Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak messiburhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya marceyı zıya oldurdu ya bırakın adam hayatında sol kanat oynamamıs nese yolu acık olsun gercı yonetım onun yerıne adam alamaz dıyorum da kımse hak vermıyo yonetım gıtmeden trabzonspor bırakın sampıyonlugu lıg dusmemeye oynar sultanımız fatıh tekkeyı de yıyen bunlar degıl mı defolup gıtsınler ıste yeter tahammulumuz kalmadı

basımıza ne geldıyse bu oflular yuzunden geldı bızı ıkıncı lıgemı duserecek bunlar acaba ya sen nasıl marcelınho gıbı bı yıldızı satarsın hemde daha bırkac ay once aldın ne planlıyorlar acaba?
    kafalarındakı plan bence ellerı takasta kullanacaklar guzel bı brezılyalı alacaklar takımın yıldızı o olacak bu yonetımden ne koy olu ne kasaba ben anlam veremıyorum bunların ısıne bız canımızı verecekken trabzonsporumuza bu sivriler neler yapıyor sonumuzu ALLAH hayır etsın bızı ALLAH tan baskası kurtaramaz artık.....
    Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• Defolun gidin artık yaaa ulan bu kadar kişi tepki gösteriyo nereyi okuduysam "Yeter başkan", "Paralı başkanmış papucumun başkanı" Yeter çekin gidin bizi rahat bırakın Atay Başkan sen gel kurtar bizi oof lanet oolsun bi şampiyonluk göremedik oda yetmiyomuş gibi kümü düşme tehlikesi yaşıyoruz...
      Başkan çek git işinin başına Fatih gitti şimdide Marce peki sonra?? Yattara mı Stephanov mu???
      !!!BARİ BUNLARI GÖNDERİRKEN Bİ TANE FAYDALI BİŞEY YAP ŞU GÖKDENİZİde GÖNDER!!!

Yorum

• İlk olarak spotreis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        basımıza ne geldıyse bu oflular yuzunden geldı bızı ıkıncı lıgemı duserecek bunlar acaba ya sen nasıl marcelınho gıbı bı yıldızı satarsın hemde daha bırkac ay once aldın ne planlıyorlar acaba?
        kafalarındakı plan bence ellerı takasta kullanacaklar guzel bı brezılyalı alacaklar takımın yıldızı o olacak bu yonetımden ne koy olu ne kasaba ben anlam veremıyorum bunların ısıne bız canımızı verecekken trabzonsporumuza bu sivriler neler yapıyor sonumuzu ALLAH hayır etsın bızı ALLAH tan baskası kurtaramaz artık.....
        arkadasim of lu derken genel bir ibare kullanmamani tavsiye edrim ne yani bu takimin bu hale gelmesinde tek suclu oflular mi yazarken biraz dusunerek yazin ve herkesin antipatisini kaznmayin bu siteye giren yuzlerce oflu var ve yazdiklarin cok yanlis bu takimin bu hale dusmesinde herkesin payi vardir bir akcaabatli yada arsinli bu takima ne kadar sahip cikiyosa bir ofluda takimina enaz onlar kadar sahip cikar bu takim efsane olduysa sen oflularin oldugunada dua ediceksin
        En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 12.01.2007, 16:42.

Yorum

• Trabzonspor Marcelinho'yu sattı
          Trabzonspor, sezon başında Almanya'nın Hertha bsc Berlin takımından aldığı Marcelinho'yu, yine aynı ülkenin VFL Wolfsburg takımına verdi..

Kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Marcelinho'yu isteyen Almanya'nın WFL Wolfsburg takımıyla dün başlayan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını söyledi.

İki kulüp olarak prensipte bir anlaşma sağlandığını ifade eden Sayitoğlu, futbolcunun Almanya'ya gittiğini kaydetti.

Trabzonspor ile WFL Wolfsburg'un 2 milyon 750 bin Avro'ya anlaştığı ve Brezilyalı oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra herhangi bir sorun çıkmaması durumunda imza atacağı kaydedildi.

Marcelinho, sezon başında Hertha BSC Berlin'den 2 milyon 325 bin Avro bonservis bedeliyle alınmıştı.

MARCELINHO'NUN PERFORMANSI

Trabzonspor ile bu sezon 17 lig maçının 15'inde ilk 11'de forma giyen ve 1290 dakika sahada kalan Marcelinho, 2 gol kaydedebildi.Ankaragücü ve Denizlispor maçlarında 1'er gol atma başarısı gösteren 31 yaşındaki oyuncu, zaman zamanda ortaya koyduğu performansla eleştiriler almıştı.

