert yandı. Turacı’yı dinleyen başkan ise “Merak etme yeni sezonda sorun yaşamayacaksın! Seni takımda görmek istiyorum” dedi ve bir anlamda garanti verdi.

Yine çok özel görüşmeler sonrasında edindiğimiz bilgilere göre iki gün önce Galatasaray A.Ş
            Genel Müdürü Adnan Sezgin Önder Turacı ile görüşüp transfer teklifinde bulundu. Üstelik Turacı’yı isteyen sadece Galatasaray değil. Aynı şekilde bir hafta önce de Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bizzat evine giderek yıldız futbolcuyu yeni sezonda takımında görmek istediğini söyledi. Dolayısıyla bu bilgileri Önder Turacı’nın yaptığı açıklamayla birleştirdiğimiz anda ortaya şöyle bir manzara çıkıyor: Zico Fenerbahçe’de kalırsa (ki büyük ihtimalle kalacak) Önder Turacı yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giymeyecek.

ÖZEL NOT: Önder Turacı’nın, FK Moskova Kulübü’yle de görüşüp prensip anlaşmasına vardığı biliniyor ancak bu anlaşma henüz resmiyete dökülmüş değil.

maraton
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cernat transfer listemizdeki en iyi adamdı..
              Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
              Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
              N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak cholak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben ingiltere maçında izledim. son derece haklısın. ancak bonservısı 2.5 milyon euro cıvarında..
                2,5 milyon euro kesinlikle beklenmemeli,alınmalı.......mevlüt veya eren 1'ini mutlaka almalıyız

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cernat transfer listemizdeki en iyi adamdı..
                  listeyi bırak, liste değişir, yeni isimler gelir ama cernat alabileceğimiz en iyi adamdı diyebilirim o mevkii için. inş. ben yanılırım ama hiç zannetmiyorum. anlamadığım olay madem anlaştınız daha ne abi ya al işte. 'futbolcu' adam, bıktık artık futbolcu müsvettelerini izlemekten..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Eren Derdiyok'u isterim ama İngilizler peşinde galiba. İkna edebilirsek güzel transfer olur. Kendisi açısından da iyi olur, birden güçsüz ligden dünyanın en zorlu ligine gidip kaybolmak da var. Samaras bile dayanamadı
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• o gelecek bu gelecek dendi şimdi o gelmiyor bu gelmiyor deniyor.Yani Trabzonspor taraftarının makus talihi...3 ayda başarılan sadece Ceyhun olacak,o da olursa....Fener Selçuk İnanı istiyormuş biz 3 aydır bu oyuncuyla ilgili hikaye dinliyoruz,fener 2 günde işi bitirir şimdi

Yorum

• sımdı gıderler adam aramaya 5-10 gun oyle oyalanırlar...

Yorum

• yine mi kaos?
                          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• harbi sIkIlmaya basladim

Yorum

• colman yattı cernat yattı ben soğudum biraz gerçi daha başlamadı transfer dönemi ama zor transfer yapacağız galiba
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hani Manisa düşünce Selçuk imza atacaktı,acaba 3.lige düşüncemi demek istediler de biz anlayamadık....

Yorum

Yükleniyor...
                                X