Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Remzi Giray Kaçar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jpositve
    yanıtladı
    YouTube'a günde 3 - 5 video koymaktan başka arada böyle mantıklı yorumları da oluyor.

yorum Yap:

• jpositve
    yanıtladı
    İlk olarak Muhamm3d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O konuları bilmiyorum ama bu attığı tweette Ebrar'ı savunanlara laf ettiğini düşündüm. Destek yerine aksine bir tavır sanki.
    referandumda yaptimi bilmiyorum ama mayis 2018 secimlerinde erdogan tweeti atmis. Neyse siz haklisiniz sanirim duman solistini elestirmis guya ve duman solisti ve onun gibi dusunen insanlardan oturu ulke bu haldeymis. Yorumlarda da milet giraya giydirmis. Nevzat aydin bile girayin tweetinin altina yorum yazip siyasi konularda tweet atmamasini tavsiye ediyor.

yorum Yap:

• Muhamm3d
    yanıtladı
    İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eee ayni seyi soyluyoruz giray da bence ebrar karakurtu destekleme amacli yazmadi mi o tweeti yoksa bana mi oyle geldi.

Gerci aklima geldi de bu 16 nisan 2017 referandumunda baskanlik sistemi gelsin diyen evetcilerdendi. O zaman da aktif futbol hayati bitmis 2016 yazinda futbolu goztepede birakmisti.
    O konuları bilmiyorum ama bu attığı tweette Ebrar'ı savunanlara laf ettiğini düşündüm. Destek yerine aksine bir tavır sanki.

yorum Yap:

• jpositve
    yanıtladı
    İlk olarak Muhamm3d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdülhamid olayını anlamak aslında çok zor değil ama işte sürü psikolojisi. Mille anlamadan etmeden milli sporcuya yükleniyorlar. Giray'da boş yapmış. Evet bende o tiplerdenim hocam. İyi forumlar.

Eee ayni seyi soyluyoruz giray da bence ebrar karakurtu destekleme amacli yazmadi mi o tweeti yoksa bana mi oyle geldi.

Gerci aklima geldi de bu 31 mart 2019 yerel secimlerinde hani iatanbulda ekrem imamoglu ile binali yildirimin kapistigi ve istsnbul srcimlerinin iptal edilip tekrarlandigi gibi olaylarin oldugu donem akp yi destekliyordu. O zaman da aktif futbol hayati bitmis 2016 yazinda futbolu goztepede birakmisti. Goztepede iken de bir grup muhalif hesabi paylasip bunlari desifre edin diyordu. Eksi sozluk uyesi insanlar da onun surekli hukumet yanlisi tweetler attigini soyluyorlar.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 05.09.2023, 23:52.

yorum Yap:

• Muhamm3d
    yanıtladı

O kadar hakli ki ayni tiplerden forumda da var.
    Abdülhamid olayını anlamak aslında çok zor değil ama işte sürü psikolojisi. Mille anlamadan etmeden milli sporcuya yükleniyorlar. Giray'da boş yapmış. Evet bende o tiplerdenim hocam. İyi forumlar.

yorum Yap:

• jpositve
    yanıtladı

O kadar hakli ki ayni tiplerden forumda da var.

yorum Yap:

• Sefer A.
    yanıtladı
    İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonla ilgili çöpü bile takip ediyorum, bunu takip etmemissem bir sebebi olmalı. Kesin bir videosuna falan sinirlenip takipten cikmısımdir.
    Heh iste ayni ben

yorum Yap:

• Ufuk
    yanıtladı
    İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yalakanin teki uzak durmak gerek kendisinden... he Giray da evet abartiyor falan filan itici basliklar atiyor ama az çok samimi oldugunu düsünüyorum genel olarak, vidyolarina çok bakmasam da...
    Diger salaga da bakmiyorum 1 2 vidyosundan sonra, garip biri, misal 2011'i sorsan akpnin suçu yok dij güjler yüzünden kupa bize gelmedi der
    Trabzonla ilgili çöpü bile takip ediyorum, bunu takip etmemissem bir sebebi olmalı. Kesin bir videosuna falan sinirlenip takipten cikmısımdir.

yorum Yap:

• Sefer A.
    yanıtladı
    İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaş kimdir, Giray'la ne problemi var bilmiyorum ama aşırı boş yapmış. Ben de gitmiyorum şehre, yeni stadyumda hiç maç izleyemedim. Ona mı kaldı milletin Trabzonsporluluğunu sorgulamak?

Son dönemlerde izlemedim Giray'ı ama izlediğim dönem her videoda ben yorum yapıyorum, şu konuşuluyor bu konuşuluyor diye taraftar gibi gündemdeki isimleri yorumluyordu. Sanki özel istihbarat veriyormuş gibi transfer tutturamıyor falan diyor. Zeki Amdouni yerli oynayamıyor cahil falan demiş ama gayet de oynayabilir yerli statüsünde.

