Evet bencede şans verilmeli .. Paftan çıkan topçularımız daha bir canlı , daha bir istekli.. Ve izledğim kadarıylada fena topçu sayılmaz. Biraz kendine güveni gelirse yükün altından kalkabilir. Tecrübe lazım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eyüp Kadri Ataoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben gençleri çok seviyorum.onların sahada olması beni ayrı heyecanlandırıyor.bundan dolayı da dün farklı gözle izledim belki.çok beğendim.özellikle son dakikalarda bir hareketi vardı ki akıllara zarar.inş çok iyi olacak ziya bey harcamazsaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
inşallah bende inanıyorumİlk olarak KeSKiN_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyüp kadri'nin bu takımın yıldızlarından biri olacağına yürekten inanıyorum...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bugün Bursa'ya gol atti ve takimina galibiyeti getirdi.
Kafa golüydü.
Ayrica 11 numarali formayi giyiyordu
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Maçı izliyordum.Eyüp Kadri'nin Sarıyer'de oynadığından haberim yoktu onu görünce acaba Eyüp Kadri mi dedim ama Malatya'daydı burda ne işin oldun dedim sonra golünü görünce Eyüp Kadri'ymiş dedim.
Güzel gol attı.İyi oynar inşallah.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
valla ne yalan söyleyim bu adamın ismini ilk kez duyuyorum.
Yorum
-
Malatya'da oynayan Selim Akbulut..Eyüp Kadri daha öncede Sarıyer formasını giymişti..Emrah kol'la birlikte..İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izliyordum.Eyüp Kadri'nin Sarıyer'de oynadığından haberim yoktu onu görünce acaba Eyüp Kadri mi dedim ama Malatya'daydı burda ne işin oldun dedim sonra golünü görünce Eyüp Kadri'ymiş dedim.
Güzel gol attı.İyi oynar inşallah...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum