Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jabi'yi bugün Anelka'ya benzettim.Sakın yanlış anlamayın benzettim dediysem futbollarını değil tabiki.Öyle birşey dersem Allah beni çarpar.Bugün sahaya baktım ve benzer özelliklerini gördüm.Bu kadar rahat, bu kadar vurdumduymaz, sanki öylesine maç yapıyormuşcasına, bu kadar isteksiz bir futbolcunun bizim kadromuzda seneye düşünülmemesi kararını verdim.O kadar eleştirdiğimiz Tayfun olsun Ayman olsun, Çağdaş olsun, Mustafa olsun, en azından kapasiteleri sınırlı da olsalar mücadele ediyorlar.Özellikle Çağdaş ve Tayfun.Tamam yetenekleri sınırlı olabilirler ama sahada canla başla, Trabzonspor ruhuyla mücadele ediyorlar.Tabiki bizde daha iyi oyuncular oynasın isteriz ama kadrodaki saydığım isimler kapasitelerini sonuna kadar zorluyorlar bence.
    Colmandante

Yorum

• "Neresi doyurucu değil kardeşim yaa" diyecem bak şimdi

İlk mesajımda da yazmıştım..

Daha iyisi alınacaksa gönderilmelidir diye..

Görüşlerimin neye dayandığını da her zaman sorabilirsin ama yukarıda onu tam olarak yap(a)madığını bir kez daha okursan anlayacağından da eminim Cafer kardeşim

Bu arada Serdær; bir daha görmeyeyim ona göre
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu Jabi'nin resmini koymanın anlamı ne burda açıkçası onu anlamadım.Biz tanımıyor muyuz Jabi'yi.Hani yeni bir oyuncu alırız kimse tanımaz koyarsın resmini de bunun anlamı nedir?Açıklarsan çok sevinicem.
            Colmandante

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk yarıdaki performansı hiç de kötü değildi..

Özellikle tel tel dökülen Çağdaş ve Ferhat' a oranla..

Kritik hiçbir hata yapmadığı gibi bugün inanılmaz kademe hataları yapan stoperlerimize de yardım etmeye çalıştı..

Daha iyisi transfer edilmediği sürece kalması taraftarıyım..

Milli bir oyuncu ve futbolu da bildiği her halinden belli..
              Aynen bu görüşteyim.

Jabi biraz ağır futbolcu ama iyi kademe yapıyor. Stoperlerin açıklarını iyi kapatıyor.

Ayağı da düzgün,dan-dun topa vurmuyor. M.Keçeli ile Jabi'yi karşılaştırmam bile.

Antremanlarda nasıl bilemem. Sahadaki görüntüye bakarsak Ferhat'tan, Musa'dan daha iyi.

Ben de daha iyisi alınmadıkça kalması taraftarıyım. (Bkz: Petkovic örneği)

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jabi'yi bugün Anelka'ya benzettim.Sakın yanlış anlamayın benzettim dediysem futbollarını değil tabiki.Öyle birşey dersem Allah beni çarpar.Bugün sahaya baktım ve benzer özelliklerini gördüm.Bu kadar rahat, bu kadar vurdumduymaz, sanki öylesine maç yapıyormuşcasına, bu kadar isteksiz bir futbolcunun bizim kadromuzda seneye düşünülmemesi kararını verdim.O kadar eleştirdiğimiz Tayfun olsun Ayman olsun, Çağdaş olsun, Mustafa olsun, en azından kapasiteleri sınırlı da olsalar mücadele ediyorlar.Özellikle Çağdaş ve Tayfun.Tamam yetenekleri sınırlı olabilirler ama sahada canla başla, Trabzonspor ruhuyla mücadele ediyorlar.Tabiki bizde daha iyi oyuncular oynasın isteriz ama kadrodaki saydığım isimler kapasitelerini sonuna kadar zorluyorlar bence.
                ben de aynı görüşleri paylaşıyorum, ne kadar umursamaz bir adam bu yahu....sene sonu beklenmeden bavulları toplatılıp kovulmalı....Afrika kupasında kendini yırtan adam nedense bizim maçlarda koşma bile koşmuyor....

Yorum

• Topu bana atmayın koşmam, koşarsam dönmem. İleri geri oynamak yoruyo beni Adama bakınca bunları gördüm
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bişeyler yapmaya çalışıyor;eğer gönderilecekse en son sıraya konulmalı.

ilerde bişeyler yapabilir.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• kimse beğenmiyor jabiyi ya bende çok sağlam diyorum beğeniyorum hiç değilse top sürüyo serkandan daha hızlı bence dahada sağlam
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu adam gitsin hiç bir topu olumlu olmuyo..
                        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Bos topcu...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak cripto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu adam gitsin hiç bir topu olumlu olmuyo..
                            yapma be abicim;okadarda değil...
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Jabi'nin resmini koymanın anlamı ne burda açıkçası onu anlamadım.Biz tanımıyor muyuz Jabi'yi.Hani yeni bir oyuncu alırız kimse tanımaz koyarsın resmini de bunun anlamı nedir?Açıklarsan çok sevinicem.
                              Allah iyiliğini versin,e mi? ççç ççç

Yorum

• Bence gayet iyi oynuyor jabi..
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X