Bugün Marcelinho iyi oynamadiki. Belki de kendine kizmis olabilir neden eskisi gibi oyniyamiyorum diye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Marcelinho düsmanlarina firsat dogdu. Medyada gerekeni yapti ve yapacak. Avrupa`da bu gibi durumlarda para cezasi verilir. Bizimde yapmamiz gereken bu. Oyuncu kaybetmek sizin icin bu kadar kolay degil mi?TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Aslında sana değil , seni bize topçu diye kakalayanlara yazıklar olsun !... 70 dakika sahada gezindin , Ziya Hoca sana iyi tahammül etti. Yaptığın bir olumlu hareket yok. Hücuma katkın yok , takım oyununa katkın yok. Birde terbiyesizlik yapıp formanı yere atıyorsun.
Umarım o formayı bir daha zor görürsün ...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepkisini başka nasıl gosterebilirdi ziya dogana gidip tukurerekmi?hem avrupa boyle şeyler cok oluyo ama kimse bu kadar tepki wermiyo.zaten sonradan anlar hatasını boyle tepki olacagını bilseydı yapmazdı.Lutfen sakin olalım...
Burası Avrupa değil..Onlar futbolu ticarete dökerek oynuyorlar...Ortak paydaları bile yok takımlarında.. Bizim ortak değerlerimiz bu takımın renklerine aşık olmamız... Herkes haddini bilecek...
Yorum
-
Analyzer
Asist yapmak senin olumlu hareketler listene girmiyor/hücuma katkıdan sayılmıyor galiba. Maç boyu koşmak da senin olumlu hareketler listende yok. "Futboldaki olumlu hareketler" nelerdir bi açıkla da bilelim.İlk olarak CeSS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığın bir olumlu hareket yok. Hücuma katkın yok ,
Yorum
-
ewt burası avrupa deil,hadi oldurelim marcelinhoyu sahaya 11 tane savaşçı asker çıkmıyo orda futbol oynanıyo.resmen saçmalıyosunuz herkes haddini bilecekmiş sanki o hareketi Trabzonspora yaptı kel ziyaya yaptı o hareketı,olayları buyutmek için elinizden geleni yapıyosunuzİlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası Avrupa değil..Onlar futbolu ticarete dökerek oynuyorlar...Ortak paydaları bile yok takımlarında.. Bizim ortak değerlerimiz bu takımın renklerine aşık olmamız... Herkes haddini bilecek...
Yorum
-
Ben sana olumlu hareketleri saymadan önce , sen Marcelinho'nun yaptığı asistleri yaz bakalım. Adam aldığı her topu yanındakine veriyor. Bumudur asist dedigin şey ? Kaç tane hatalı pası var sayabildinmi. Gökdeniz , Ersen ikilisine kaç tane top attı , bunları söyleyiver ??? Biz bu adama bir çuval para verdik. GOlcü diye , kaç maç kurtardı bunları söyle bakalım. Senin kıstasına göre koşmak başarıysa , maratoncuları alalım bu takıma , daha ucuza gelirler bunlardan.İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsist yapmak senin olumlu hareketler listene girmiyor/hücuma katkıdan sayılmıyor galiba. Maç boyu koşmak da senin olumlu hareketler listende yok. "Futboldaki olumlu hareketler" nelerdir bi açıkla da bilelim.
İlk yarıda birde pozisyonu varki , korkmadan girse kaleciden topu sökecek ve golü atacak. Kız gibi top oynamakla olmuyor bu işler...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Yorum
-
Marcelinhoyumu tartışıyosun o adam dunya yıldızı onun gibi oyuncuları belki bi daha takımımızda goremıycezİlk olarak CeSS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sana olumlu hareketleri saymadan önce , sen Marcelinho'nun yaptığı asistleri yaz bakalım. Adam aldığı her topu yanındakine veriyor. Bumudur asist dedigin şey ? Kaç tane hatalı pası var sayabildinmi. Gökdeniz , Ersen ikilisine kaç tane top attı , bunları söyleyiver ??? Biz bu adama bir çuval para verdik. GOlcü diye , kaç maç kurtardı bunları söyle bakalım. Senin kıstasına göre koşmak başarıysa , maratoncuları alalım bu takıma , daha ucuza gelirler bunlardan.
İlk yarıda birde pozisyonu varki , korkmadan girse kaleciden topu sökecek ve golü atacak. Kız gibi top oynamakla olmuyor bu işler...
we buna ragmen takımda en fazla koşan oyuncu we bunun maratonla alakası yok Marcelinho gibi oyuncular(Alex,Ricardinho)hiç bir zaman pres yapmazlar yani defansa yardım etmezler ama Marcelinho canını dişine takarak elinden geleni yapıyo
Yorum
-
Ricardinho , Ricardinho tutturmuştuk o napıyor ppeki beşiktasta. yada su fenerdeki deiwid. Arkadaşlar Marcelınho daha ıyı bı futbolcu ama suanda cok ıyı oynayamadıgı dogru. ama onu olumsuz etkılememelı. takımımıza kazandırmalıyızŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
Evet Marcelinhoyu tartışıyorum. Bu adam dünya yıldızı felan degil. Safsata bunlar. Dünya yıldızı dedigin adam geldiğinden beri en az 5-6 maç çevirirdi. Bizimki sadece dolanıyor ortalıklarda. Hücuma bir katkısını görüyormusun. Kaç tane golde imzası var ( Kendi attığını bırak , asistlerini söylesende yeter )
Böyle dünya yıldızı istemiyorum.
Benim için Dünya yıldızı Ronaldinyo'dur. Thery Henry'dir. Ama onlar bile Trabzonsporda oynayıp , Trabzonspor formasını yere atsa , benim için bir hiçtir.... bilmem anlatabildimmi ....Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Yorum
-
Bence anlatamadın abi.Çünkü bunu normal olarak algılayan arkadaşalrımız var aramızda.Bu harekete normal diyenler Trabzonspor formasını da normal olarak görüyordur ki buna da bişe diyemiyorum.Aynı takımın taraftarlarıyız.İlk olarak CeSS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Marcelinhoyu tartışıyorum. Bu adam dünya yıldızı felan degil. Safsata bunlar. Dünya yıldızı dedigin adam geldiğinden beri en az 5-6 maç çevirirdi. Bizimki sadece dolanıyor ortalıklarda. Hücuma bir katkısını görüyormusun. Kaç tane golde imzası var ( Kendi attığını bırak , asistlerini söylesende yeter )
Benim için Dünya yıldızı Ronaldinyo'dur. Thery Henry'dir. Ama onlar bile Trabzonsporda oynayıp , Trabzonspor formasını yere atsa , benim için bir hiçtir.... bilmem anlatabildimmi ....
Yorum
-
iyi bekle Ronaldinhoyu o zaman onunda eli kulagındadır bizim cagırmamızı bekliyo zatenİlk olarak CeSS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Marcelinhoyu tartışıyorum. Bu adam dünya yıldızı felan degil. Safsata bunlar. Dünya yıldızı dedigin adam geldiğinden beri en az 5-6 maç çevirirdi. Bizimki sadece dolanıyor ortalıklarda. Hücuma bir katkısını görüyormusun. Kaç tane golde imzası var ( Kendi attığını bırak , asistlerini söylesende yeter )
Benim için Dünya yıldızı Ronaldinyo'dur. Thery Henry'dir. Ama onlar bile Trabzonsporda oynayıp , Trabzonspor formasını yere atsa , benim için bir hiçtir.... bilmem anlatabildimmi ....
Hucuma katkısı dıyosun T.Direktör ziya oldukça tabiki dogru durust goremeyız adamı sol kanatta oynatuyo hatta bazen defansın soluna geldigi bile oluyo ordan nasıl gol atcak?asıl bolgesınde oynatsa cok farklı olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum