Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Burak Yılmaz'dan FB'ye mesaj
15 Mayıs 2008 / 16:55
Vestel Manisaspor'un golcü oyuncusu, eski Beşiktaşlı Burak Yılmaz, Fenerbahçe forması giymekten gurur duyacağını söyledi.
Maraton.com.tr Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Burak Yılmaz, ile ilgili iddia ortaya attı.
İşte Maraton'un bu konuyla ilgili haberi
Maraton internet sitesinde Bora Eğriçayır imzalı çıkan habere göre, Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Vestel Manisaspor'un golcü oyuncusu, eski Beşiktaşlı Burak Yılmaz, Fenerbahçe forması giymekten gurur duyacağını söyledi.
Fenerbahçe'nin yıldızlar topluluğu olduğunu ifade eden genç futbolcu, "Eğer transferim gerçekleşirse kulübenin değil ilk onbirin değişmez oyuncularından biri olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.
haber61
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene gelmek ıstemıyoduda bu sene gelmek ıstememe gıbı bır durum yok sanırsam oyle degılmi?BİZ SENİ ŞAMPİYON OLASIN DİYEMİ SEVDİK
Yorum
-
İlk olarak başkents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam gecen sene de gelmek istemiyordu...
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 ve Genç ?Sen en iyisi sadece "Yaşlı değil" de o kadar...
"Genç"'de deme...
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak yanlıs anladın tamam gecen sene gelmek ıstemıyodu cunku sezonun ortası takımı bırakmak ıstemıyodu.şimdi ise gelmek istemıyorum dıye bır sey demedi. ben bunu anlatmaya calısıyorum.
ok birader..dogrudur o zaman...insallah gelir..iyi topcuBİZ SENİ ŞAMPİYON OLASIN DİYEMİ SEVDİK
Yorum
-
Arkadaşlar medyaya dikkat edin. Amaç bizi bu futbolculardan vazgeçirmek haberiniz olaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Arkadaşlar yönetim çalışıyo ama erken konuşmanın sıkıntısını çekiyo bence yönetim bence zor durumda kaldı nedenleri ilk fiyasko wolsburg un kalecisi oldu sonra colmon gelmek eşi istemedi sonra carnet ersun hoca beyenmedi dediler aynısı rukinwa ilgili deniyoo basel li stoper fiyat artırdı deniyo oda patladı. gelelim yerliye selçuk ve burak 10 milyon deniyo ve ezik fener talip giray ve egemene tüpçü talip ve bence her an bu oyuncular da elimizden kaçabilir ve sıkıntılı günler başlar . tek iyi haber ise Ceyhun gülselam ı aldık ama sadri başkana göveniom ama işimiz çok zor
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar medyaya dikkat edin. Amaç bizi bu futbolculardan vazgeçirmek haberiniz ola
Paçalarını ateş sardı zaten başarılı olacaz diye...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporda transfer dönemi eziyet cekmek demekdir !!!
lig bitmeseydi keşke
Yorum
-
Kendi kendimizi sıkıntıya sokuyoruz boş yere gerekli transferler yapılacaktır öyle umuyorum..En azından çalışmalar onu gösteriyor..Ayrıca bu eziyeti bize çektiren yönetim değil medyadır..Her zaman ki kolpalığı devam ediyor....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
Yorum