Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olcan Adın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Profesyonel futbolcu" nasılsa, gideceğini veye kalacağını kestirmek güç .

İyi para veren olursa satılsın bence , "profesyonel taraftar" olarak yaklaşırım ben de olaya .
    .

Yorum

• gs maçındaki performansı gidecek mi kalacak mı diye bize ışık tutabilir. seneye gs ye gitmek isteyen adam Ş.L yolunda gs ye taş koymak istemez. bu yüzden kasmayacaktır. gelecek yıl gs planı varsa direk Ş.L de oynamak ister. bu maç herşeyi açığa çıkartır...

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gs maçındaki performansı gidecek mi kalacak mı diye bize ışık tutabilir. seneye gs ye gitmek isteyen adam Ş.L yolunda gs ye taş koymak istemez. bu yüzden kasmayacaktır. gelecek yıl gs planı varsa direk Ş.L de oynamak ister. bu maç herşeyi açığa çıkartır...
        Umarım Olcan'ı çok yakından tanıyorsundur, aksi halde bu sözler en kibar ifadeyle hadsizlik örneği!
        "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• İlk olarak Miserable tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umarım Olcan'ı çok yakından tanıyorsundur, aksi halde bu sözler en kibar ifadeyle hadsizlik örneği!
          bunun hadsizlikle falan alakası yok. gelecek yıl gs de oynamak isteyen adam kendi kariyerini düşünerek tabiki Ş.L de oynamak isteyecektir. bu yolda da gs ye taş koymak istemez. sizin söyledikleriniz avrupalı futbolcularda var. bizim Türk oyuncular o kadar profesyonel değiller. onlar profesyonelliği çok parayı verene giderim diye algılıyorlar...

Yorum

• İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezonun ilk bolumunde sol bek oynamiş bu sezon 47 mac nerdeyse 90 dk tamaminda oynamis 15 gol atip 14 asist yapmis adam...messi yi alamayacagimizi dusunursek olcan'dan iyi yerli bir kanat oyncusu soyleyin transfer edelim kim var daha iyi ?
            avrupa liginde attığı golleri asistleri de saymışsın,tamam onları da say. 47 maç oynamış ama sezonda malouda sıkıntısı,yusufun sakatlığı vardı..ayrıca sağ açık da yok takımda,mecburen o oynayacak..avrupa ligini bir kenara koyarsak (orada takımın oyunu da farklıydı) ligde olcanın çektiği şutlara,vermediği paslara bir bak. topu aldığında topu içeri sürüp şut çekme derdinde olduğu için atakları nasıl yavaşlatıp bitirdiğine de bak,herşey istatistik değil, o zaman forvet de istemeyin bak henrique atıyor golleri.

Yorum

• yerli oyuncu almak istediğimizde bize kapıyı 3-5 milyondan açtıklarını unutmayalım. hele hele biraz sivrilmişse almamız imkansız hale geliyor. istanbul takımları bu oyuncuları kendi bünyelerine rahatlıkla katabiliyor. (Bkz. Cenk Tosun) bu yüzden sırf yerli olduğu için bile olcan ı takımda tutmak lazım...

Yorum

• Henrique

44 Maç-21 Gol-12 Asist-3363 Dakika ( Her 100 dakikada 1 gol veya 1 asist )

Olcan Adın

47 maç -15 gol-14 asist-4175 Dakika ( Her 144 dakikada 1 gol veya 1 asist )

Şimdi arkadaşlar yukarıdaki istatistikleri malum Alman Futbol Sitesinden aldım.

Forumdaki ''X'' isimli arkadaşımız ( aslında birçok arkadaşımız ) Henrique'ye durmadan çamur atarken, Olcan Adın'ın ise istatistiklerini sürekli paylaşarak bu istatistiklerdeki adam satılır mı diyorlar.

Kabul etmek lazım ki iki topçumuzun istatistikleride güzel..

Ama unutulmamalıdır ki istatistik her şey değildir.

Ve bir futbolcuyu övmek için istatistik kullanıyorsak, bir diğerini kötülerken de istatistiklerini göz önünde bulundurmalıyız.

Sonuç : İstatistik her şey değildir ve takımda en iyi istatistiklere sahip olan bu iki oyuncu da İyi teklifler varsa gönderilmelidir. Gelecek olan para ile daha iyileri alınmalıdır. Daha iyileri alınmayacak da Olcan yine de gönderilmeli ( takım oyununa gereğinden fazla zarar veriyor ) , Henrique ise devam etmelidir.
                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• istatistik herşey değildir tabikide ama çok şeyi gösterir.....

mesela istatistiklere bakarsan olcanın skora sürekli bir katkısı olduğunu görürsün...Ama henriqie ligde attığı 13 golün 7 sini son 6 haftada attı...Ondan önce bir süreksizlik vardı henriqiede bu yüzden eleştiriliyordu..Zaten son haftalarda henriqienin çıkış yaptığını inkar eden biri var mı ???

Olcan'ı eleştiriyorsunuz iyi güzel...Eleştirilere bakıyorum pas vermiyor takım oyununa uymuyor ve gülmüyor üzerine kurulu....

Pas vermiyor diyen arkadaşlara bakıyorum transfer sayfalarına bencillikte top ezmekte olcanı 2 ye katlıcak aydın karabulut sefa yılmaz serdar gürler gibi futbolcuların transfer edilmesini istiyorlar Demekki asıl sorun pas vermemesi değil ki pas vermese 13 asisti nasıl yapıcaktı onuda çok merak ediyorum bir açıklayan olursa sevinirim...Maç içerisindeki ver-kaçları 0 a inip top kesmesi felan nasıl pas vermemezlik oluyor anlamıyorum..

Vay efendim takım oyununa uygun değilmiş olcan...Ulan ortada takımmı var ??? ne adam akıllı al ver yapabileceğin bir orta sahan var nede santraforun...Pası veren yerinde sabit kalıyor boşa kaçmıyor takımda...Oysaki ben çoğu maçta dikkat ediyorum olcan topu verdikten sonra direk boş alana kaçıyor pozisyon üretiyor ayriyetten takım oyunu oynayamayan adamın her mevkide sorunsuz oynamaya çalışmasıda ayrı bir soru işareti...Demekki sorun takım oyunu oynamamasıda değil...

Haa asıl sorun bu adam gülmüyor oluşu...Daha doğrusu milli takımda gol attıktan sonra canere koşup seviniyor oluşu bazılarına çok dokundu...Tamam bu yanlış olabilir ama önce bir dönüp kendimize bakalım....Taraftar olarak futbolculara yönetim kadromuza (arkasındanda değil) yüzüne ana-avrat küfür ettikmi ?? Ettik...Olcan'ı fener maçında kaçırdığı goller için HAİN,şikeci ve fenerli ilan ettik mi ?? Bal gibide ettik ve daha bir sürü şey de yaptık...Olcan Trabzonlu değil Trabzonspor'luda değil ne yaptığımızı niye yaptığımızı anlayamaz şahsen ben bile böyle öküzlükleri ve şerefsizlikleri yapan taraftardan iğreniyorken olcan'ında taraftarı beğenmeme onlarla bütün olmama hakkı var...Aldığı paranın karşılığını takır takır veriyorsa profesyonelliğini koruyorsa gülmüyormuş etmiyormuş felan bunlar boş iş...Boş duygusallığa gerek yok...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    istatistik herşey değildir tabikide ama çok şeyi gösterir.....

mesela istatistiklere bakarsan olcanın skora sürekli bir katkısı olduğunu görürsün...Ama henriqie ligde attığı 13 golün 7 sini son 6 haftada attı...Ondan önce bir süreksizlik vardı henriqiede bu yüzden eleştiriliyordu..Zaten son haftalarda henriqienin çıkış yaptığını inkar eden biri var mı ???

Olcan'ı eleştiriyorsunuz iyi güzel...Eleştirilere bakıyorum pas vermiyor takım oyununa uymuyor ve gülmüyor üzerine kurulu....

Pas vermiyor diyen arkadaşlara bakıyorum transfer sayfalarına bencillikte top ezmekte olcanı 2 ye katlıcak aydın karabulut sefa yılmaz serdar gürler gibi futbolcuların transfer edilmesini istiyorlar Demekki asıl sorun pas vermemesi değil ki pas vermese 13 asisti nasıl yapıcaktı onuda çok merak ediyorum bir açıklayan olursa sevinirim...Maç içerisindeki ver-kaçları 0 a inip top kesmesi felan nasıl pas vermemezlik oluyor anlamıyorum..

Vay efendim takım oyununa uygun değilmiş olcan...Ulan ortada takımmı var ??? ne adam akıllı al ver yapabileceğin bir orta sahan var nede santraforun...Pası veren yerinde sabit kalıyor boşa kaçmıyor takımda...Oysaki ben çoğu maçta dikkat ediyorum olcan topu verdikten sonra direk boş alana kaçıyor pozisyon üretiyor ayriyetten takım oyunu oynayamayan adamın her mevkide sorunsuz oynamaya çalışmasıda ayrı bir soru işareti...Demekki sorun takım oyunu oynamamasıda değil...

