Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseri 8 oyuncuyla yollarını ayırmış mehmet eren boyraz selim teber önder turacı değerlendirilebilir zaten elimizde onut tolga ve giraydan başka kesin kalır diyeceğimiz adam yok en azından alternatif için bedava adamlar alalım ali tandoğan ve semih şentürkte değerlendirmeye alınmalı...
    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
    KAZIM KOYUNCU
    MEHMET DALMAN

Yorum

• Elmander gibi adamı Şenol hoca nasıl istemez yanlışlık olmasın sakın...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bjk den fırsat kalırsa bizde transfer yaparız inşallah

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Egemen gitti, Selçuk durmaz...Neden mi, sanırım içerdeki Buca maçıydı, maçı kazanmışız, takım halinde üçlü çekiliyordu, o sıra Lig Tv de şöyle bir görüntüye şahit olmuştum...Selçuk Burak'a hadi çabuk gidelim yetişemiycez gibisinden birşeyler söyledi sahanın soyunma odasına giderken...Benim anladığım İstanbul uçağını kastediyordu. Beğensek de beğenmesek de bu adamların hayatı İstanbul merkezli,MAç biter bitmez İstanbul uçağına yetişmeye çalışan oyuncudan bir de üstüne üstlük aradaki nereden baksanız 1M euro maaş farkını ve uzun süreli sözleşmeyi gözönünde bulundurduğunuzda bize imza atmasını beklemek hayalcilik olur. Haa atarsa ne olur, Efsane olur
          Ayrıca Türkiye de en kral yerli futbolcunun ederi kimse kusura bakmasın 1,5 M euroyu geçmez, biz İStanbul kulüpleriyle aşık atamayız bu konuda...Atarsak TRabzonspor olmaktan çıkarız, mücadele ettiklerimize benzeriz. Şu Borussia Dortmund gibi olmak çok mu zor ?
          Bu kendi degerlerini kücük göre aliskanligi nasil birsey bana anlatirmisin?

Türkiye'deki en degerli futbolcu neye göre 1.5 M Euro?...

Önce adamlarin verdigi emege sagyi göster...Kafanda kurdugun senaryolari burada gercekmis gibi yazmakla olmuyor.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Matrix dogru söylüyor bu oyuncuların gitmelerinin tek sebebi asla para değil

Selçuk konusunda az da çok az da olsa bir ümit var ama gitti sayalım

Benim önceki sayfalarda ısrarla yazdıgım bazı şeyler vardı

Sonuç olarak Selçuk ve Egemen gitti denilebilir

Daha da devamı olacak Ceyhun Umuta kadar uzun bir liste yazabilirsiniz

Yönetimin tek hatası geçen Haziranda bu oyunculara imza attırın diyen kişileri

ayıp böyle yapmanız diye suçlamaları ...

Dikkat ediniz Ocak demiyorum geçen Haziran diyorum

Önceki sayfalarda da yazmıştım yöneticilik BİLGİ BİRİKİM HAYAT TECRÜBESİ

( Kahvede vs vs değil ) VİZYON gerektirir

İkili ilişkilerde akıl ve sosyalite gerektirir

Biz bundan sonraya bakacagız ; öncelikli olarak taraftardan başlayarak

küskün bıkkın agresif davranışları bırakmak lazım

Trabzonspor takımı seneye yarışın içinde olacaksa zaten bu takımdan

yani 24 26 kişilik kadrodan % 30 40 temizlik olması lazım

Yoksa bu takım bu travmayı kaldıramaz olmaz bu aynen böyle

Başkan ve yön kur sadece 2 kişiye güveniyorum

Gerisini açıkcası ben yok sayıyorum ( kimse kusura bakmasın )

Şenol Güneş eger sahaya girmeyecekse bunu da kabul etmiyorum

Bana kaynak falan sormayınız ; beni burada az çok tanıyan degerli arkadaşlar var

Trabzonsporun Bursasporlu Turgay ve Ozan ile ilgilendiği çok dogru

Olur olmaz bilmem ki Turgay olacak gibi ama ilgileniyorlar yani sallama haber değil

Sivaslı Erman net değil bir istek var ama şu aşama da belirgin değil

Başkanın konuşmadıgı saklamayı tercih ettiği bir santrafor var

Bu arada bir dip not : Başkan devre arası şu an GS nin aldıgı Elmanderi

almıştı .... Alacaktı demiyorum almıştı ama hoca istemedi

Brozek kardeşleri ısrarla Şenol Hoca istemiştir

Bu arada Mustafanın bonservisi 5 ila 7 milyon Euro arası (Cavcav uçar )

Engine de 2.5 milyon Euro diyordu 500.000 Euro ya aldık

Bu Elmander konusunda kesin bilgimidir,yoksa duyum mu?

Kime inanacağımızı şaşırdık.

Bazı arkadaşlar Brozekleri hoca istememdi yada istediği en son oyunculardı gibi bilgiler verdiler.

Bu çok önemli bir konu.
            Çünkü başkan,Hoca istedi aldık demişti.
            Eğer öyle değilse zaten mesele çok derin demektir.
            Köklü değişimi bende bekliyorum.
            Naz ve caz yapanlar kendine kulup arasın.
            Bulanlarda bi zahmet daha fazla gölge etmesin.
            En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
            Erdal Hoş

Yorum

• Selim Teber kesinlikle iş yapabilir...Kayseri neden bıraktıki acaba? Selçuk'da sallantıdayken değerlendirilmeli? Kronik bir sakatlığı varmıy dı? Eldeki Barış'tan da, Sezer'den de iyidir. Hatta ilk yarı performansını Selçuk ile bile kıyaslarım
              En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 20:43.
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elmander gibi adamı Şenol hoca nasıl istemez yanlışlık olmasın sakın...
                Erdal arkadaşımız bildiğim kadarı ile gazeteci ; mutlaka iyi de kaynakları vardır

Israrla ve inatla söylüyorum

Elmanderi Başkan bitirmişti bunu güvendiğiniz kişilere sorunuz

Hatta ve hatta bir tv programında bir yorumcu yarım agız bunu söylemişti

Miller bize teklif edilen oyuncu idi , o konu başka

Haaaa keşke alınsaydı çok iyi olurdu

Brozek kardeşleri Hoca ısrarla istedi

Mesela Jaja yı Başkan aldı Şenol Hoca istememişti

Yorum

Matrix dogru söylüyor bu oyuncuların gitmelerinin tek sebebi asla para değil

Selçuk konusunda az da çok az da olsa bir ümit var ama gitti sayalım

Benim önceki sayfalarda ısrarla yazdıgım bazı şeyler vardı

Sonuç olarak Selçuk ve Egemen gitti denilebilir

Daha da devamı olacak Ceyhun Umuta kadar uzun bir liste yazabilirsiniz

Yönetimin tek hatası geçen Haziranda bu oyunculara imza attırın diyen kişileri

ayıp böyle yapmanız diye suçlamaları ...

Dikkat ediniz Ocak demiyorum geçen Haziran diyorum

Önceki sayfalarda da yazmıştım yöneticilik BİLGİ BİRİKİM HAYAT TECRÜBESİ

( Kahvede vs vs değil ) VİZYON gerektirir

İkili ilişkilerde akıl ve sosyalite gerektirir

Biz bundan sonraya bakacagız ; öncelikli olarak taraftardan başlayarak

küskün bıkkın agresif davranışları bırakmak lazım

Trabzonspor takımı seneye yarışın içinde olacaksa zaten bu takımdan

yani 24 26 kişilik kadrodan % 30 40 temizlik olması lazım

Yoksa bu takım bu travmayı kaldıramaz olmaz bu aynen böyle

Başkan ve yön kur sadece 2 kişiye güveniyorum

Gerisini açıkcası ben yok sayıyorum ( kimse kusura bakmasın )

Şenol Güneş eger sahaya girmeyecekse bunu da kabul etmiyorum

Bana kaynak falan sormayınız ; beni burada az çok tanıyan degerli arkadaşlar var

Trabzonsporun Bursasporlu Turgay ve Ozan ile ilgilendiği çok dogru

Olur olmaz bilmem ki Turgay olacak gibi ama ilgileniyorlar yani sallama haber değil

Sivaslı Erman net değil bir istek var ama şu aşama da belirgin değil

Başkanın konuşmadıgı saklamayı tercih ettiği bir santrafor var

Bu arada bir dip not : Başkan devre arası şu an GS nin aldıgı Elmanderi

almıştı .... Alacaktı demiyorum almıştı ama hoca istemedi

Brozek kardeşleri ısrarla Şenol Hoca istemiştir

Bu arada Mustafanın bonservisi 5 ila 7 milyon Euro arası (Cavcav uçar )

Engine de 2.5 milyon Euro diyordu 500.000 Euro ya aldık
                  abi sakladığı forvet yabancımı?

Yorum

• ------------------------------------------onur--------------------------------------------------
                    ------------------------------------------------------------------------------------------------
                    ali tandoğan-------------giray-------------------------------önder-------------------------piotr
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------
                    ------------------------selçuk-----------colman-----------selim teber--------------------------
                    --burak----------------------------------------------------------------------------------ozan i-
                    -----------------------------------------semih--------------------------------------------------
                    bu yönetimden daha fazlasını beklemek hata olur saçma sapan adamlara paralar saçacaklarına ellerinde selçuğu tutsunlar bedava adamlarıda alsınlar en azından bu kadro ile 4.lük için yarışırız bi tek ozanın bonservisi war hemde.
                    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

Erdal arkadaşımız bildiğim kadarı ile gazeteci ; mutlaka iyi de kaynakları vardır

Israrla ve inatla söylüyorum

Elmanderi Başkan bitirmişti bunu güvendiğiniz kişilere sorunuz

Hatta ve hatta bir tv programında bir yorumcu yarım agız bunu söylemişti

Miller bize teklif edilen oyuncu idi , o konu başka

Haaaa keşke alınsaydı çok iyi olurdu

Brozek kardeşleri Hoca ısrarla istedi

Mesela Jaja yı Başkan aldı Şenol Hoca istememişti
                      abi umut gidicekmi?

Yorum

• ne yazimki yonetim susmus herkes kızıyor enisi susup kalmak kalbim atığı yere kadar bekleip yonetimin birseyler demesi ve sonrada sövmem olacandan eminim daha onceki sövduğum gibi

Yorum

• Elamder alindi ve Hoca istemedi?!?

Senin agzindan cikan ilen kulaginin duydugu ayni sey mi ?

Yorum

• Her kafadan bir ses ciktigi surece bizim basarili olma ihtimalimiz yok..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              demin ligtv haberinde diyorlardi turgaylan büyük ölcüde anlasmisiz.ozan ipek icin de büyük para vermeye hazirmisiz bence iki süper transfer olur
                              ozan ipek kesinlikle süper transfer ama turgay bence gereksiz...

turgay forvet degil mi???? forvetse biz gol atamayan forvetleri bulmakta dünya sampiyonuyuz valla
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Hayır çok iyi kaynaklarım yok...Sahiden yok...Olsa şu anda neler oluyor bilirdim ....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X