Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olcan Adın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcan 5-6 milyona satıp, bu paraya Avrupa'dan genç bir yetenek almalıyız.
    bak buna bende katılıyorum ama atladığınız ve unuttuğunuz bir nokta var..Yabancı kuralı...

Sağ açığa yabancı oyuncu aldın diyelim...Bosingva ve Alex de kaldı etti sana 3 yabancı...

Hala daha kesinleşmemiş olsada seneye 6+2 olucak diyelim...ilk 11 için 3 yabancı hakkımız var...Bunu nerede kullanıcaz ?? Stoper ? Sol Bek ? Orta Saha ? Santrafor ?? niye bir bölgeden vazgeçmek zorunda kalalımki ?

Yorum

• İlk olarak fatihcelik08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu takım taraftar için kurulmadı mı? Biz mutlu olmadıktan sonra isterse messi gib oynasın.Meseleye böyle bakacaksak Emre Belözoğlu gelsin bizim takımda 61 i alıp kaptan olsun mükemmel oynasın parasının karşılığını versin.Daha örnekleri çoğaltıp çirkefleşebilirm ama meseleye nasıl baktığım anlaşılmıştır umarım
      emre ile olcanı kıyaslarsan ohoooo emrenin bu takıma ettiği hakaretlerden sonra takıma alınmasına bir kere karşı çıkarım bırak performansını...

verdiğin örnek uçuk...

Ben sadece profesyonellikten bahsediyorum..Ben neyden mutlu olurum ? Trabzonspor'un gol atmasından ve maç kazanmasından..Olcan bunu sağlıyormu ? Benim açımdan sağlıyor...Sağladıktan sonra ister gülsün ister amuda kalksın ster ağlasın isterse sahanın ortasına afedersin s...sın hiç derdime değil ya...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        emre ile olcanı kıyaslarsan ohoooo emrenin bu takıma ettiği hakaretlerden sonra takıma alınmasına bir kere karşı çıkarım bırak performansını...

verdiğin örnek uçuk...

Ben sadece profesyonellikten bahsediyorum..Ben neyden mutlu olurum ? Trabzonspor'un gol atmasından ve maç kazanmasından..Olcan bunu sağlıyormu ? Benim açımdan sağlıyor...Sağladıktan sonra ister gülsün ister amuda kalksın ster ağlasın isterse sahanın ortasına afedersin s...sın hiç derdime değil ya...
        Uçuk örnek olabilir ama futbolcuyu sadece profesyonellikle değerlendirmek doğru değil o dengeyi sağlamalı biraz olsun sevindiğini belli etmeli. Ama şöyle bir şeyde yok zeki yavru her gole abartılı sevinsin taraftarın içine girsin vs. sadece bu da yetmez. Önemli olan dediğim gibi o dengeyi sağlamak ,futbola taraftarlığa heyecan katan bu bence . Bir tebessüm istemek çok mu ?
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• olcan ın istatisliklerine ulaşacak tek kanat oyuncusu var ligde, o da aatif olcay kazmasını saymazsak tabi. sen şimdi beşiktaşa satarsan olcanı, adamlar en skorer kanat oyuncularına sahip olacaklar.üstelik yerli.olcanı satmayıp yanına aatifı alalım biz. en skorer kanat oyuncuları bizde olsun. bu oyun rakiple oynanıyor. sen şimdi gidip en iyi oyuncunu rakibe verirsen, imaj olarak 4.lüğe razısın demektir. bunu da bu hakemlerle bu federasyonla sahada değiştirmek zor.o yüzden lige güçlü ve iddalı girmek lazım.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 08.05.2014, 17:34.

Yorum

• İlk olarak fatihcelik08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uçuk örnek olabilir ama futbolcuyu sadece profesyonellikle değerlendirmek doğru değil o dengeyi sağlamalı biraz olsun sevindiğini belli etmeli. Ama şöyle bir şeyde yok zeki yavru her gole abartılı sevinsin taraftarın içine girsin vs. sadece bu da yetmez. Önemli olan dediğim gibi o dengeyi sağlamak ,futbola taraftarlığa heyecan katan bu bence . Bir tebessüm istemek çok mu ?
            çok veya değil bunun kararını ben veremem...

kendince haklı sebepleri vardır sevinmemeye...

dediğim gibi benim umrumda değil..

