hayırlısı olsun solda oynuyodur inşallah yoksa şansı yok gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eyüp Kadri Ataoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
solda oynuyorda... oynatmadi ziya onuİlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlısı olsun solda oynuyodur inşallah yoksa şansı yok gibiSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
Çok heyecanlıydı. Son pozisyonda iki güzel hareketten sonra topu direk kaleye atmak yerine sokulabilirdi biraz daha. Ama olsun. İnşallah vazgeçilmez olursun.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Geriye oynucak tabi. İleri oynarsa manteliteye ters. Lütfen yani!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bence de çıktığı ilk maç olduğundan heyecanlıydı, heyecanından bir iki topu rakibe verdi. Fiziği ve duruşu bence yerinde, oynayıp eksikleri kapatırsa Celo'dan daha sağlam oynar.. Kadroda kendine yer bulabilir ama Celaleddin'den sıra gelmesi zor
En son Erkin tarafından düzenlendi; 15.07.2007, 01:30.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
ilk maci dolayisiyla heyecanli oldugu her halinden belliydi...teknigi yerinde gibi gözüküyor...fizigide iyi...kesinlikle vazgecilmemeli.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum