Kaleci haric her bölgeye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hangi Bölgelere Takviye Yapılması Gerekiyor?
Daraltma
X
- 
Kale iyi. Onur'un maddesi Avrupa'ya 10 Yurt içine 12.5 milyon'a çıkartılmalı.
Solbek'te Emerson istenilen performansı veremiyor. Ne ofansta yeterince ısırınca, ne de defansta yeterince yürekli.
Stoper için Bamba 10 numara 5 yıldız. Giray muamma ve bence zaten yeterli değil, Bamba'ylan iyi bir ikili oluşturmuyolar. Şampiyonluğa oynayan takımda 3. stoper olarak ideal.
Sağbek'te Zeki'yi beğeniyorum. Göksü'yü da çok methediyor burda ki dostlarım. O zan burası tamam.
Colman'ın artık iflah olacagina inanmiyorum. Adrian iyi. Soner 3. opsiyon olarak iyi. Sapara yetersiz. Zokora yine iyi. Colman'ın yerine bir oyun kurucu düşünülmeli. Holmen. Alper ve Erman Kılıç ta takviye olabilir.
Volkan, Yasin yetersiz. Olcan piskolojik olarak kaşarlaşmış. Ama şu an maalesef bu hucum hattının lideri. Asıl problem bu. Bu yükü kaldıracak kapasite de değil. Daha yetenekli hucumcular arasında iş yapar ama. Ahmet İlhan ve 1 kanar daha düşünülmeli. Mesela Grosicki.
Forvet hattımız rezalet. Vittek zaten gitti. Doğru bir karar. Janko'nun bu takımda bu sistemde iş yapması imkansiz. Hatta genel olarak bu ligde iş yapması zor. Henrique fuzuli. Halil bitmiş. Bir tek Emre iyi o da şu an için rotasyon oyuncusu olmalı, daha fazlası ezer onu. Acilen 2-3 hucumcuya ihtiyacimiz var.
Asağı yukarı 8 tane kaliteli takviyeye ihtiyacıvqr bu kadronun. Tabi çöpleri elden çıkarma kaidesiylen beraber. Ama 8 tane takviyeyi bu yönetim hayatta beceremez. Bu sayı 5 olsa yeter şimdilik.
İlk 11: Stoper, Solbek, Orta Saha, Kanat, Hucumcu
Rotasyon: Orta Saha, Kanat, Hucumcu
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum