emrahın gönderilmesinden sonra yani 1.5 yıldır adeta boş olan sağ bek mevkisine nihayet iyi bir oyuncu alındı.yaşı da genç uzun yıllar Trabzonpspora faydalı olmasını temenni ediyorum.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Hayırlı,uğurlu olsun sağ kanat Yattara'nın hemen arkasında onu tanıyan ve dilini bilen biri.Gayet mantıklı ve makul bir transfer.İnşallah onları birlikte oynarken seyredebiliriz.Malum Ziya...!
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
türkiyenin en ii yabancılarından olacak lens de falan gücüyle sağlamlığıyla çok ii seneler geçirdi kötü oyuncu olsa 6 sene fransa liginde oynayamaz Erciyes te bjk kupa finalinde ki futbolu adım gibi aklımda
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
4 ay demek istemiştir bülent korkmazın onu ben getirdim trabzonla anlaşmasa kulübüme alacaktım dedi ben iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum güzel maçlar çıkardı erciyes ikinci yarının en az gol yiyen takımlarından biri bunda illaki jabinin katkısı vardır hayırlı olsun....sağ tamam da sol ne olacak ?
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum