Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

5-6 saatini transfer haberi bekleyerek geciren ve deli gibi bilgisayarin basinda oturan bi insanda akil falan kaliyomu..kafa basmiyo artik,sinirler geriliyo,dolayisiyla saglikli iletisim kurmaktada güclük cekmemiz normal...
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      Duyduğum kadarıyla, Uefaya ismi verilmedi. Bu yüzden Rum takımıyla oynanancak müsabakada oynayamayacak. Turu geçerser (ki geçeceğiz) bir sonraki turda oynayabilecek...
      neden zamaninda yapilmadi bu transfer..gelde deli olma..marcelinho bize cok lazim olacakti rumlara karsi
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
        neden zamaninda yapilmadi bu transfer..gelde deli olma..marcelinho bize cok lazim olacakti rumlara karsi
        hemde adam rumlarin korkulu rüyasi
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
          Basit, Fatih Tekke gider Marcelinho gelir. Fatih Tekke, fb.ye gitseydi o zaman gelirdi. Hatırlayalım, Fatih'in fb.ile anılmaya başlandığında, basında Trabzonspor'un anlaşmak üzere olduğu futbolcuyu. Marcelinho...

Bu arada, bu Marcelinho Brezilyalı ama H.Berlin'de oynuyordu. Bizim yöneticimiz Faruk Kanca Brezilya'ya, Marcelinho'yu annesinden istemeye mi gitti ???

Yorum

abi valla bu yöneticiler brezilyaya samba festivaline mi gidiyo ben anlamadım dahaa

bir aklı selim arkadaş şu gelişmelri bir özetlese ne de güzelolacak ben de toparlayacak kafa kalmadı ne yazık kiii

Yorum

wagner'i alacaklar, 5 ağustos'ta sözleşmesi sona eriyor yazıyordu. Wagner gelecek bakın yazıyorum buraya
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Bu arada, bu Marcelinho Brezilyalı ama H.Berlin'de oynuyordu. Bizim yöneticimiz Faruk Kanca Brezilya'ya, Marcelinho'yu annesinden istemeye mi gitti ???
                Bence burda cok gizli tutulan bi transfer var madem yöneticilerin dedigi gibi baska yabanci alinmicak onlar neden hale daha orda,baskanin yinede yildiz sözünü tutacagini ümit ediyorum ve gönlümden tek ricardinho geciyo...

Yorum

harbı yaa sabah 6 da kalkcam hala transfer haberlerını beklıom dort gozle ınsallah bekledıımıze deer
                  HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

İlk olarak fetvaci tarafından gönderildi
                    harbı yaa sabah 6 da kalkcam hala transfer haberlerını beklıom dort gozle ınsallah bekledıımıze deer
                    bende 5 de kalkicam

Yorum

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                      Bence burda cok gizli tutulan bi transfer var madem yöneticilerin dedigi gibi baska yabanci alinmicak onlar neden hale daha orda,baskanin yinede yildiz sözünü tutacagini ümit ediyorum ve gönlümden tek ricardinho geciyo...
                      ricardinho mu denilsonda fena degil..o olsa olmazmi
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                        ricardinho mu denilsonda fena degil..o olsa olmazmi
                        ricardinho 2 tane denilson eder ama yinede olabilir ve bu sekilde türkiyenin en iyi 3 yabancisi bizde olur dagitiriz ve fatih tekkeyide aricamizi sanmam,düsünsene yattara marcelinho ve ricardinho yada denilson...

Yorum

hayırlı olsun geldiyse...sanırım fatih tekkeye teşekkür etmemiz gerekiyor...o olmasaydı marcelinho olmayacaktı...bu yönetimin değil fatihin başarısı

Yorum

Marcelinho harika bir futbolcu. Gerçekten çok iyi bir transfer. Biraz gecikmiş olsalar da yönetimi kutlarım..

Diğer konularda yönetime yönelttiğim eleştiriler saklıdır elbette. İyi yaptıklarında iyi deriz, kötü yaptıklarında kötü...

***Ayrıca Marcelinho'nun bedelini başkan cebinden ödeyecek mi? Ödemeyecek ise sözünü yerine getirmiş sayılmayacaktır. Öderse, evet, Marcelinho bir yıldızdır, sözünü tutmuştur.
                            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

marcelinhoyu ben pulu yapistirip postaya veriom siz ordan alirsiniz paketi
                              bu arada marcelinhonun burdaki dükkani nolcak bana devretse bari heheheeh
                              beyler saka maka bu adami bukadar büyütmeyin yaatamam tr standartlarindan biraz daha iyi olabilir ama uyum saglamasi cok önemli ...sosyal hayati da bi düsünün berlin nere trabzon nere...

Yorum

Duyduğum kadarıyla, Uefaya ismi verilmedi. Bu yüzden Rum takımıyla oynanancak müsabakada oynayamayacak. Turu geçerser (ki geçeceğiz) bir sonraki turda oynayabilecek...
                                İsmi verilse bile gruplara kadar oynayamayacak diye birşey okumuştum galiba.
                                Hertha ile maça çıktı galiba. Ya da listeye koymuslar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X