Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdülkadir şu mevcut takımda oynar hem de öyle az buz oynamaz..zaten oynamazsa art niyet ararım..

Bir de yatıp kalkıp dua edelim Castillo lige yetişsin yoksa şu takım Burakta gelse gol falan atamaz..

Kuckayı beğenmedim adam gibi bir 8 numara almadığımız için ağlayacağız anlaşılan..

Yorum

• Abdül ün topu alışı sürüşü hızı herşeyiyle ben topçuyum diyor.

Nazar değmesin

Yorum

• ersun hoca israrla kucka okayi oynatior...ve devam oynatacak..oynatigi futbol hic bir zaman hosuma gitmede zaten...senol hocada sistem ögrensinler
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Şimdi yine diyeceksiniz ki bir tane olumlu birşey yazmıyorsun ama kusura bakmayın ben gördüğüm şeyi söylemeye devam edicem.. Kucka , Okay , Onazi , Bero , Aytaç orta sahası şampiyonluk için yetersiz vasat bir orta saha.. Olcay , Castillo , Bongonda , Yusuf kanat oyuncuları şampiyonluk için fazlasıyla yetersiz kanat oyuncuları.. Burak ve Serdar'ın geldiğini varsayarsak diğer bölgeler hadi iyi diyelim..

Kucka ilk ismi çıktığı zamanlar da yazdım burda üst düzey oyuncu değil fazla beklentiye girmeyin diye , o maliyete Mbia tarzı bi oyuncu gayette alınabilirdi ama gidip dümdüz adam aldık çok yazık oldu..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu takıma Burak değil Suarez gelsin yine bi halt olmaz topu ileri götüremiyoruz ki daha
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Sanirim 4 hazirlik maçi ölçü degil diyoruz ama yinede eleştirmek gerekir. Takim fizik kondisyonu oyi seviye gözüküyor. Oeki neyimzi eksik neden gol atamadık. Ceza sahasına ortalar akıl dolu degil rastgele. Gereksiz cok geriye dönüyoruz. Adam eksilten oyuncumuz nerdeyse yok gibi. Sadece paslaşıyoruz. Derinlemesine oyun anlayışı yok. Ama burak serdar gelirse oyun kalitemiz artar. 02 agustosda en iyi 11 sahaya çıkmalı. Gerçek gücümüzü gormeliyiz. Takımın morali kendine güveni artmalı. İlk hedefimiz konya ve şike bahçe maçları. En az 4 puan almalıyiź.

Yorum

• Bir de şöyle bir durum var rakipler orta sahayı inanılmaz kolay geçiyor..Hayır hucumda bir şey yapmazsın ama bu kadar da rahat adamları bırakmazsın..Hazırlık maçı falan ama bu noktada sinyaller hiç olumlu değil..

Adam gibi bir tane sağ açık ve 10 numara alsınlar ama bunu alsalarda Kucka Okay Onazi ile olmaz dönüp dolaşıp oraya geliyorum..

Yani Sosa gelse de adam gibi bir sağ açık ve 8 almazsak bir şey değişmez..Sosa 8 oynar mı bence oynamaz oynarsa da Kucka Sosa iyice yol geçen hanına döner..

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ersun hoca israrla kucka okayi oynatior...ve devam oynatacak..oynatigi futbol hic bir zaman hosuma gitmede zaten...senol hocada sistem ögrensinler
                  Birde Ersun Yanal sorunumuz var.. Şampiyon olacak kadro kurulsa da Ersun Yanal'la şampiyonluğu imkansız görüyorum..

Yorum

• Valla ortasaha kalabaliksa Aytac ve Bero gitsin.
                    Sakin ha sakin Onaziyi filan satmasinlar.
                    Olcay zaten bu seneki Umut Bulutumuz.
                    8jk da yasi da gencken hiziyla yine is yapiyordu ama bizde sağda pas istasyonu olmus.
                    Bir tane risk almadan oynar mi insan ya.
                    Hücumda Castillodan baska kimse yok.
                    Serdar Burak Mahi ve Sosa gelmezse yani.
                    Sag acik (kanat forvet) beyin (8-10 no) stoper ve forvet.
                    Kimse şampiyonluktan bahsetmesin.
                    Bu kadro 50 golü görmez.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bero nasıl düştü bu kadar aklım almıyor.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu takıma Burak değil Suarez gelsin yine bi halt olmaz topu ileri götüremiyoruz ki daha
                        Ağzımdan aldın..

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun hoca israrla kucka okayi oynatior...ve devam oynatacak..oynatigi futbol hic bir zaman hosuma gitmede zaten...senol hocada sistem ögrensinler
                          Kuçka ve okay oynar zaten. Gayet mantıklı

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu takıma Burak değil Suarez gelsin yine bi halt olmaz topu ileri götüremiyoruz ki daha
                            Burak'ta N'Doye ve Rodallega'da olmayan dribling ve defansın arkasına sarkması özellikleri var. Bu özellikler için de topun organize bir biçimde ileriye taşınması gerekmiyor. Düşüncene katılıyorum, organizasyon 0'a yakın takımda ama Burak için bu tür şeylere çok gerek yok. Onazi'nin geçen maç denediği toplar yeterli olur.

Bu şekilde 15-18 bandında gol bulabilir Burak.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birde Ersun Yanal sorunumuz var.. Şampiyon olacak kadro kurulsa da Ersun Yanal'la şampiyonluğu imkansız görüyorum..
                              Şenol güneş'e de öyle deniyordu adam 2 yıldır şampiyon oldu. Ersun şikecileri mart ayında şampiyon yapıp geldi.

Yorum

• Şampiyonluk laflarını başkan , taraftar herkez rafa kaldırmalı.. Trabzonspor'un hedefi bu sezon ilk 4 olmalı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X