HERTHA'DA 65 GOL

2001-2006 yılları arasında Almanya'nın Hertha BSC Berlin takımında forma giyen Marcelinho, 155 lig maçında 65 gol atma başarısı göstermişti.5 kez Brezilya'nın (A) Milli Takımı'na çağrılan futbolcu, milli takım forması altında 1 gol kaydetmişti.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Marcelinho gitti Wolfsburg’la anlaşan Brezilyalı yıldız, bugün Almanya’ya gidiyor... Jena karşısında forma giymeyen Sambacı, maç bitiminde veda konuşması yaptı. Ziya Doğan’ın transferden haberi olmadığı öğrenildi.

Pazartesi imza atabilir
            Trabzonspor’da dün hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı... Antalya kampının son gününde Marcelinho’nun Almanya’nın Wolfsburg takımına transfer olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Alman kulübünün, Brezilyalı yıldız için Bordo-Mavililer’e 2.5 milyon Euro önerdiği, buna karşılık Karadeniz ekibinin, 4 milyon Euro istediği ancak tarafların anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. Marcelihno’nun bugün Almanya’ya giderek sağlık kontolünden geçeceği ve pazartesi günü de Wolfsburg ile resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Doğan öğrenince şaşırdı
            Dün Almanya 2.Lig takımlarından Jena ile oynanan karşılaşmada forma giymeyen Sambacı’nın, maç bitiminde yaptığı açıklamada, “Henüz kesin birşey yok. Ancak burayı ve arkadaşlarımı çok özleyeceğim” demesi, akıllara transferin bittiğini getirdi. Bu arada, teknik direktör Ziya Doğan’ın yaşanan gelişmeleri dün öğrendiği dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli hoca, Marcelinho’nun açıklamasını dinlemesi için yardımcısını gönderdi. Doğan’ın olayları öğrenmesinin ardından şaşkınlık yaşadığı ve moralinin bozulduğu gözlendi.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğan öğrenince şaşırdı
              Dün Almanya 2.Lig takımlarından Jena ile oynanan karşılaşmada forma giymeyen Sambacı’nın, maç bitiminde yaptığı açıklamada, “Henüz kesin birşey yok. Ancak burayı ve arkadaşlarımı çok özleyeceğim” demesi, akıllara transferin bittiğini getirdi. Bu arada, teknik direktör Ziya Doğan’ın yaşanan gelişmeleri dün öğrendiği dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli hoca, Marcelinho’nun açıklamasını dinlemesi için yardımcısını gönderdi. Doğan’ın olayları öğrenmesinin ardından şaşkınlık yaşadığı ve moralinin bozulduğu gözlendi.
              O üzülmüş gibi yaptı biz de inanmış gibi yapalım bari

Yorum

• artık yerıne zıyanın ön lıberolarını izleriz

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  artık yerıne zıyanın ön lıberolarını izleriz
                  he he he
                  hiç sorma. iyi adam has adam diyoruz ama viyanada bile böyle savunma yoktu be. hayır savunma yap bişey dediğimiz yok ama gol yeme bari.

Yorum

• bu adamı nası bıraktılar yaa takımdan 2. yarıda da bıse olmaz anlasılan..
                    "Tabelada Lider Yusuf RİZELİ"

Yorum

• Evet, Marcelinho Wolfsburga imzayi atti. Artik ne diyim? Tam bir Rezalet bu yönetim. Ben hep arkasindaydim Yönetimin ama bu saatden sonra güvenim kalmadi. Artik devolup gitsinler.

http://www.vfl-wolfsburg.de/...ae379854af6118552bd656a139e4e
                      Trabzonspor 1967

Yorum

• Eeee, eski dost, Marce, başlığını kilitlemek bana kısmetmiş demek.

Seni tanıyalı ne kadar oldu hatırlamıyorum. 4-5 yıl vardır herhalde. Sayende Herta'lı oldum. Durup dururken yaptığın sihirbazlıklara aşık oldum. Sonra bir gün adın bizle anılmaya başladı. Güldüm. Senin bizde ne işin vardı? Zaten "alemci" idin. Gelsen de duramazdın. Çalışmayı sevmezdin, asiydin...

Sonra, geldin... Ben inanamadım. Hocalar geldi gitti... Sol kanatta hapsedilmiştin. Ama hayret, sorun çıkartmıyordun, koşuyordun. Acı çekiyordun, belliydi. Seni tanımayanlar seni "sıradan" ve "bitmiş" görüyor, sen de kendini ispat etmek zorundaymışsın gibi hissetmekten hoşlanmıyordun.

Neyse işte... olmadı. Bir kez bile gerçek yerinde göremedik seni, gittin. Yolun açık olsun. Kadromuzda görebileceğimiz en kariyer sahibi adam sendin muhtemelen. İlerde iyi hatırla bizi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                        Yükleniyor...
                        X