Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün akşam kaçırdığı gollerde üzerinde baskı mı var diye düşündüm...ama ilk kaçırdığı golde fizik anlamında hazır olmadığı çok barizdi....

Yorum

• ya ilginç ama bu adamın yıldızlığı kalmamış, iki haftadır ne goller kaçırıyo....
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Daha zamana ihtiyacı var...Biraz sabır...Dün çok koştu...Elinden geleni yaptı...

Yorum

• o adam türkiyeye gelmiş en iyi yabancıdır biraz sabır.
          dün akşam ömer üründülün dedikleri çok doğruydu marce hakkında.
          inşallah olumsuzluklar düzelir.
          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Marcelinho kaliteli bir futbolcu buna kimse karşı değil.Zaten ilk maçında kendisini gösterdi.fotbolcu dediğin yok uyum sorunuymuş yok havaymış aldırmaz oda aldırmadı zaten.Çıktı futbolunu oynadı ah bide o girdiği 3 pozisyonu atsa inanın şimdi çok daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık.Bence bu takım en az marcelinho kadar kaliteli 2 yabancıya daha ihtiyacı var.FATİHİN YERİNİ DOLDURACAK BİR FORVET VE ACELE SOL AÇIK...
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Risk almıyor.Gökdeniz ve Yattara gibi tüm takımı geçeyimde gol atayım deyip her pozisyonda çalıma girmiyor.Ama onun kalitesindeki biri o iki pozisyondan birini atmalıydı.Hem de kesinlikle atmalıydı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• arkadAşlar Size Marce hakkında bilmediğiniz yada bildiğiniz halde yorum yaparken gözden kaçırdığınız bir kaç noktayı hatırlatayım :

Marcelinho Hertha Berlin i n sezon başı kampına katılmadığı için bize gönderildi zaten.Adam yaz tatilinde Brezilya ya gitti ve 9 gün geç döndü Almanya ya.Bu yüzden ceza aldı ve kadro dışı bırakıldı.Sonra bize satışı gündeme gelinece Falco Götz bunu Intertoto Kupası maç kadrosuna aldı fiyat artırmak için ama oynatmadı...Kayserispor maçına yaz döneminde bizimle yaptığı tek idmanla çıktı Marce ve sonra Apoel maçında oynayamayacağı için Trabzon da kadı ve yine çalışmadı ve Vestel maçına da 3 antrenmanla çıktı...Ben Marce yi çok uzun zamandır takip ediyordum ve elemanı rüyalarımda Trabzon formasıyla görüyordum.2 haftadır sahada gördüğümüz Marce nin % 30 bile değil...bana inanın arkadaşlar...O karşı karşıya kaldığında falan gol kaçıracak bir adam değil ve daha fiziksel olaraka hazır olmadığı için uzaktan tek şut atmadı ki benmce bu onun en büyük özelliği...Sabredin...Beşiktaş maçında sahada fırtına kopacak...Marce fırtınası...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• daha iyi olacaktır ona ne şüphe ama işte böle maçlarda böle pozisyonları atamayınca üzülüyoruz
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Daha sert ve isabetli şutlarını bekliyoruz Marce.Aynı herthadaki gibi..
                    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                    N.F.Kısakürek

Yorum

• Top ondayken kimse yardıma gelmiyo bi ara taç kullancak adam 20 metre yakınında kimse yok sanki taçı da kendine kullancak adam ya ama o iki şutu gol yapmalıydı yazık oldu orda

Yorum

• marc. kendisinin müsait olduğu pozisyonlarda pas atılmadığı için kızdı.. özelliklede gökdenizin marc yerine umuta pas attığı zaman araya defans girdi sonra... marc top istedi top aradı ama etkili olamadı
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İnanıyorum sana Marcelinho m )

Eeee Kolay değil avniaker de top oynamak Ama bu adapte olayını çabuk atlatacağına inanıyorum ben...Desteğimiz hep yanında bil bunu...
                          E tabii,birin bunu sana trcüme etmesi lazım

"Ama kalpten kalbe giden bir yol vardır,göz ile görünmez sırdır" di mi
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• hazır deyil sadece 90 dakka oyunda tutmasıda hataydı onu hocanın ama ben genede ona guveniyorum sadece biraz sabır forma girsin ondan sonra goreceksınız sız onu
                            sorma neden...
                            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• allahın izniyle sallayacak türkiye yi

Yorum

• Marcelinho,Yattara,Szymek,Stephanov tam kapasite oynasa varya bizi kimse durduramaz..
                                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                                N.F.Kısakürek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X