Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alisen Kandil

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alisen Kandil

Alisen Kandil ile ilgili tüm yorumlar bu baslikta... Edited by: Çakir

Hadi Ali Sen yüzümü kara çikartma. Sana taktigim Zidane lakabini bosa çikartma.
    www.trabzonspor.ailesiyiz.biz

Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin Fenerbahçe

Yorum

senin futbol bilgin buymus serdar herife zidane diyordun.gördük zidane'i

[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

ali see kandil trabzonun yetistirdigi en yetenikli futbolculardan birisi. buna hic suphe yok. onemli olan bu yetenegi trabzonsporun cikarlari dogrultusunda kullanabilmek.

hadi ali sen goster kendini. vakit geldi artik. kurtar trabzonu bu gokdeniz saplantisindan. ben biliyorum ki sen gokdenizi bile top diye oynarsin...
        HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

İlk olarak tigin tarafından gönderildi

senin futbol bilgin buymus serdar herife zidane diyordun.gördük zidane'i

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Hasancim ben Ali Sen'in sitilini benzetmistim Zidane'a ve de hala benzetmekte israr ediyorum. Ama nerden bilebilirdim kafa yapilarinin bu kadar farkedecegini?
          www.trabzonspor.ailesiyiz.biz

Fenerbahçe olmasaydi Trabzonspor\'un asilliginin ve kiymetinin farkina varamayacaktik. Iyi ki varsin Fenerbahçe

Yorum

Bence Ali Sen yanlis yönlendirildi.Bu yasta altina bmw verirsen olacagi odur.

Zaten sigarada içiyor...

Yorum

Serdarciim geredede soyle Ali Sene yuzumu kara cikarttin diye bakalim ne dicek usak [img]smileys/smiley9.gif[/img]
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

KEnidisinden çok çey bekledigim halde özellikle bu sene çok hayal kirikligina ugradim tamam canavar gibi topcu çikardik dedim ama malesef bu kadar kötü bir ali sen beklemiyordum ama umudumu yitirmis degilim. Çok iyi bir futbolcu ali sen hadi Ali beni utandirma!!!!
                Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Ulan alisen simdi turkiye super solak die sergenden senden bahsedio olacakti.

Ah sen bir oynasan Ronaldinho lar yalan olur.

Ama o gün ne zaman gelcek???

Yorum

transfer yapmaz isek onada sans gelecek, umarim iyi degerlendirir...
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

saka yapiyom serdarim senin futbol bilgin özkan sümer'i bile alt eder.Bence ali sene bu sezon biraz sans verilmeliydi
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Alisen çok aktif bir insanmis.Bu çocuk iyiki Trabzonda yasiyor.Gece alemine baya düskünmüs.Eglenmeyi çok seviyormus.Eski takim arkadasindan aldim bu bilgileri.

Alisan in çok iyi kullanilmasi lazim.Yoksa Sergen gibi hiçbir büyük basarisi olmadan 35 yasina gelir birsey anlamayiz.
                        KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

Gelecek vat eden eniyi futbolcularmizdan eve ama alisen aleme çok merakli biraz. saten fakir bir aileden gesmiyor oncedede varlikli idi bunun verdi bir sevk var onda ama Trabzonspor un fuybolcusu isen ve basari olmak sitiyorsan kendinden fedekarlik yapmak zorundasin bence kiralikda verilmesin ara oynatilsin çok yayarli olacagi kanatindeyim
                          Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                          Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

yanlis hatirlamiyorsam 1-2 sene evvel kickers (yanlis yazmis olabilirim)dergisi gelecegin 50 süper stari arasinda alisen i de gösteriyordu...ne olduda bu cocuk kulubeye cakildi bilmiyorum, kiralanmasi gündemdeymis umarim böyle bisey olmaz,iyi bir hazirlik dönemi geçirirse çok faydali olabilir...
                            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Yorum

eger birisi kendine bakmazsa serserilik yaparsa sonu budur..niye sametin yildiz adaylarindan bisey olmuyor..örn:emre-yavuz-ali sen

onlardan ayrilip istanbulspora gelen emre sirf bu yüzden geldi..o ortamdan kopmak için...simdi istanbulsporda bence cok mutlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X