Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

erciyes 2 sene önce çıktı süper lige nası 4 senedir oynuyo olabilr ki ayrıca hayırlı olsun

Yorum

emrahın gönderilmesinden sonra yani 1.5 yıldır adeta boş olan sağ bek mevkisine nihayet iyi bir oyuncu alındı.yaşı da genç uzun yıllar Trabzonpspora faydalı olmasını temenni ediyorum.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Hayırlı,uğurlu olsun sağ kanat Yattara'nın hemen arkasında onu tanıyan ve dilini bilen biri.Gayet mantıklı ve makul bir transfer.İnşallah onları birlikte oynarken seyredebiliriz.Malum Ziya...!
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

türkiyenin en ii yabancılarından olacak lens de falan gücüyle sağlamlığıyla çok ii seneler geçirdi kötü oyuncu olsa 6 sene fransa liginde oynayamaz Erciyes te bjk kupa finalinde ki futbolu adım gibi aklımda
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

insallah hayırlısı olur yamyam deyip geri yollamayız
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

bu arada 15 numarayı giycekmis
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

hayırlı olsun.
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

hayırlı olsun.. çok şey bekliyorum senden jabi..
                  Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    erciyes 2 sene önce çıktı süper lige nası 4 senedir oynuyo olabilr ki ayrıca hayırlı olsun
                    Süperlig'de 4 sene oynadim demiyorki Erciyes'de 4 sene oynadim diyor Ayrica hayirli olsun.

Kuvvetsiz hak acizdir;Haksiz kuvvet ise zorbaliktir.
                    Bir düzene tabi olmak sizin her seye hükmetme arsuzu,icinde zorbaligi barindirir.

Yorum

inşallah başarılı olur...yattara ile iyi anlaşırlar...

Yorum

sonunda gerçek bir sağ bekimiz oldu

Yorum

Hayırlı olsun camiaya...
                          Sağ kanat emin ellerde diyebiliriz,tabi Ziya Jabi yerine Serkan'ı oynatmazsa orada,ya da Musa'yı...

Yorum

ön liberoya da bunun gibi afrikalı bi adam alsak çok iyi olur.
                            61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

sanırım o 4 yıl değil 4 ay demek istedi.bi yanlışlık olmasın
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

4 ay demek istemiştir bülent korkmazın onu ben getirdim trabzonla anlaşmasa kulübüme alacaktım dedi ben iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum güzel maçlar çıkardı erciyes ikinci yarının en az gol yiyen takımlarından biri bunda illaki jabinin katkısı vardır hayırlı olsun....sağ tamam da sol ne olacak ?
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X