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim için problem Olcan'ın gülüp gülmemesi değil. Olcan topu çok eziyor ve Olcan'ın olduğu takımda pas yapamazsınız. Erkan da pas trafiğini bozacak futbolculardan. O da alınmamalı. Olcan 5-6 milyona satıp, bu paraya Avrupa'dan genç bir yetenek almalıyız.
              evet avrupadaki genç yetenekler de bizi bekliyor zaten gelin beni alın diye.. en son aldığımız genç yetenek henriqe , ona göre kıyas biç artık
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Olcan Adın

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet avrupadaki genç yetenekler de bizi bekliyor zaten gelin beni alın diye.. en son aldığımız genç yetenek henriqe , ona göre kıyas biç artık

Aslında transferi kimin yaptığı önemli. İşi bilen biri olacakki doğru transfer olsun. Ayrıca gençler gelmez diye birşey yok, parasını verirsen rahatlıkla gelir.

Yorum

• Allah'ım yarabbim ya. Gitmişler Gülmeyen soğuk kanlı adamlarla Olcanı karşılaştırmışlar. Arasında ki farkı göremiyor musunuz yahu.

Psv ile oynadığımız maçta coşan Takımı sahiplenen Olcan ile şuan ki olcan arasında Fark yok mu sizce de ?

Adama ne oldu , Zorla mı oynamıyor.. Tamam gülmesin Bizene gollerini atıyor diye mantık mı oluyor yahu. Adama ne oldu Gülmüyor. Eskiden gülüyordu.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah'ım yarabbim ya. Gitmişler Gülmeyen soğuk kanlı adamlarla Olcanı karşılaştırmışlar. Arasında ki farkı göremiyor musunuz yahu.

Psv ile oynadığımız maçta coşan Takımı sahiplenen Olcan ile şuan ki olcan arasında Fark yok mu sizce de ?

Adama ne oldu , Zorla mı oynamıyor.. Tamam gülmesin Bizene gollerini atıyor diye mantık mı oluyor yahu. Adama ne oldu Gülmüyor. Eskiden gülüyordu.
                    Hiç zorlama. Bir goygoydur almış başını gidiyor başlıkta.

Olcan'ın performansından herkes memnun, "SEVEYİM" Trabzonspor'u Olcan iyi oynuyor, gerisi teferruat. Performansı gayet iyi, 2 sezondur Onur'la birlikte takımı sahipleniyor.

Futbolcuların psikolojisini sorgulamak kadar salak taraftar olmaya gerek yok başlıkta . . .
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Çok sevdiğiniz , mahallenizin bakkalı düne kadar size gülücükler saçıyor hoş davranıyor gönlünüzde yer ediniyor. Bir gün bir bakıyorsunuz Bakkalın suratı beş karış. Banane arkadaş Ben ekmeğimi alırım mı dersiniz. Hiç demez misiniz ne oldu bu adama. DÜN GÜLÜYORDU BUGÜN SORUN NE Diye ???

Başkanın alıp olcanı konuşması lazım sorun ne diye. Niye gülmüyorsun diye. Eğer ki sorun bizim takımsa bilelim arkadaş.

(Mümin kardeşinin yanında suratı asık durana, melekler lanet eder.) [Hatib]
                      (İyiliği, güzel yüzlü kimselerden talep ediniz.) [Beyhekî]
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç zorlama. Bir goygoydur almış başını gidiyor başlıkta.

Olcan'ın performansından herkes memnun, "SEVEYİM" Trabzonspor'u Olcan iyi oynuyor, gerisi teferruat. Performansı gayet iyi, 2 sezondur Onur'la birlikte takımı sahipleniyor.

