Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünlü Astrolog Meral Çolak:

“2021/22 sezonunun şampiyonu Trabzonspor olacak.”

Meral Çolak, geçen sezon Beşiktaş'ın son haftalarda sıkıntılı bir sürece girip şampiyon olacağını söylemişti.

Yıldızlar şampiyon olacağımızı söylüyorsa o zaman yıldızlara ayıp olmasın şampiyon olmak farz oldu.

Tabii öncelikle ilk 11 e sol bek, orta saha ve forvet olmak üzere 3 tane yildiz lazim.
    Falcılara kaldıysa işimiz Son haftalarda Beşiktaş'ın zorlanacağını söylemek için falcı olmaya gerek yok.
    Geçen sene fener olacak diyordu şu ünlü bir tanesi, hatta şu hafta koltuğa oturacak bilmem ne falan diyordu fener o hafta puan kaybetti puan farkı açıldı
    Biz yine falcılara değil, forvete bağlıyız. İyi forvet alsınlar iyi transferler yapsınlar istediklerini desinler yine de şampiyon oluruz.
    Gerçi transferlerle şampiyon olunmuyor, bizim iyi bir de psikolojik destek almamız lazım. Fazla kırılgan bir camiayız.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sol beke Kolombiyalıyı alacaklar sanırım.
      Herkes Kolombiyali sol bek yaziyor da ben gündemde öyle bir isim hatırlayamadım. İsmi nedir hocam bu adamın.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hay ağzına sağlık
        1 haftadır bunu anlatmaya çalışıyorum.
        +1961

Ek olarak camiayı sorloth diye yükseltmek aşırı yanlış. Çünkü yeni gelecek adamdan sörloth performansı beklenecek. Hele oldu da sorloth başka kulübe giderse işte şu kadar daha verseydiniz sorlothu falan alırdık diyenler dolup taşıcak.
        O yüzden bırakın bizi Türk takımları için gerçek dışı olan transferden uzaklaşmalıyız. Bende çok isterim ama gereksiz beklentiye sokarsak daha büyük hayal kırıklığına uğratır. Gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes Kolombiyali sol bek yaziyor da ben gündemde öyle bir isim hatırlayamadım. İsmi nedir hocam bu adamın.
          Johan Mojica mı ne Uğur
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya bu kamil ahmet kalsaydı iyi olan diyen arkadaşlar neye göre kalsın diyorlar adam sezonun yarısında sakat ne zaman ihtiyaç olsa yok bu adam cam adam nerde kırılacağı belli değil bence gönderilmesi son derece doğru hheeeee şuda var nasılsa peres geldi yedeği serkan olur denilirse oda sonuna kadar yanlış.
            Kamil Ahmet kalsın altyapıdan oyuncu yetismesin heykeli dikeriz ilerde[emoji4]

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sörloth'u unutun, yeni gelen teknik direktör bu benim işime yaramaz gönderin diye birşey söylemez kalmasını isteyecek %100.. Sörloth'u beklersen büyük hata olan bize olur vakit kaybı..
              'Yeni hoca taktiğinde Sörloth'a uygun pozisyon olmadığı için onu gönderme kararı aldı' diye bir furya koptu, herkes onun peşinden gitti.

Sözleşmelerle birlikte neredeyse 40 milyon euroya yaklaşan bir maliyeti olan oyuncuyu durduk yere 'sistemime uymuyor yeaaa' diye açıklayamaz bir hoca. Hele Leipzig gibi takımda.

Bizim millet de hemen inandı başladı beklemeye.

Gelir ya da gelmez demiyorum ama açıkçası çok da umudum yok benim.

Sörloth burayı basamak olarak görüyordu. Bir daha buraya gelip de aynı yerden zıplamak ister mi soru işareti.

Para bir şekilde çözülür. İmza, imaj, reklam gibi kalemler altında ya da performans geliri olarak verilir.

Oyuncunun isteği önemli. Kafasında ne var onu bilmek lazım. Ben sanmıyorum buraya geleceğini.

Hele yönetimin onu beklemek gibi bir hata ile yola devam edeceğini düşünmğyorum. Yani umarım öyledir.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Johan Mojica mı ne Uğur
                Eyvallah Burak. 24 saat takip ediyoruz öyle bir isim ile karşılaşmayınca kim bu Kolombiyalı diye merak ettim sağ olasın.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biglia gelirse 60-70 den sonra sorun yaşarız ki biz şampiyonlukları 60-70 den sonra kaybeden bir klubuz, bize uzun bacaklı atletik sert bir 6 no lazım.
                  Doğru isim biglia değil ama onun profilinde biri elzem diye düşünüyorum. O sertliği berat katar fakat geriden oyun kurabilen, takımı yönlendirecek bir maestro lazım. Geçen sene bunun eksikliğini çok çektik. Bakasetas biraz daha gizli forvet biraz daha değişik bir profil. Onun tamamlayacak biri lazım. Ama bir 6 numara daha lazım, maçlarda öne geçtikten sonra veya dakikalar arttığında bakasetas veya oyun kurucuyu çıkartıp takıma daha da sertlik katmak için.

Yorum

• Orta alana registalik da yapar biglia hamsik olmazsa beni micheal seriyi isterim. İyi top yapıyor adam tempolu.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Francisco Ortega denmiş ama daha 20 saat önce Velez'le yeni sözleşme imzalayacağı söylenmiş adamın.

https://twitter.com/mileportella/sta...55221796630531
                      Boşuna 1,5 dk lik youtube videosu izleyip skuutladık desene

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        'Yeni hoca taktiğinde Sörloth'a uygun pozisyon olmadığı için onu gönderme kararı aldı' diye bir furya koptu, herkes onun peşinden gitti.

Sözleşmelerle birlikte neredeyse 40 milyon euroya yaklaşan bir maliyeti olan oyuncuyu durduk yere 'sistemime uymuyor yeaaa' diye açıklayamaz bir hoca. Hele Leipzig gibi takımda.

Bizim millet de hemen inandı başladı beklemeye.

Gelir ya da gelmez demiyorum ama açıkçası çok da umudum yok benim.

Sörloth burayı basamak olarak görüyordu. Bir daha buraya gelip de aynı yerden zıplamak ister mi soru işareti.

Para bir şekilde çözülür. İmza, imaj, reklam gibi kalemler altında ya da performans geliri olarak verilir.

Oyuncunun isteği önemli. Kafasında ne var onu bilmek lazım. Ben sanmıyorum buraya geleceğini.

Hele yönetimin onu beklemek gibi bir hata ile yola devam edeceğini düşünmğyorum. Yani umarım öyledir.
                        Hele Leipzig gibi bir takım derken, köyünüzün takımı gibi konuşuyorsunuz,
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mourinho Zeki'yi alır büyük ihtimalle.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Olabilir , gecen sene Totenham ilgileniyordu zaten.
                          Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Napiyonuz bakiyim

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gervinho 1.500.000 EUR
                              Peres 1.200.000 EUR
                              Koita 600-800.000 arası olsa aşağı yukarı kafa kafaya gelir maaşlar.
                              İmza paralarını hilal-i ahmere mi bağışlıyoruz...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İmza paralarını hilal-i ahmere mi bağışlıyoruz...
                                Maaş hesabı yaptım, adamların maaşı öyle. İmza parasına girersek her aldığımız bonservisli oyuncunun bonservisini de saymamız gerek. Benim hesabım yıllık gider tablosu değil, sadece maaşlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X