İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
beyler bu adresten resimlere bakabilirsiniz;http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=28888
Yorum
-
ben var diye biliyodum.hemde bi maçta son dk larda girmişti.abimle bahsediyoduk biizmkiler bunu istiyomuş diye.acaba biz mii yanlış gördükİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildiyoktu arkadaşım. daha önce brezilya milli takım formasını 5 kez giyip bir gol atmış..
ayrıca resimler süper
recep abiler falan meşhur olmuş
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Yorum
-
Adamın gelir gelmez verdiği gaz açıklamaya bakın hele. Hadi hayırlısı...Trabzonspor'un yeni transferi "Marcelinho" lakaplı Brezilyalı futbolcu Marcelo dos Santos İstanbul'a gelişinde yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim" dedi.
Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Marcelinho, Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman ve kulüp Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı'nda bir grup Trabzonspor taraftarı Marcelinho'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu. "I love you Marcelinho" ve "Şampiyon Trabzonspor" diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı. Marcelinho, akşam saatlerinde Trabzon'a geçecek.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
sizin bahsettiğiniz ricardinho!!!İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildiben var diye biliyodum.hemde bi maçta son dk larda girmişti.abimle bahsediyoduk biizmkiler bunu istiyomuş diye.acaba biz mii yanlış gördük
ayrıca resimler süper
Yorum
-
o dediğin Ricardinho olabilir, çünkü o hem son dakikalarda oyuna girmişti hem de biz onu istiyorduk o zamanlarİlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildiben var diye biliyodum.hemde bi maçta son dk larda girmişti.abimle bahsediyoduk biizmkiler bunu istiyomuş diye.acaba biz mii yanlış gördük
ayrıca resimler süper
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum