Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    geçene diyorum sana degil...gırgır geçen sustu sesini çıkartmadı anladı hatasını demekki...de sana ne oluyor.... Saygılar
    benim emirhanla şakasına bi iddaa muhabbetim oldu ve sende onun altına bırakın idda işlerini takımla gır gır geçer gibi diince bende sana ne gırgırı dedim,ne alakası var dedim sadece ufak bi geyik muhabbetiydi o.
    En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 15.11.2007, 15:49.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Gencler ayip oluyor forumda bu tur muhabbetler.Yakisik almiyor. Illa halletmeniz gereken meseleler varsa ozel mesajlari kullanabilirsiniz

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim emirhanla şakasına bi iddaa muhabbetim oldu ve sende onun altına bırakın idda işlerini takımla gır gır geçer gibi diince bende sana ne gırgırı dedim,ne alakası var dedim sadece ufak bi geyik muhabbetiydi o.
        tamam güzel kardeşim sorun degil...ben yanlış anladım belki..özür dilerim....
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• ya neden karmaşa ortamı yarattınız ki burası bizim forumumuz herşeyi yanlış anlama hastalığı var herkezde ben sadece iyi oyuncuların satılıdğını anlatmak amacaıyla sitemkar sözler söyledim kimse benim trabzonsporum hakkında beni sorguulayamaz biz hepimiz canımız gibi seviyoruz kimse dalga geçmez geçirtmemde eğer benim geçtiğim anlaşıldı ise o sizin halitiruhiyeniz bişey diyemem
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tamam tamam rehavete gerek yok yanlış anlama relax relax...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• jabıy...juna....aymana...gerke....yok....trabzon.....sampıyon....oldugu...zamanlar......ilk11....trabzomsporun....altyapısıydı.....olmıcakmı...yabancı....alacak....yatara...gıbı...2.....tanede...bulsunlar....yeter...trabzonuma....ha...bu..sırada....yatttra..bu.hafta..gs.gol.beklıyoruz

Yorum

• İlk olarak Hasan3. tarafından gönderildi
                Ula nerden bulurlar ha boyle adamları bilmem ben?Kbilesinden koparıp getirirsen böyle olur işte Jabi bu gidişle gidici abi
                yapmayın Allah aşkına adamı daha 2 maç izledik hemen bitirdiniz.ki izlediğimiz maçlardada gayet iyiydi.gideceğini hiç sanmıyorum.

Yorum

• bence kalmali cok iyi oynuyo hatta fileleri deldi
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• su an super bir futbolcu demiyorum fena degil ama daha kendini gelistirme noktasinda hatalari var hoca iyi cikarsa bu hatalarini ona gosteriri vede yapmamasi icin gayret gosteriri ma fena degil su anlik insallah dahada iyi olcak yaba daba du

Yorum

• birazdaha zamana ihtiyacı var.

Yorum

• insallah milli takımda dönusunde bı sorun yasamaz zamanında doner ve gs macında11 dekı yerını alır

Yorum

• inş gs maçındada oynar.

Yorum

• ben jabi yi begeniyorum sag kanadi toparladi sayilir hücüm yönü defansif yönüne göre daha güclü , eski besiktasli zago nun stili var onda ... basarili olacagina eminim
                            ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...

Yorum

• jabı ve yattara oldukca sag kanatta sorun sol ama sl kanat yok ne yapacazz o zaman manısada ferhat ıle guzel bır sol acık laım bıze
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Jabiden Haber Yok

Jabini dun aksam Trabzonda olmasi gerekiyormus ama gelmemis.Su an menajeri dahil jabiye ulasan yokmus.

Kaynak>ligtv

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X