Hayırlı uğurlu olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
4Ay demek istemiştir.
4Ay bile bizim büyüklüğümüzü anlaması , kabullenebilmesi için bile uzun bir süre.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
4 saniyede bi kupalarimizi gorsun yeter.İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4Ay demek istemiştir.
4Ay bile bizim büyüklüğümüzü anlaması , kabullenebilmesi için bile uzun bir süre.
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Bizim kupalarımızı görmesi için 4 saniye yetmez
Sadece o kupaları görmekte yetmez. Nasıl kazanıldığı , hangi şartlarda kazanıldıgınıda görmeli. 1 yıl gezsin müzemizi =)
Neyse inş. kalıcı olur takımda. Forma numarası kaç olucak ?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
kesinlike öyle bazı kesimlerde defansa ne diye adam alınıyor hala deniliyor ama jabi takip eden biri olarak hücuma çok fazla destek veren biri olduğun ubiliyorum, güçlü fiziği ile o kanatta geçit vermediği gibi hücumlarımıza da katkı sağlayacaktır , hayırlı olsun Trabzonsporumuzaİlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim kadarıyla Çok iyi bir sağ bek aldık.Hücüm yanıda var.Hayırlı olsun.TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Trabzonsporumuza Hayırlı olsun başarılı olacağına inanıyorum.. Sağda Yattarayla iyi bir ikili olacaklardır.. Bence isabetli bir transfer oldu..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Benim demek istedigim bi goz gestirsinİlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kupalarımızı görmesi için 4 saniye yetmez
Sadece o kupaları görmekte yetmez. Nasıl kazanıldığı , hangi şartlarda kazanıldıgınıda görmeli. 1 yıl gezsin müzemizi =)
Neyse inş. kalıcı olur takımda. Forma numarası kaç olucak ?
...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum