İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
benim emirhanla şakasına bi iddaa muhabbetim oldu ve sende onun altına bırakın idda işlerini takımla gır gır geçer gibi diince bende sana ne gırgırı dedim,ne alakası var dedim sadece ufak bi geyik muhabbetiydi o.En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 15.11.2007, 15:49.
-
tamam güzel kardeşim sorun degil...ben yanlış anladım belki..özür dilerim....İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim emirhanla şakasına bi iddaa muhabbetim oldu ve sende onun altına bırakın idda işlerini takımla gır gır geçer gibi diince bende sana ne gırgırı dedim,ne alakası var dedim sadece ufak bi geyik muhabbetiydi o.volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
ya neden karmaşa ortamı yarattınız ki burası bizim forumumuz herşeyi yanlış anlama hastalığı var herkezde ben sadece iyi oyuncuların satılıdğını anlatmak amacaıyla sitemkar sözler söyledim kimse benim trabzonsporum hakkında beni sorguulayamaz biz hepimiz canımız gibi seviyoruz kimse dalga geçmez geçirtmemde eğer benim geçtiğim anlaşıldı ise o sizin halitiruhiyeniz bişey diyememTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
tamam tamam rehavete gerek yok yanlış anlama relax relax...
Yorum
-
yapmayın Allah aşkına adamı daha 2 maç izledik hemen bitirdiniz.ki izlediğimiz maçlardada gayet iyiydi.gideceğini hiç sanmıyorum.İlk olarak Hasan3. tarafından gönderildiUla nerden bulurlar ha boyle adamları bilmem ben?Kbilesinden koparıp getirirsen böyle olur işte Jabi bu gidişle gidici abi
Yorum
-
su an super bir futbolcu demiyorum fena degil ama daha kendini gelistirme noktasinda hatalari var hoca iyi cikarsa bu hatalarini ona gosteriri vede yapmamasi icin gayret gosteriri ma fena degil su anlik insallah dahada iyi olcak yaba daba du
Yorum
-
birazdaha zamana ihtiyacı var.
Yorum
-
inş gs maçındada oynar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum