Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi değil..bomba transfer bizim açımızdan..hangi ünlü topçuyu tabzonda tutabiliriz söyleyin lütfen??istanbulun gece hayatı sosyal imkanları vs. vs.. bizde yok...onun için marcelinho gibi bir oyuncunun hem gelmesi bir başarıdır...hem de ÇOK İLGİNÇ AMA!! yıllardır susan ts yönetimin nin böyle bir transfer yapması başarıdır..
    inşallah iyi de olacak.
    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Berlin'in telefon kodu 30. (plaka nosu diye bisey zaten yok almanya'da; harf kullaniliyor; berlin: B gibi.)

Fatih'in Zenit'te 61 numara ile oynayacak olmasi gibi, Marcelinho'da yillarini gecirdigi Hertha Berlin sevgisiyle 30 numarayi secmistir saniyorum...

(10 numara bosta olsaydi belki de alirdi ama gelip de ilk günden daha yeni formasiyla resmi maca cikmamis Umut'la arasinda böyle bir gerginlik yasanmasi da pek hos olmazdi..)

Yorum

• cok büyük biryıldız kımse bunun kalıtesını ve yıldız olupolmadığını tartışamaz bu kesin ama budemek olmuyoki bizde de aynı başarıyı göstersin yanı arkadaaşlar cok inçe bircizgi var onu yakalrsak bu adam bizi şanpıyon yapar ben cok inançlıyım sizi bilmem
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Yapılan transferin kalitesine diyecek yok FAtih satılmasaydı sol kanat hariç eksik de yoktu ama gelenin gideni aratmaması için bi pivot santrafor alınmalı Ersen Martin ne kadar yürütür bilinmez Celaleddin de sol kanadı taşıyamaz alternatif lazım Djokaj ve Lee gitti en azından 1 sol alınmalı ama şuanda herşeyden önemli olan şu önümüzdeki 2 maçı kazanmak yeni bi felaketi kaldıracak gücümüz yok...
          guRbetcigençleR

Yorum

• hayırlı uğurlu olur inşallah

Yorum

• Valla tüm yorumlardan sonra Haırlı olsun demekten başka bir söz düşmez bana

Yorum

• Marcelinho transferi takımımıza hayırlı uğurlu olsun..

Umarım önümüzdeki sezonlarda takımı sırtlayan isimlerden biri olur...
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• umarım oynar, eger oynarsa takımda zaten güç olarak otomatikman etkilenecektir umarım yattarayla iyi bir uyum sağlarlar.
                  __| LeWo61 |__| GG |__

Yorum

• 1 saat önce Marcelinho'u gördüm resim çekildim adam mutlu gibi buralarda

Yorum

• way kuzen biz seni ankarda bekliyoz ama neyse Marcelinho,filan adam sicak davransaydın ailesi mutlu gözüküyoo mu ha

Yorum

• İnşallah nazarıım değmez (gerçi nazar eden birisi değilimdir) her futbol muhabbetinde marcelinhoyu öve öve biterimiyorum. Büyük heycan yaptı bende bu adam Bordo mavili formamızla görmek için can atıyorum TURKCELL SUPER LIG ARTIK BAŞLASIN
                        61>34

Yorum

• marce ile ilk fotoğraf çekilenlerden olma şerefine erişmişsin arkadasım
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• arkadaş fotoğraf çekilirken bende arkasındaydım ailesiyle gelmiş mutlu gözüküyordu.bu arada zorlunun önünde fatih akyel vardı marcello tanımadı fatihi.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Adamın yardımcısı türkçe bilmiyodu..Adam portekizce konuştu heralde zar zor bi resim çekildik.

Ben görmedim Fatih'i Tuh yaa...
                              En son ofkan tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 12:46. Sebep: bilmem :d

Yorum

• marcelinho formunu yakalarsa yattar ile tozu dumana katarlar. haydi bordo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X