Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
    10 numara giymeli bu adam..
    inşallah, dün umut almış 10 numarayı ama hemen devreder umarım dünkü giymesi ona yeter de artar. Marcelinho nun forması çıksın peynir ekmek gibi satılcak inşallah. dört gözle bekliyoruz...

Yorum

• kulübümüze marcelinho transferi hayırlı uğurlu olsun.bu adam yıldız değil "dünya yıldızı" !!! yönetimi tebrik ediyorum.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• bu adam milli takimda varmiydi bu dunya kupasinda?

Yorum

• beyler bu adresten resimlere bakabilirsiniz;http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=28888

Yorum

• yaa evet super olcak daa bizim yeni formaları cıkarmıcaklar heralde ts club formalarını hala satıyorlar ne zaman tanıtacaklardaa satısa sunulcak acaba?
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ağustosun 2. haftası satışa sunulacakmış.ts clup dan öyle demişlerdi..
              Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi
                bu adam milli takimda varmiydi bu dunya kupasinda?
                yoktu arkadaşım. daha önce brezilya milli takım formasını 5 kez giyip bir gol atmış..

Yorum

• ya gelmedimi hala trabzona marce saat 18:30 u geciyorrrr

Yorum

• sözleşme kaç yıllık bilen varmı?
                    .

Yorum

• Marcelinho'nun transferinin Trabzonspor'umuza yeni bir hava, yeni bir heyecan getireceğini umuyorum. Ayrıca Ersen Martin'in transferine de çok olumlu bakıyorum.

Yorum

• ben 3 yıllık die duydumm ama aslını bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
                          yoktu arkadaşım. daha önce brezilya milli takım formasını 5 kez giyip bir gol atmış..
                          ben var diye biliyodum.hemde bi maçta son dk larda girmişti.abimle bahsediyoduk biizmkiler bunu istiyomuş diye.acaba biz mii yanlış gördük ayrıca resimler süperrecep abiler falan meşhur olmuş
                          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• Trabzonspor'un yeni transferi "Marcelinho" lakaplı Brezilyalı futbolcu Marcelo dos Santos İstanbul'a gelişinde yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'a, başarılı olmak ve şampiyon yapmak için geldim" dedi.

Almanya'nın Hertha Berlin kulübünden transfer edilen Marcelinho, Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman ve kulüp Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte Almanya'dan İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda bir grup Trabzonspor taraftarı Marcelinho'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu. "I love you Marcelinho" ve "Şampiyon Trabzonspor" diye tempo tutan taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu omuzlara aldı, boynuna bordo-mavi atkı taktı. Marcelinho, akşam saatlerinde Trabzon'a geçecek.
                            Adamın gelir gelmez verdiği gaz açıklamaya bakın hele. Hadi hayırlısı...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi
                              ben var diye biliyodum.hemde bi maçta son dk larda girmişti.abimle bahsediyoduk biizmkiler bunu istiyomuş diye.acaba biz mii yanlış gördük ayrıca resimler süperrecep abiler falan meşhur olmuş
                              sizin bahsettiğiniz ricardinho!!!

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi
                                o dediğin Ricardinho olabilir, çünkü o hem son dakikalarda oyuna girmişti hem de biz onu istiyorduk o zamanlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X