Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcelo dos Santos Marcelinho

Yarın (cumartesi) 11:35 Berlin uçağı ile İstanbul a gelip, öğleden sonra başkanın ofisinde imzayı atacak.
    Kaynak: Ligtv

Trabzonspor a hayırlı olsun, bakalım Kaptanın yerini tutacak mı. Trabzonspor u bırakıp giden kaptana da rus liginde başarılar. Avrupa !! hayali buymuş demek ki. Trabzonspor için hayırlısı olsun.
    Futbolcular elip geçicidir, aslolan Trabzonspor...
    Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

lig tv haberi !!!!! resmi sitede var mı bu haber ?????
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Bu haberin doğruluk payı ne acaba??? Bu arada fatih tekkenin avrupa hayali zenit gibi bi takımsa kusura bakmasın trabzonsporluluğunu tartışırım arkadaşım ama yönetimin ısrarıyla gidiyo diye duyumLar alıyorum hadi hayırlısı pazartesi günü görecez....
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

resmi site!

adı üstünde resmi site... imza atılmadan orda haber olmaz.

doğruluk payı; can karyağdı telefonla bağlanıp yöneticilerden aldığı bilgiyi iletti. yarın almanyada ki yöneticiler marce yi alıp geliyorlar.
        En son cabri tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 00:56.

Yorum

Resmi sitede henüz böyle bir haber yok umarız doğrudur..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
            Bu haberin doğruluk payı ne acaba??? Bu arada fatih tekkenin avrupa hayali zenit gibi bi takımsa kusura bakmasın trabzonsporluluğunu tartışırım arkadaşım ama yönetimin ısrarıyla gidiyo diye duyumLar alıyorum hadi hayırlısı pazartesi günü görecez....
            aynen dediğin gibi yönetimin ısrarıyla gidiyo...

Yorum

yok yok ben imzayı görmeden inanmam şaka bi yana galiba transfer konusunda şeytanın bacağını kırıyoruz

transferde emeği geçen bmn üyelerine teşekkür ediyorum

yönetime teşekkür yok
              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Marcelinho hayırlı olsun arkadaşlar. II nci Başkan'la bu akşam yaptığım tel görüşmesinde, teyit edilmiştir.

Fakat bu transfer, Trabzonspor'un yarasına merhem olamayacaktır. Çünkü problemler daha derindir, ne yazık ki...

Yorum

Hayırlı olsun.Keşke kaptan kalsaydı

Yorum

ya kendılerını affettırmee calısıolar fatıh gıttı yaa
                    HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

fatihe yüklenmeyin hemen adam kura kura zenitinmi hayalini kuracak.marcelinho haberide balon olacak bence.wagner meselesi 2 ay sürdü 1 kalemde sildiler.buda öyle olur.
                      Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak SiNo tarafından gönderildi
                        beyler arkadaş a yüklenmeyin marcelinho geliyor
                        desteğin için sağol kardeş

zaten ben trabzon muhabirinin söylediklerini yazdım, kaptanın gittiğini de ondan duymuştum.
                        nasretttin hocanın bi lafı vardır. kazanın öldüğüne inanıyorsun da, doğurduğuna niye inanmıyorsun.
                        yoksa tersimiydi

Yorum

Dünde bi arkadas bi yöneticiyle görüsmüstü,marcelinho ve denilson tamamdi,ayni arkadas biriyle daha görüstü ve denilson olmuyomus TS_fan nickli arkadasdi galiba..yarinda artik marcelinho olmuyo diye haber aliriz..
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X