Haa asıl sorun bu adam gülmüyor oluşu...Daha doğrusu milli takımda gol attıktan sonra canere koşup seviniyor oluşu bazılarına çok dokundu...Tamam bu yanlış olabilir ama önce bir dönüp kendimize bakalım....Taraftar olarak futbolculara yönetim kadromuza (arkasındanda değil) yüzüne ana-avrat küfür ettikmi ?? Ettik...Olcan'ı fener maçında kaçırdığı goller için HAİN,şikeci ve fenerli ilan ettik mi ?? Bal gibide ettik ve daha bir sürü şey de yaptık...Olcan Trabzonlu değil Trabzonspor'luda değil ne yaptığımızı niye yaptığımızı anlayamaz şahsen ben bile böyle öküzlükleri ve şerefsizlikleri yapan taraftardan iğreniyorken olcan'ında taraftarı beğenmeme onlarla bütün olmama hakkı var...Aldığı paranın karşılığını takır takır veriyorsa profesyonelliğini koruyorsa gülmüyormuş etmiyormuş felan bunlar boş iş...Boş duygusallığa gerek yok...
                    zannedersin ki, rakibi pas manyağı yapıyoruz, sıkıştırıyoruz, sürekli geri çekilmeye zorluyoruz sonra top olcan a gelince, müemmel pas ritmimiz bozuluyor la bütün ataklar olcan ın üzerinden şekilleniyor zaten, tek başına hücuma kaldırıyor bizi, yani şahin top taşıyacaktı da topu vermediler mi? nedir yani. aynı adamlar yasini çok düz futbolcu diye kovdurdular.

çoğunun aklı geçen senede kalmış.olcan geçen sene çok top eziyordu, kiloları vardı ama bu sene iyi form yakaladı.karakterinde de bir sorun yok. açık birşekilde teklifini yaparsın, gitmek istiyorsa satarsın.garip garip hareketlere gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      istatistik herşey değildir tabikide ama çok şeyi gösterir.....

Kimse gülmek zorunda değil. Ama takım arkadaşlarını küçümsemek ve onları hor görmek benim derdim. Ayrıca o Ulan'ı bana demediğini düşünüyorum
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimse gülmek zorunda değil. Ama takım arkadaşlarını küçümsemek ve onları hor görmek benim derdim. Ayrıca o Ulan'ı bana demediğini düşünüyorum
                        yazıyı direk sana yazmadımki genel olarak konuşuyorum...üzerine alınadabilirsin alınmayadabilirsin...derdim değil...siz futbolcularınızı küçümseyip hor gördükten sonra futbolcuda takım arkadaşlarını hor görebilir normaldir.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zannedersin ki, rakibi pas manyağı yapıyoruz, sıkıştırıyoruz, sürekli geri çekilmeye zorluyoruz sonra top olcan a gelince, müemmel pas ritmimiz bozuluyor la bütün ataklar olcan ın üzerinden şekilleniyor zaten, tek başına hücuma kaldırıyor bizi, yani şahin top taşıyacaktı da topu vermediler mi? nedir yani. aynı adamlar yasini çok düz futbolcu diye kovdurdular.

çoğunun aklı geçen senede kalmış.olcan geçen sene çok top eziyordu, kiloları vardı ama bu sene iyi form yakaladı.karakterinde de bir sorun yok. açık birşekilde teklifini yaparsın, gitmek istiyorsa satarsın.garip garip hareketlere gerek yok.
                          bursa maçındaki en büyük ofansif kurgumuz bourcenau'nun olcana attığı uzun toplardı hala daha sorunu olcanda arıyor millet

Yorum

• Türkiye'nin en iyi yerli kanat oyuncusu olcan adin kalmali

Yorum

• İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'nin en iyi yerli kanat oyuncusu olcan adin kalmali
                              Sözde profesyonel olduğunu iddia eden olcan gs maçı öncesi açık kapı bırakan açıklamalar yapıyor yerim ben onun profesyonelliğini

5 6 milyon euro olcan için çok iyi para o satılabilir ama ben olsam gs ile görüşmüş belli bunu kanıtlayıp olcana para cezası ve A2 nin çiçekli yollarını gösterirdim gs yi de şikayet edip transfer yasağı almasını sağlardım

onun dışında bu haftaki maç yaklaşık 20 milyon euroluk maç gs yenerse 2. olarak direk şl ye katılarak kasasına 20 milyon euro koyacak şimdi olcan efendi gs ye karşı maça asılıp gs nin bu parayı almasına engel olur mu ?

Yorum

• Ynt: Olcan Adın

İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sözde profesyonel olduğunu iddia eden olcan gs maçı öncesi açık kapı bırakan açıklamalar yapıyor yerim ben onun profesyonelliğini

5 6 milyon euro olcan için çok iyi para o satılabilir ama ben olsam gs ile görüşmüş belli bunu kanıtlayıp olcana para cezası ve A2 nin çiçekli yollarını gösterirdim gs yi de şikayet edip transfer yasağı almasını sağlardım

onun dışında bu haftaki maç yaklaşık 20 milyon euroluk maç gs yenerse 2. olarak direk şl ye katılarak kasasına 20 milyon euro koyacak şimdi olcan efendi gs ye karşı maça asılıp gs nin bu parayı almasına engel olur mu ?
                                Boşver burda hala kendini akıllı sananlar aklınca laf gebeliyor biz sanki olcanı kötü oyunundan şikayetçiyiz 1-2hafta kötü oynar problem değil ama bu herif resmen takımı satıyor satacak
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X