Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuanki kadroda Ekici alternatifi yok..Ekiciye güvenilip yola cikilmaz...Adam hep sakat..
    Mümkün olan her türlü fedakarlik yapilip El Kaddouri alinmali, Ekici ile yola cikilmaz, yarin birgün biri ile yine kavga eder küser gider onun nazini cekemeyiz
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Castillo olayı Nuri Albayrak dönemindeki Ersen Martin olayına benziyor. Fifa'lık olabilir...

Şimdi atıldı...
      bu arada hep merak ettiğim konulardan biridir
      Ersen Martin olayının sonucu parayı alabildikmi ..sen büyük ihtimalle sonucu biliyorsundur

olay şöyle bildiğim
      Recreativo Huelva ile nuri albayrak anlaşıyor
      ersen martini gönderiyoruz 1milyon dolar veya euro
      adamlar bize tam parayı verecek
      bizim başkan yerine adam bulamadığımız için caydı oyuncu geri gelsin dedi
      sonuçta ne oyuncu geldi ne para
      olay fifaya gitti
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta'nın konuşmasından sonra Dallas FC resmi açıklama yaptı transfer iptaldir, Castillo'nun bu hafta içinde kulübe geri dönmesini bekliyoruz diye

iyide klübün en önemli kişisi olamayacağını bildiği halde neden bu kadar kesin konuşur ki. bu yöndende bakmak lazım
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur
          James Uğur Durica Luis
          Bero Okay Onazi
          Muhammet,Suk,Fabi

Bench:Esteban,Akakpo,Akbaş,Aytaç,Güray,Mehmet,Rami l

Yalnız mevcut planlamada genç oyunculara yer kalmıyor.
          Ekici oynar ilk aşamada Bero yedek. Akbaş yerine Yusuf Erdoğan, Ramil yerine Ndoye, Aytaç yerine Zeki çıkacak 18

Akakpo (Stoper)
          Zeki (Sağ)
          Güray (Sol)
          Yusuf (Açık)
          Ndoye (Forvet)
          Bero (Orta)

dengeli oluyor

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mümkün olan her türlü fedakarlik yapilip El Kaddouri alinmali, Ekici ile yola cikilmaz, yarin birgün biri ile yine kavga eder küser gider onun nazini cekemeyiz
            Benim hesabıma göre 10 mio. € yu harcadık...El kaddouri müthiş olur..Onayı Castillo yu alip..Son güne kadar bir transferi daha kovalicaz benim anladigim kadariyla..Buda cavandaya bağlı
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Tavernier in icin yüksek bir para istemedikleri müddetçe nerde oynadığının onemi yok..elemanda muthis bir hücum gücü var..Ersun Yanal in son maçta oynadigi diziliste Tavernier gibi bir Hucumcu bek müthiş bir katki sağlar...Defansinin zayif olmasini sorun etmiyorum Bursaspor ve 2 3 Anadolu takimi dışındakilere zaten 2 gol yiyipte 3 atamayacaksak kapatalim dükkanı gitsin..

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu arada hep merak ettiğim konulardan biridir
                Ersen Martin olayının sonucu parayı alabildikmi ..sen büyük ihtimalle sonucu biliyorsundur

olay şöyle bildiğim
                Recreativo Huelva ile nuri albayrak anlaşıyor
                ersen martini gönderiyoruz 1milyon dolar veya euro
                adamlar bize tam parayı verecek
                bizim başkan yerine adam bulamadığımız için caydı oyuncu geri gelsin dedi
                sonuçta ne oyuncu geldi ne para
                olay fifaya gitti

Bu paranın UEFA'ya ceza olarak ödendiği söylenmişti öyle hatırlıyorum ama hiç emin değilim şimdi merak ettim bak
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Benim hesabıma göre 10 mio. € yu harcadık...El kaddouri müthiş olur..Onayı Castillo yu alip..Son güne kadar bir transferi daha kovalicaz benim anladigim kadariyla..Buda cavandaya bağlı
                  Wallahaa kac para harcadik bilmem, ama Ersun Hoca Kaddouriyi cok istiyormus, zaten Ndoye nin geri dönmesi ile Zardes transferi kesinlikle yatti, Onazi de geldi, Kaddouriyi alip en azindan kkendi capimiza göre bir yildiz oyuncumuz olmus olur.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyide klübün en önemli kişisi olamayacağını bildiği halde neden bu kadar kesin konuşur ki. bu yöndende bakmak lazım
                    Kesin konuştuğu şey haklı olduğumuz, ortada bir sorun olmadığı değil. Transferi bitiremediğimizi kabul ediyor başkan ama meydana gelen anlaşmazlıkta bizim haklı olduğumuzu söylüyor.

Yorum

sağ kanat düşünülüyor.

olursa el kaddouri olmazsa gyazi zardes.

duruma göre 1 stoper 1 sağ bek ( onazi geldiğinde hala cavanda kalmak istemezse alınacak )
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Zardes olacağı varsa da olmaz artık. MLS'yle tekrar aynı problemi yaşarlar. Bir daha da ABD'den futbolcu alınacağını zannetmiyorum.

Sürünsün coniler. Dünyanın en zayıf futbol liglerinden birine sahipler, böyle kalması için de ellerinden geleni yapıyorlar.

Yorum

• Gidenlerden gelecek bonservis ler dahil değil 10 milyona. Mesela Cardozo douglas satışından kazanılan para yine bir transfere dönüşebilir. Bekleyip görelim.
                          SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftarin biri yazmis once castilloyu alcaz sizden sonra guleni diye
                            koptum yine akşam akşam.......
                            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekici oynar ilk aşamada Bero yedek. Akbaş yerine Yusuf Erdoğan, Ramil yerine Ndoye, Aytaç yerine Zeki çıkacak 18

Akakpo (Stoper)
                              Zeki (Sağ)
                              Güray (Sol)
                              Yusuf (Açık)
                              Ndoye (Forvet)
                              Bero (Orta)

dengeli oluyor

Bero enerjisiyle yıkacak ortalığı inşallah.Ekici'ye serbestlik verip kağıt üstünde Mami'nin yerine yazarım.
                              Akbaş 18 dışında bırakılmaz,adam düzenli oynamak icin ayrılmak istiyordu ikna edildi.
                              Aytaç da aynı şekilde hem hocadan kaynaklı hem ödediğimiz para ortada.Öteki türlü Zeki dışarda kalırsa huzur bırakmaz ben anlamadım bu işi
                              Yalnız Ramazan kalsın deniliyor ama oynaması çok zor,Yazıcı da Akhisar,Kayseri falan isterse kiralanabilir.
                              Son olarak Yusuf gitsin kumda oynasın

Yorum

Yükleniyor...
                              X