İlk olarak ucurum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
MRA hayırlı olsun. 1461'e baktığımızda tabelanın üstündeki takımlara içeride dışarıda hep başarı göstermiş, alttaki takımlardan süpriz mağlubiyetler almış bir teknik direktör karşımızda. Takımın en önemli silahı pres. Orta alanda iyi pres uyguluyor ve orta sahanın topu kaleye yaklaştırmasına izin vermiyor. Bir kere de öne geçerse kontra ataklarda başarılı olabiliyor. Bu yüzden kanat oyuncuları ve orta sahası önemli. Bu açıdan da tek forvet oynamak zorunda kalıyor ve bu Trabzonspor'da da değişmeyecektir. Baskı kurması gereken maçlarda ise çok açık veriyor. Bu tabi ki oyuncu kalitesiyle de alakalı bir şey. Her ne kadar Fatih Tekke kendisi gibi bir futbolca arayacak olsa da MRA için pivot santrafor daha ideal. Bu arada bunların hiç biri benim kendi futbol stilime uymaz. Benim hayalim standart bir 4-4-2'de orta saha elmas dizilimli bir Trabzonspor ama bunu yapacak bir teknik bakış açısı olacağını sanmıyorum.
Yusuf ve Olcan bu takımın iki dinamosu olacaktır. Değişmeli tabi ki. Soner ve ortada Aykut ve Abdülkadir vs vs orta sahayı kapatacak isimler olabilir. Kesinlikle Adrian'ın forma bulacağını zannetmiyorum. Hatta Sapara daha çok şans bulur kanımca. Forvette ise Henrique postalanır kanımca sadece Halil kalır. Ya da bir santrafor alınacak zaten o oynar. Seneye 4-5-1 oynarız ve kadro şöyle olur.
ONUR
ZEKİ - GİRAY - MUSTAFA - ?
OLCAN - ABDÜLKADİR - AYKUT - SONER - YUSUF
? (HALİL)
Nasıl olmasını isterdim?
ONUR
Yerli Transfer - Yabancı Transfer - Mustafa - Yusuf
Sapara - Aykut - Soner
Adrian
Yabancı Transfer - Yabancı Transfer
Yusuf ve Olcan bu takımın iki dinamosu olacaktır. Değişmeli tabi ki. Soner ve ortada Aykut ve Abdülkadir vs vs orta sahayı kapatacak isimler olabilir. Kesinlikle Adrian'ın forma bulacağını zannetmiyorum. Hatta Sapara daha çok şans bulur kanımca. Forvette ise Henrique postalanır kanımca sadece Halil kalır. Ya da bir santrafor alınacak zaten o oynar. Seneye 4-5-1 oynarız ve kadro şöyle olur.
ONUR
ZEKİ - GİRAY - MUSTAFA - ?
OLCAN - ABDÜLKADİR - AYKUT - SONER - YUSUF
? (HALİL)
Nasıl olmasını isterdim?
ONUR
Yerli Transfer - Yabancı Transfer - Mustafa - Yusuf
Sapara - Aykut - Soner
Adrian
Yabancı Transfer - Yabancı Transfer
abi mustafa hafif kalıyor ts ye benden söylemesi ancak yedek olur
Yorum