Şu üç video neden takip etmediğimi açıkladı bana.
    yalakanin teki uzak durmak gerek kendisinden... he Giray da evet abartiyor falan filan itici basliklar atiyor ama az çok samimi oldugunu düsünüyorum genel olarak, vidyolarina çok bakmasam da...
    Diger salaga da bakmiyorum 1 2 vidyosundan sonra, garip biri, misal 2011'i sorsan akpnin suçu yok dij güjler yüzünden kupa bize gelmedi der

yorum Yap:

• Ufuk
    yanıtladı

Kendisiyle ilgili 30 aralik 2021 de soyle bi vidoe hazirlanmis. Hakikatten trabzonapor dan ayrildiktan sonra bir kez olsun ne sehre gelmis ne de canli macini staddan izlemis. Ama neyse ya olsun adam gayet guzel efendice youtube da video cekiyor meyve veren agaci taslamayalim simdi.

Ilgili kanalin giray ka ilgili baska videoları da varmis. Sanirim aralarinda mevzu var veya girayi kafaya takmislar. Ne diyelim milletin isi gucu yok ugrastiklari seylere bak 4 temmuz 2021 ve 31 mart 2022 tarihli 2 video daha buldum ilgili kanalin girsy kacar hakkindaki

https://youtu.be/OyjNRHTFUpo
    Arkadaş kimdir, Giray'la ne problemi var bilmiyorum ama aşırı boş yapmış. Ben de gitmiyorum şehre, yeni stadyumda hiç maç izleyemedim. Ona mı kaldı milletin Trabzonsporluluğunu sorgulamak?

Son dönemlerde izlemedim Giray'ı ama izlediğim dönem her videoda ben yorum yapıyorum, şu konuşuluyor bu konuşuluyor diye taraftar gibi gündemdeki isimleri yorumluyordu. Sanki özel istihbarat veriyormuş gibi transfer tutturamıyor falan diyor. Zeki Amdouni yerli oynayamıyor cahil falan demiş ama gayet de oynayabilir yerli statüsünde.

Şu üç video neden takip etmediğimi açıkladı bana.

yorum Yap:

• jpositve
    yanıtladı

Kendisiyle ilgili 30 aralik 2021 de soyle bi vidoe hazirlanmis. Hakikatten trabzonapor dan ayrildiktan sonra bir kez olsun ne sehre gelmis ne de canli macini staddan izlemis. Ama neyse ya olsun adam gayet guzel efendice youtube da video cekiyor meyve veren agaci taslamayalim simdi.

Ilgili kanalin giray ka ilgili baska videoları da varmis. Sanirim aralarinda mevzu var veya girayi kafaya takmislar. Ne diyelim milletin isi gucu yok ugrastiklari seylere bak 4 temmuz 2021 ve 31 mart 2022 tarihli 2 video daha buldum ilgili kanalin girsy kacar hakkindaki

En son jpositve tarafından düzenlendi; 29.04.2022, 03:26.

yorum Yap:

• karabela
    yanıtladı
    Ben de takip ediyorum yorumları da fena değil içerden de bilgi alıyor hatta bir video da Newton hocanın futbolcular tarafından çok beğenildiğini hocamızın çok iyi ve farklı bir hoca olduğunu söyledi inşallah da öyle olur

yorum Yap:

• korkusuzmaraz
    yanıtladı
    İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kendisinin en son 3 saat once paylastigi video bu. Bir videosunda gecen sezon ankaragucunde metin diyadin ile calistigini onun yardimciligini yaptigini soylemisti ve bundan sonra hocalik yapmaya devam edip etmicene henuz karar vermedigini soylemist. Ama eger trabzonspordan teklif gelirse bunu kesinlikle degerlendirecegini de soylemisti. Videolarina gelince ben beveniyorum olumlu ve realist konusuyor. Bence butun trabzonsporlularin takip etmesi gereken bi insan.
    Haa şunu da söyliyim adam futbolu biraktiktan sonra antalyaya yerlesti orada yasiyor. Videolarini da hep orada cekiyor. Kimi zaman evinde bir odada kimi zaman da evinin bahcesinde. Ziyaret edip yuzyuze gorusmek istiyen varsa antalyaya gitmesi gerekiyor

En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 07.10.2020, 15:02.

yorum Yap:

• korkusuzmaraz
    yanıtladı

Kendisinin en son 3 saat once paylastigi video bu. Bir videosunda gecen sezon ankaragucunde metin diyadin ile calistigini onun yardimciligini yaptigini soylemisti ve bundan sonra hocalik yapmaya devam edip etmicene henuz karar vermedigini soylemist. Ama eger trabzonspordan teklif gelirse bunu kesinlikle degerlendirecegini de soylemisti. Videolarina gelince ben beveniyorum olumlu ve realist konusuyor. Bence butun trabzonsporlularin takip etmesi gereken bi insan.

yorum Yap:

• Ufuk
    yanıtladı
    Giray Youtubeda Trabzonspor ile ilgili içerik üretiyor. Bilmeyen varsa haberi olsun istedim. Sağda solda sırf Trabzonlu olduğu için Trabzonspor yorumcusu gözüken adamlar olacağına böyle dışarıdan gelip Trabzonspor'u benimsemiş isimlerin yorumlamasını tercih ederim. Abone olup, beğenelim pls

yorum Yap:

Çalışıyor...
X