5-6 saatini transfer haberi bekleyerek geciren ve deli gibi bilgisayarin basinda oturan bi insanda akil falan kaliyomu..kafa basmiyo artik,sinirler geriliyo,dolayisiyla saglikli iletisim kurmaktada güclük cekmemiz normal...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
neden zamaninda yapilmadi bu transfer..gelde deli olma..marcelinho bize cok lazim olacakti rumlara karsiİlk olarak kutoz tarafından gönderildiDuyduğum kadarıyla, Uefaya ismi verilmedi. Bu yüzden Rum takımıyla oynanancak müsabakada oynayamayacak. Turu geçerser (ki geçeceğiz) bir sonraki turda oynayabilecek...1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
hemde adam rumlarin korkulu rüyasiİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildineden zamaninda yapilmadi bu transfer..gelde deli olma..marcelinho bize cok lazim olacakti rumlara karsi
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
kutoz
Basit, Fatih Tekke gider Marcelinho gelir. Fatih Tekke, fb.ye gitseydi o zaman gelirdi. Hatırlayalım, Fatih'in fb.ile anılmaya başlandığında, basında Trabzonspor'un anlaşmak üzere olduğu futbolcuyu. Marcelinho...İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildineden zamaninda yapilmadi bu transfer..gelde deli olma..marcelinho bize cok lazim olacakti rumlara karsi
Bu arada, bu Marcelinho Brezilyalı ama H.Berlin'de oynuyordu. Bizim yöneticimiz Faruk Kanca Brezilya'ya, Marcelinho'yu annesinden istemeye mi gitti ???
Yorum
-
Bence burda cok gizli tutulan bi transfer var madem yöneticilerin dedigi gibi baska yabanci alinmicak onlar neden hale daha orda,baskanin yinede yildiz sözünü tutacagini ümit ediyorum ve gönlümden tek ricardinho geciyo...İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
Bu arada, bu Marcelinho Brezilyalı ama H.Berlin'de oynuyordu. Bizim yöneticimiz Faruk Kanca Brezilya'ya, Marcelinho'yu annesinden istemeye mi gitti ???
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
bende 5 de kalkicamİlk olarak fetvaci tarafından gönderildiharbı yaa sabah 6 da kalkcam hala transfer haberlerını beklıom dort gozle ınsallah bekledıımıze deer
Yorum
-
ricardinho muİlk olarak mission_61 tarafından gönderildiBence burda cok gizli tutulan bi transfer var madem yöneticilerin dedigi gibi baska yabanci alinmicak onlar neden hale daha orda,baskanin yinede yildiz sözünü tutacagini ümit ediyorum ve gönlümden tek ricardinho geciyo...
denilsonda fena degil..o olsa olmazmi
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
ricardinho 2 tane denilson eder ama yinede olabilir ve bu sekilde türkiyenin en iyi 3 yabancisi bizde olur dagitiriz ve fatih tekkeyide aricamizi sanmam,düsünsene yattara marcelinho ve ricardinho yada denilson...İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildiricardinho mu
denilsonda fena degil..o olsa olmazmi
Yorum
-
Marcelinho harika bir futbolcu. Gerçekten çok iyi bir transfer. Biraz gecikmiş olsalar da yönetimi kutlarım..
Diğer konularda yönetime yönelttiğim eleştiriler saklıdır elbette. İyi yaptıklarında iyi deriz, kötü yaptıklarında kötü...
***Ayrıca Marcelinho'nun bedelini başkan cebinden ödeyecek mi? Ödemeyecek ise sözünü yerine getirmiş sayılmayacaktır. Öderse, evet, Marcelinho bir yıldızdır, sözünü tutmuştur."Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."
Yorum
-
FERO61
marcelinhoyu ben pulu yapistirip postaya veriom siz ordan alirsiniz paketi
bu arada marcelinhonun burdaki dükkani nolcak bana devretse bari heheheeh
beyler saka maka bu adami bukadar büyütmeyin yaatamam tr standartlarindan biraz daha iyi olabilir ama uyum saglamasi cok önemli ...sosyal hayati da bi düsünün berlin nere trabzon nere...
Yorum
-
İsmi verilse bile gruplara kadar oynayamayacak diye birşey okumuştum galiba.İlk olarak kutoz tarafından gönderildiDuyduğum kadarıyla, Uefaya ismi verilmedi. Bu yüzden Rum takımıyla oynanancak müsabakada oynayamayacak. Turu geçerser (ki geçeceğiz) bir sonraki turda oynayabilecek...
Hertha ile maça çıktı galiba. Ya da listeye koymuslar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum