Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene biz sampiyon uzz.................... 3 buyuklerde tik yok, geriye kalan tek ve en buyuk Trabzonsporumuz var. Manisa dayanamaz..... ocaka kadar b iz boyle duralim . Fenerin oyunlari bize islemesin Manisaya konsantre olsunlar... Sonra tam gaz sollamaya baslariz ..
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Yorum

• bu adamda cok ıs var zaten bellı kumasında ileride bize katkısı cok daha iyi olacak hele bide yattara gelsın o zaman kım tutar bizi
        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• I LOVE YOU MARCELINHO

Iyi aksamlar herkese
          Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• evet bu akşam da ıyı bı performans beklıyorum ondan hayde aslanım al kopar bu maçı
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• ArkadaŞ 3 BÜyÜk Dİye BİŞey Yok Tek BÜyÜk Var Trabzonsporumuz

Yorum

• Abartısız söylüyorum Bu zamana kadar türkiyeye gelmiş en büyük yıldız....
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Dün şu yorum aklıma geldi uefa keyfi yaparken..
                  iyi ki ricardinho'yu almamışız..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bu maçta da geçen maçtaki performansını göstermesini bekliyorum kaleye şut çekme yeminide bozar inşallah bumaçta

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün şu yorum aklıma geldi uefa keyfi yaparken..
                      iyi ki ricardinho'yu almamışız..
                      evet haklısın burda biçok arkadaş bjk alırken yönetimi okadar eleştirdilerki anlamsızca marcelinhoyu almışız üstüne bide ricardinhoyu istiyosun aynı mevkiye 2 adam yok ricardinho marcelinhodan daha iyiymiş falan ama şimdi ses yok neden ricardinho ortalıkta yok

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abartısız söylüyorum Bu zamana kadar türkiyeye gelmiş en büyük yıldız....
                        hagi yi unutmamak lazım...bencede hagi le beraber en büyük yıldız!!!

Yorum

• Marcelinho bence daha tam kapasitesinde değil,hele o günler gelsin Hagi ile kıyaslarız..
                          benim bildiğim Marcelinho Hagi'nin 2 maçta koştuğunu bir deparda koşar...
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• MARCELINHO: "BANA GÜVENİN"

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Marcelinho, performansının her geçen gün yükseldiğini ifade ederek, "Şu anda tam anlamıyla istediğim konumda değilim. Ama takımın olduğu gibi benim de verimim her geçen gün artacak. Taraftar bana ve takıma güvenmeye devam etsin" dedi..

Ziya Doğan yönetiminde başarılı bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı devam ettirmeye kararlı olduklarını vurgulayan Marcelinho, "Takımda arkadaşlık havası çok iyi. Zaten büyük başarılar bu tür ortamlardan doğar. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Bu saha içinde de böyle, saha dışında da. Son haftalardaki performansımız da memnuniyet verici. Bence çok iyi futbol oynuyoruz ve bu performansımızla da şampiyonluğu hakediyoruz" dedi.

Marcelinho, kendisinin de performansının her geçen gün yükseldiğini ifade ederek, "Şu anda tam anlamıyla istediğim konumda değilim. Ama takımın olduğu gibi benim de verimim her geçen gün artacak. Buna inanıyorum. Taraftarın ve camianın da hem bana hem de takıma güvenmesini ve inanmasını istiyorum" dedi.

DOĞAN: SERİ LAZIM
                            Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise takımın havaya girmesi için birkaç galibiyet üstüste almak zorunda olduklarını söyledi. 5. haftada takımın başına geçtikten sonra ligde ve Avrupa kupalarında oynanan 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor' un gerçek kimliğine yavaş yavaş kavuştuğunu belirten Doğan, "Oyuncularımızın kendine güvenleri artıyor. bunun iyice yerine oturtulması için üstüste birkaç galibiyet almamız gerekiyor. Böylece oyuncularımız ve camia havaya girer" diye konuştu.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Dünya yıldızı...Tek kelimeyle star oğlu star...Her hareketinden belli...Ama niye 4 yıldız bu konu ...5 olsun yawwwwww...Hadi şu konuya bi oy verin...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• iyide güzelde henüz isteneni veremedi , umarim bu aksam dagitir
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X