Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kusura bakmayın biraz saçma bir soru olacak ama bu adam forvet mi ortasaha mı
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Hayirli Olsun..

Eee, simdi bizim forvet kim ? Hangi forvetle sampiyon olacaz ? Ersen Martin ve Omer Riza ikilisi mi ? Umut sampiyonluga giden bi takimin gol yukunu kaldirabilecek mi ?
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
        kusura bakmayın biraz saçma bir soru olacak ama bu adam forvet mi ortasaha mı
        10 numar 10 yani forvetlerin arkasindaki
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
          arada 4 gol oynuyo, biri milli biri milli diil, bu sene dogum günü kutlasa 32 olcak... 5 kez milli olmus fark bu
          bak arkadas bu takima bi denilson gelse marcelinhodan daha cok is yapar , bu takima 50 yasindaki rivaldo gelse ikisinden daha fazla is yapar yildiz budur...ama kimse marcelinhonun yildiz oldugunu söylemesin bana...iyi futbolcumu dersen iyidir fena diil ama tr de ne yapar belli olmaz..ama o kesinlikle bi yildiz diil
          saygilar
          sen kendin kabullenmissin bisiyi bizede kabul ettirmeye çalisiyosun.en azindan bizim fikirlerimize saygi duy vede marcelinhonun yildiz oldugunu inlkar ediyon ama gerçek budur kabullensen iyi olur.
          fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir

Yorum

• Ben şahsen Nytre'ye Marcelinho'nun yıldız olmadığı konusunda katılıyorum. Çünkü o bir yıldız değil DÜNYA YILDIZI....Köstek köstek de bu kadarıda pes doğrusu, bizi sevmeyen basın bile bu adamı yere göğe sığdıramıyor istemeye istemeye sizin yaptığınıza bakın.
            Sevgi güzellik ister güzellik emek, güzellikten de değil gülüm yürekte ateş ister...

Yorum

• Adam Hagi'yle aynı mevkide oynuyor. Hagi kaçta bıraktı, geseye neler verdi hatırlayın. Çok iyi bir transfer. Ama tabi ki demagog arkadaşlar taraftar baskısı, taraftar korkusu yüzünden alındı diyecektir. Onlara mutluluklar diliyorum.
              Naber?

Yorum

• [quote=Nytre]kusura bakmayın biraz saçma bir soru olacak ama bu adam forvet mi ortasaha mı

Orvet
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• evet hayırlı ugurlu olsun ee bize kımı alsan bız yııldız olarak kabul etmeyecezkı marcelınyo bana gore yıldızdır ne mı yapar onu zaman gosterecek
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Marcelinho....

En son KeeN tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 18:03.
                    KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• ya keske taraftar transferi yapsak arjantinden falan ben böyle bi taraftar görmedim ya
                      adAMLAR HERTA BERLİNDEN oyuncu alıyo herta taraftarının taptığı bi adam almanya liginde 5 sezon oynamıs 60 küsür gol atmıs
                      bizim akıllılar beğenmiyo kafanızı değiştirin biraz bi futboldan siz anlamıyosunuz
                      lazoroni brezilyalı marcelinho brezilyalı adam yıldız diil dünya yıldızı aldık diyo
                      bizim akıllıda marcelinho yıldız diil diyo töbe yrabbi ya

Yorum

• marcelinho yorumları

rakip taraftarların yorumları çok hoş gerçekten. hepsi hayranlık ve gıpta içinde.
                        Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• bundan 2 sene önce marceli,nho dediğin adam alexten malexten daha çok tanınmıştı.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• arkadaşlar hayırlı olsun diyelim ama bize birde forvet lazım değil mi?inşallah onuda alırlar, eğer almazlarsa değişen bir şey yok bir gitti bir geldi

Yorum

• İlk olarak KeeN tarafından gönderildi
                              Marcelinho....

OOOOOOOOOOOO I LOVE YOU MARCHELİNHO OOOOOOOOOO
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                                hepimize hayırlı uğurlu olması dileğiyle, kuşkusuz Marcelinho dünya yıldızı bir futbolcu ama taraftar baskısı olmasaydı ve fatihi satmasalardı kesinlikle almazlardı, camianın tepkisinden korltukları için aldılar Trabzonspora katkı sağlayacak düşüncesiyle değil sadece baskı yememek için aldılar, bari denilsonuda alsalar
                                hemen yaptın yorumunu çabuk çabuk.nerden biliyosun hangi maksatla alındığını.sadece yönetimi eleştirmek için yorum yapıyorsun.amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X