Futbolcuların psikolojisini sorgulamak kadar salak taraftar olmaya gerek yok başlıkta . . .
                        Neden sorgulayamaz mışım ? Senin olduğun kadar Trabzonpor'u düşünüp kollarım ben. Olcan'ın bu suratı diğer futbolculara da yansıyacaktır.

Mutlu olmayan Futbolcu ile ne işimiz varsa bizim. Büyük İhtimalle başkan Teknik Direktörde senin gibi düşündüğünden adamın yüzü gülmüyor.

Yorum

Neden sorgulayamaz mışım ? Senin olduğun kadar Trabzonpor'u düşünüp kollarım ben. Olcan'ın bu suratı diğer futbolculara da yansıyacaktır.

Mutlu olmayan Futbolcu ile ne işimiz varsa bizim. Büyük İhtimalle başkan Teknik Direktörde senin gibi düşündüğünden adamın yüzü gülmüyor.
                          Seninle aynı taraftayım Bir daha oku yazdıklarımı istersen aga
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seninle aynı taraftayım Bir daha oku yazdıklarımı istersen aga
                            Psikolojim bozuldu Olcan neden gülmez diye sabahçıyım uykusuzluktan tam anlamadım hocam kusura bakma. Ya gülecek ya gidecek sabret

Sanki biz burada Trabzonspor'un kötülüğünü istiyoruz Gerçekten Olcan hiç gülmeyen birisi olsa soğuk kanlı olsa istememezlik yapmam ki. Çok basit Düne kadar gülen adam bugün yüzü bu hali alıyorsa demek ki adam mutlu değil. Bir şey olmuş. Yani sorunu çözelim ne var ücreti mi beğenmiyorsun. Trabzon'u mu beğenmiyorsun. Söylesin sorunu ona göre çözüm bulalım.

Yorum

Psikolojim bozuldu Olcan neden gülmez diye sabahçıyım uykusuzluktan tam anlamadım hocam kusura bakma. Ya gülecek ya gidecek sabret

Sanki biz burada Trabzonspor'un kötülüğünü istiyoruz Gerçekten Olcan hiç gülmeyen birisi olsa soğuk kanlı olsa istememezlik yapmam ki. Çok basit Düne kadar gülen adam bugün yüzü bu hali alıyorsa demek ki adam mutlu değil. Bir şey olmuş. Yani sorunu çözelim ne var ücreti mi beğenmiyorsun. Trabzon'u mu beğenmiyorsun. Söylesin sorunu ona göre çözüm bulalım.
                              Sıkıntı yok aga

Dediğim gibi, takımda herşey gibi Olcan'da doğru düzgün gidiyor.Suratını asıyor ama 42 Gol 2482 Asisti var, seneye yine rakipsiziz zaten. Herşey çok güzel. Kişiliği böyle demek ki, ben Olcan'ın işini yaptığına bakarım, diğer takım arkadaşları gibi oda çok başarılı yapıyor ki işini 3 senedir üst üste açık ara şampiyon olabiliyoruz.

Edit : Birde eklemeyi unuttum, maksimumuyla oynuyor zaten oda belli yüzünü somurtmasından. Psikoloji okuyan arkadaşlar bilirler, moral bozukluğu futbolcularda olumlu motivasyona sebep açar, elinden gelenin en iyisiyle oynarlar.
                              En son Tolga tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 06:36.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Yerli ve skora direkt katkı yapan oyuncu niye satayım ya Adama hakettiği parayı ver bak nasıl gülmeye başlar. Malouda paşam ülke ülke gezip milyonları cukkalıyor bizim somurtkan Olcan bu yıl tam 46 resmi maça çıkmış Malouda sahtekarının 1/3 parasını alıyor. Colman denen Arjantin bayan milli takımı oyuncusu canı istedğinde oynuyor ligin yarısından çoğunda yok aynı parayı alıyor. Yaparsın 2 veya 3 yıllık sözleşmeyi. Verirsin adama hakettiği parayı ki en az 1,5 milyon €.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X