BENCE de affedilmelidir...sadece disipliznsiz iseee bilidğimzde bu zatenn bnce bi şans daha verilmeli..hem jabi kazansn hem de trabzonspor kazansın...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tayfun son macinda hic de kötü oynamadi.
Gökhan'in golünün asistini yapti ve baska bir pozisyonda akillica bir vurus yapti fakat golü bulamadi.
Bence simdilik sagbek sorunumuz yok.
En azindan devre arasina kadar bekleyelim.
Ayrica Jabi'nin affedilmesi taraftari degilim."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
oynatılmalı ne affedilmesi bence de ortada verilmesi gereken bir ceza yok değerlendirilmeli ve satılacaksa devre arasında satılmalı biz b işi beceremiyoruz jeff gibi bir kaleciyi ahmet şahinin yedeği yaptık beğenmeyebilirsin ama beğenenler illa ki vardır oynat en azınd satacaksan reklamın olsunUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
bence Jabi cok luzümsuz... Sag Bektde hem Tayfun hemde Serkan oynayabiliyor... ozaman Jabi´ye neden ihtiyacimiz olsun... tamam kendisi siyah felan dikkatimi cekiyo tabii ama bence affedilmemeli... :P
Cale´ye alternatif yok oraya bi oyuncu lazim bence...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Aslına bakarsanız affedilmesi defansın sağ bloğunda rahatlamamızı sağlar. En azından tayfundan ve serkandan daha etkili bir futbol sergileyeceğine inanıyorum. Ancak hasan ve erdinç'in de kendisi ile cezalı oluşu onun affedilmesini engelliyor.. Yukarıda bir arkadaşında dediği gibi taviz tavizi doğurur..Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
eldeki alternatif bir yabancıysa nedenoynatılmaz anlamıyorum jeff konusunda yapılan hata burada da yapılıyor bir kaç maç oynat ki piyasa sı olsun çok iyi çıkarsa sen kullanırsın iyi çıkarsa satarsın bu bu kadar basit bir inadın kurbanı olmayalımUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
KUTADGU
Hasan ve Erdinç'e bu kadar laf söyledikten sonra Jabi'ye af çalışmalarının gündeme gelmesi ve hele ki de destek bulması kafamı karıştırdı.
Bakıyoruz geriye doğru,
Önümüze disiplinsiz ve çalışmayı sevmeyen bir futbolcu çıkıyor,
Haliyle de kadro dışı bırakılıyor.
Jabi ise, kazanacağı garanti paraları düşünerek başka bir takımla anlaşmıyor.
Çetrefil burda.
Eğer iyi futbolcu, sağ kanadımızı ihya edecekse hiç bir Kulüp bu adamı istemedi mi?
Eğer istedi ise bu herif neden hala bizim takımda parayı götürüyor.
Neresinden bakarsanız bakın, Trabzonspor'a büyük zararları olan bir futbolcu.
Bundan sonra isterse Allame-i Cafu olsun, gözümde hiç değeri yoktur.
Peh...
Yorum
-
bu futbolcu icin affedilmeli mi basligi ve anketi acilacagina hasan ücüncü icin yapilmasi daha mantikli olurdu bence.İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan ve Erdinç'e bu kadar laf söyledikten sonra Jabi'ye af çalışmalarının gündeme gelmesi ve hele ki de destek bulması kafamı karıştırdı.
Bakıyoruz geriye doğru,
Önümüze disiplinsiz ve çalışmayı sevmeyen bir futbolcu çıkıyor,
Haliyle de kadro dışı bırakılıyor.
Jabi ise, kazanacağı garanti paraları düşünerek başka bir takımla anlaşmıyor.
Çetrefil burda.
Eğer iyi futbolcu, sağ kanadımızı ihya edecekse hiç bir Kulüp bu adamı istemedi mi?
Eğer istedi ise bu herif neden hala bizim takımda parayı götürüyor.
Neresinden bakarsanız bakın, Trabzonspor'a büyük zararları olan bir futbolcu.
Bundan sonra isterse Allame-i Cafu olsun, gözümde hiç değeri yoktur.
Peh...
en azindan jabi gibi hali saha topcusu yerine tekmeye kafa sokan özevladimiz i affetmeyi gündeme tasisak bize daha fazla yakisirdi..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
KUTADGU
Katılmıyorum,İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu futbolcu icin affedilmeli mi basligi ve anketi acilacagina hasan ücüncü icin yapilmasi daha mantikli olurdu bence.
en azindan jabi gibi hali saha topcusu yerine tekmeye kafa sokan özevladimiz i affetmeyi gündeme tasisak bize daha fazla yakisirdi...
Nedenine gelince, kötü örnek örnek değildir.
Ne Hasan ne Erdinç ne de Jabi yeterlilik ve karakter sebebiyle bizde oynayacak futbolcular değildir.
Tekmeye kafa sokmak yada kafaya tekme atmak Trabzonspor kadrosu için yeterli bir kriter değildir diye düşünüyorum.
Anlayacağınız, hepsine birden " Haydi kış kış"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum