Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja yı Teo yu aldı bu adam...Hoca isteseydi Miller ı da alırdı doğru...Tek hatası orta saha konusunda...Evet Şenol hoca hücüm gücünün yeterli olduğunu düşünüp yedek oyuncu istedi...Yanlış mı? Olabilir...Bence asıl yanlış Serkan ın yedeklenmeip orta sahadaki takviyenin borsa meselesindeki belirsizlik nedeniyle ertlenmesi oldu...Umut aynı Umut...Burak aynı Burak...İkinci yarının başında Colman ve Jaja kötü idi...Başından sonuna kadar da Serkan
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• elyasanin yerine Daniel Wass i alsaydik olmazmiydi. Bonservisi elinde bir oyuncuyu daha kacirdik. Benificayla anlasdi !!
      Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Valla ben Cagdasi begeniyorum, bi Egemen degil ama Glo'dan iyidir.

Keske Serdar Kesimal ile anlasak 2.5 versek bagliyamazmiyiz. Yillik kazanci zaten dusuktur

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Giray'dan mı iyi? Son sezonda girayın nasıl form tuttuğu ortada allah aşkına anıl aynı maçlar mı izledik seninle.

Yeni biri gelince elimizde ki futbolcuyu yermek doğru değil
          Birincisi Çağdaş yeni bir oyuncu falan değil.

Giray ligin ikinci yarısında çok iyi performans sergiliyor.Doğrudur.İtirazım yok. Takımda kalsın her zaman için ama Çağdaş'ı değersiz görüp giray'ı yıldız görmek de komik.

Çağdaş gerek yeteneği, gerek ahlakı, gerek tecrübesi, gerek futbol zekasıve en önemlisi Trabzonspor formasına olan sevgi ve saygısı nedeniyle asla yabana atılmamalıdır.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Taraftarın beklentisi yüksek olduğu için Çağdaş ve Elyesa transferleri ben dahil birçok kişide travma yarattı.

Bizler Serkan'ın alternatif yedek olup onun yerine daha iyi bir sağbek alınacağını beklerken Elyesa transferi cidden hayal kırıklığı yarattı.

Çağdaş bir kaç maçtır oynamıyor sanırsam tekrar form tutması ne kadar sürer?İnşallah denildiği gibi yedektir,alternatiftir.Çağdaşı bir yere kadar kabullenebilirim ama Elyesa'nın tutulacak bi tarafı yok bana göre.Serkan'dan daha düşük bi adamdır.

Dediğim gibi Egemen ile Selçuk'u takımda tutmayı başarsınlar benim gözümde en baba ve yıldız transferi yapmış olurlar.

Yorum

• Kaldı ki bir karar verelim artık...Şampiyonluğu Aziz Yıldırım medya, kamuoyu hatta siyasal egemenler mi çaldı yoksa bizim transfer yetersizliğimiz mi? Bence de ikisinin de payı var...

Her şey güllük gülistanlık değil...Tam tersi zor bir dönem bekliyor bizi...Ama etmeyin Egemen i gönderip Çağdaş ı birinci stoper Serkan ı gönderip Elyasa yı ilk sağ bek yapacak kalibrede değil yönetim...

Kesinlikle bir forvet alınacak...Ama elinizi vicdanınıza koyun hanginiz geçen sene bu zamanlar Teo diyordu? Ve hanginiz kalsa demiyor....Pawel Teo dan kötü bir forvet değil...Semih den de değil...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Abi şunu bilir şunu söylerim, Trabzonspor bir kez daha cennetin kapısından kafasını uzatıp arafa geri dönmüştür. Buna sebep de Türkiye'deki kokuşmuş futbol düzeninin Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna olan katkısı kadar bizim kendi ahmaklıklarımız, aptallıklarımız ve saplantılarımızdır.

Bu sene kazanılacak bir şampiyonluk bizi bir seviye üste çıkaracaktı. Çok zor isimleri bordomavi formayla Avni Aker'de izleyebilecektik. Seneye daha rahat bir şampiyonluk alabilecektik. Borç kapatacaktık. Tanınırlığımız artacaktı. Hepsini geçtim 27 seneden sonra yüzümüz gülecek, ruhumuzdaki tüm safrayı atacaktık.

Ama ne oldu, devre arasında tek bir hamle, yalnızca Umut'u kulübeye gönderecek tek bir golcü transferinin yapılmayışı bugün bizlere kahır mektubu yazdırıyor. Ulan aynı aptallık periyodik olarak kaç kez yapılır bir camiada.

O yüzden ben diyorum ki, şu saatten sonra alınacak topçuyu alsınlar da arka ceplerine koysunlar..
                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elli kere yazdım...Ben Sadri Şener i beğenmem...Ama bu saatten sonra Şener Avrupa da iş yapacağını düşündüğü bir kadro için ihtiyarları bile dinlemez iyi transfer yapar...Ama arkadaş 23 kişinin 23 ü de yıldız olacak değil....

Katılıyorum 23 değil 3 kulvar 25-26 da olabilir alternatifi bol geniş kadro gerekli

Bu tarz transferler duyabiliriz

Ama Ana hedef isimler değil

bir durun bakalım
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• @Erdal abi
                    Hakan Aslantaş mevzusu kaynayıp gitmedi değil mi ?
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bazi arakadaslar Elyasa ve Cagdas olayina tepki gösteriyor, ama bilinmesi gereken bisey varsa kaleci, sag bek, ve stoper' e kesinlikle yabanci alinmamalinhatta becerilirse piotr ve belki glo disinda defans blogunda yabanci oyuncu olmamali...

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birincisi Çağdaş yeni bir oyuncu falan değil.

Giray ligin ikinci yarısında çok iyi performans sergiliyor.Doğrudur.İtirazım yok. Takımda kalsın her zaman için ama Çağdaş'ı değersiz görüp giray'ı yıldız görmek de komik.

Çağdaş gerek yeteneği, gerek ahlakı, gerek tecrübesi, gerek futbol zekasıve en önemlisi Trabzonspor formasına olan sevgi ve saygısı nedeniyle asla yabana atılmamalıdır.
                        Sen beni yanlış anlamışsın anıl.

Daha önce takıma katılmış ardından gitmiş 3-4 sene sonra tekrar gelmiş bi adam yenidir benim nazarımda.Tamam bende severim Çağdaş'ı karakterini ama yetenek konusuna gelince orda soru işaretleri geliyor.

Yukarı da yazdığım yazıda da Giray'ı yıldız yaptığım yok.

Ayrıca o bahsettiğin takıma olan sevgi,saygının aynısı Giray'da da var.

Yorum

• Son üç senenin ikisinde kafaya oynadı bu takım...Hatalar doğrular elbetteki var ve tartışılır...Ama genele bakalım...Ha yapmadığmız bir şey değil Allah var...2002 de bu camiayı küllerinden ateşleyenlerin hakkını her zaman veririm...İki soru sorun bu noktada kendinize...Bir tüm eksikliğine beceriksiliğine rağmen gerek 2002 gerekse 2008 de bu camia yeniden demeyi başardı mı? Böyle bir refleksi var mı?

Sonra ikinci soru olarak 2005 den bu yana taraftar, kulüp camia olarak bir kaç adım öndemiyiz değil miyiz?....Bu soruların cevaplanması kouşul ile eleştiri faydalıdır...Öteki türlü gelinecek nokta: Bizden adam olmaz dır....Ben o noktaya gelirsem futbolu bırakır siyaset düşünmeye başlarım....Herkes kendi ilgisine göre bulsun artık

Yorum

• Çağdaş gittiğinden beri ''Trabzonspor'un bende ayrı bir yeri var'' diyordu verdiği röportajlarda.Egemen gibi aklı İstanbul'da olmayan bir futbolcu Süper Lig'in üstünde olmasa da takımda yer bulmak için yeterli kaliteye sahip diye düşünüyorum.

Abdullah Elyasa Süme Alman altyapısından yetişmiş Süper Lig'deki sayılı sağbeklerden biri tecrübesi de var ayrıca bonservisi yok bence iyi transfer.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Yedeğe,alternatife yıldız transfer yapan Türkiye de ben takım bilmiyorum

bilen var mı
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• bence eski çağdaş iyi bir yedek stoperdir. mustafadan da tayfundanda iyidir. son durumu nedir bilmiyorum tabi, ama egemenin yerini doldurmaz zaten.
                                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X