Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kardeşler, renktaşlar demek ki burda paylaşımlarda bulunmak doğru olmuyormuş.Bundan böyle pek değerli yöneticiler, Başkan'ın danışmanı gibi yüksek insani değerlere sahip insanlardan öğrendiklerimizi sizlerle paylaşmayız olur biter, ki burada söylenenleri direkt aktarıyoruz.Sanki adamlar geldiklerinden beri sölediklerini peynir ekmek yer gibi yemiyorlarda biz bu paylaştıklarımızı bir tarfımızdan uyduruyoruz.Neyse, siz haklısınız diyelim ''mission_61'', iyi geceler size.

Yorum

Caner Cuvalcıoğlu başkanın danışmanı mı, Caner cuvalcıoğlu yıllardır bu kulubte görevli değilmi, yanlışmı biliyorum.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
        Caner Cuvalcıoğlu başkanın danışmanı mı, Caner cuvalcıoğlu yıllardır bu kulubte görevli değilmi, yanlışmı biliyorum.
        Yanlış bilmiyorsun. Ama sen bugünkü habere takılıp kalmışsın. Ts_Fan, başkanın danışmanıyla dün konuştu ve yine dün akşam 23 sularında konuştuklarını buraya yazdı. Mevzu budur...

Yorum

Arkadaş dünkü görüşmemden de haberdar ve ondan bahsetmiş.Dünkü görüşme Başkan'ın danışmanı Fuat Gugulluoğlu ile gerçekleşti, yarım saat erken arayabilsem belki Başkan'la da görüşebilirdim.Caner Çuvalcıoğlu ile ise bu akşam saat 22:30'da görüştüm ve seninde dediğin gibi kendisi Trabzonspor'un idari işler sorumlusu

Yorum

yeni transfer hayirli ugurlu olsun..ama Yönetim yarin medya karsisina ciktipta hava basmasin..cünkü bu futbolcunun nasil alindigini herkes biliyor
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

kutoz ve ts_fan

kafalar karıştı, topicler karıştı, mesajlardan kafalar karıştı, yanlış anlama oldu.

Yorum

İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
                Kardeşler, renktaşlar demek ki burda paylaşımlarda bulunmak doğru olmuyormuş.Bundan böyle pek değerli yöneticiler, Başkan'ın danışmanı gibi yüksek insani değerlere sahip insanlardan öğrendiklerimizi sizlerle paylaşmayız olur biter, ki burada söylenenleri direkt aktarıyoruz.Sanki adamlar geldiklerinden beri sölediklerini peynir ekmek yer gibi yemiyorlarda biz bu paylaştıklarımızı bir tarfımızdan uyduruyoruz.Neyse, siz haklısınız diyelim ''mission_61'', iyi geceler size.
                Kardes senin haberleri aktarmana bisey dedigim yok,hatta iyide yaptin sayende bilgilendik yazimi yanlis anladin sen galiba,2 yöneticin azinda cikan farkli seyleri söylüyorum ben...ortada acayip bi celiski var.. yoksa sana bir lafim yok..
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

kutoz ve ts_fan

kafalar karıştı, topicler karıştı, mesajlardan kafalar karıştı, yanlış anlama oldu.
                  Karışabilir normaldır. Aslında sorun karışıp karışmaması değil. Sorun, haberi taşıyan bizlerin sanki bu haberleri manipüle ettiğimizdir. Benim ne menfaatim olacaktır buraya "II nci Başkanla görüştüm, şunları dedi" türünden bir haber koymam. Reyting mi yapacağım. Aksine, telefon bana yazay.

Neyse, herkes gergin daha fazla uzatmak istemiyorum. Sorunu çözebiliyorsak, ne mutlu bizlere...

Yorum

Marcelinho'yu karşılayan olacakmı aranan yıldız bulunmuştur

Yorum

ya amma abarttiniz ya sizin yaptiginiz haberlere laf edenmi oldu,2-3 yöneticinin agzindanda farkli farkli seyler cikmasini ben elestirdim..
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                        ya amma abarttiniz ya sizin yaptiginiz haberlere laf edenmi oldu,2-3 yöneticinin agzindanda farkli farkli seyler cikmasini ben elestirdim..
                        Güzel kardeşim, bunu direk böyle söylemiş olsan sorun yoktu. Ama bunu bizim üzerimizden yapınca, biz kendimizi zan altında hissettik. Yönetim kurulundaki yöneticilerimizin bir söylediği diğerini tutmuyor. Biz buraya haber aktarırken, bak bu olacak demiyoruz. Noter değiliz zaten. Sadece aldığımız bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz, yarın bunun aksi olursa da, Trabzonspor yöneticilerini tanıyın babında yazıyoruz.

Neyse, bir yanlış anlama olmuş sanırım.

Yorum

Uefa'ya ismi verilmiş olması lazım. Yine resmi imzayı görmeden inanasım gelmiyor ama bu sefer iş oluyo gibi. Hayırlı olsun.
                          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Marcelinho'nun güzel bir golü:

Yorum

TRABZONSPORUMUZA uyum gösterir ve profesyonelce emeğini ortaya koyarsa Marcelinho dan verim alabileceğimize inanıyorum....

Çolak hücum eden takımımız artık çift kanatlı olacak...Kule santrafor sayımız da ikitye çıktı ama elbette fatih in gidişi kötü oldu..
                              A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi
                                Uefa'ya ismi verilmiş olması lazım. Yine resmi imzayı görmeden inanasım gelmiyor ama bu sefer iş oluyo gibi. Hayırlı olsun.
                                Duyduğum kadarıyla, Uefaya ismi verilmedi. Bu yüzden Rum takımıyla oynanancak müsabakada oynayamayacak. Turu geçerser (ki geçeceğiz) bir sonraki turda oynayabilecek...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X