Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadri Şener | 10. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konusalim Erdem....Kesinlik dikensiz bir gul bahcesi....Taraftardan baskan a hala ciddi bir tenkid yok....Trabzonspor da bu kadar sansli bir yonetim hatirlamiyorum ben.....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Söylenecekleri söylemiş ama zamanlama?Yada şimdiye kadar neden yazmamış bunları.Düşenemi vuruyoruz yoksa?
      belkide geç kalmaktan korkuyordur, tek o mu herkes benzer şeyleri yazmaya başladı...var bu işte bir iş...!!

Yorum

• Ben yönetimi kendi adıma azledeli 1 ay oluyor. Hacısalihoğlu ve İ.Alioğlu gibi üyeleri olan yönetimi tanımıyorum. Bu şahsı şahene-i harikalar, biz taraftarı ''ayak takımı'' ve ''önümüze ne konursa yeyip, yarabbi şükür diyen'' olarak görüyorlar.

Yorum

• Takim basarili olur olmaz....Bu baskanin elinde olan bir sey degildir. Ben baskandan ne bekliyorum? Cok net ve cok acik. Zor zamanda onu gormek istiyorum. Hafta ici Unal hoca haric bir gin Hayrettin bey ertesi gun Ihsan bey diger gun Hasan bey konusuyor...Nicin konusuyorlar....Baskan 2 gundur nicin konusmuyor....Bana kim moral vermeli...Erdem bana bu gun baskan lazim....Bu gun.....Transferi de HES projesini de Telefon projesini de herkes yapar....Bana zor zamanda orada gorebilecegim baskan lazim....Simdi lazim....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Erdal abi Demirören ve Yıldırım örneklerine bak.Başkan sürekli değişsin, TD değişsin Forvet değişsin, dikkat ettiysen yıllardır biz değişmiyoruz bir tek.11.234 mesaj yazmışsın kaç başkan gördün kim bilir....Bırakta dikensiz gül bahçesi Sadri başkan için oluversin...En azından gerçekten Trabzonsporu,Trabzonu seven bir başkanımız var....
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              belkide geç kalmaktan korkuyordur, tek o mu herkes benzer şeyleri yazmaya başladı...var bu işte bir iş...!!
              Yok bir is falan Cengiz...Yusuf bey Karadenizspor da yonetici iken bile gecen sene zehir zemberek yazi yazmisti. Hatta Badaoglu siteye koymus ben de abi koymayin bunu demistim....Yanu Yusuf bey gorduklerini gecen sene de soyluyordu...Hatta daha sert ifadelerle....

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu hep böyle gitmemeli, AMA şu anki durumun sorumlusu Sadri Şener değil.Benim anlatmak istediğim bu.2 sene üst üste 2.ol reziller gibi şampiyonlar ligine kalama, ondan sonra bir intertoto macersı oradan Galatiye elen uefaya gideme....Sonra Touluse maçından sonra Sadri Şener'e yüklen.....Ne o Fatihi almamış, transfer yapmamış. Bu takımda Fatih de olsa Touluse gerçekten güçlü.Kötü kura çektik.Anorthosisten, Galatiden güçlü bu takım.
                Düşünelim; Bundan 1 ay önce transferleri tam olarak bitirdik. Yani şu an tartışılan mevkiler de dahil. Takım "tamam" oldu ve ilk maçta da Toulouse'u 2-0 yendik. Süreç böyle işleseydi Sadri Şenere övgü üzerine övgü dizmeyecek miydik? "Büyük başkan" sesleri yükselmeyecek miydi?

Başarı kiminse başarısızlık da onundur.Sadri Şener ve yönetimi.

Söylediklerinizin hiçbiri son birkaç aydır yaşadığımız yönetim sorununu ve bunun ortaya çıkardığı sonucun ciddiyetini gözardı etmemize neden oluşturmuyor.

Hızla yükselen ve güven anlamında tepeye oturan Sadri Şener ve yönetimi ne yazık ki aynı hızla dibe vurarak büyük bir kesimi hayal kırıklığına uğratmıştır.

Gerçek olan bu, gerisi ayrıntı.

Yorum

• [QUOTE=Erdem Koltuk;2578746]Erdal abi Demirören ve Yıldırım örneklerine bak.Başkan sürekli değişsin, TD değişsin Forvet değişsin, dikkat ettiysen yıllardır biz değişmiyoruz bir tek.11.234 mesaj yazmışsın kaç başkan gördün kim bilir....Bırakta dikensiz gül bahçesi Sadri başkan için oluversin...En azından gerçekten Trabzonsporu,Trabzonu seven bir başkanımız var....[/QUOTE\

Aksini soylemedim Erdem...Beninm istedigim tek sey var...Zor zamanda yanimda ol...Cik konus seni dinlerken umut bulayim...Bir sey de...Hic bir diyemiyorsan uzuntunu goreyim.....Ama yok olma...Yok olmayin....O zaman size guc atfedemem....Atfedemedigim gibi de birirlerinin idda ettigi arkalarindan destegi kaybedince sacmaladilar a acaba haklilar mi diye inanirim.....

Yorum

• Bana bu gun umit vermeyecek baskan ve yonetim iyi zamanda ne demis umrumda degil....Iyi zamnanda Trabzonsor u yonetmeye gerek yok...Bana kriz yonetebiliyormusun? Travma nasil atlatilir var mi bir caren o lazim...Bu bir travma...Bekleyerek atlatamadik hic bir travmayi.....

Yorum

• başkanım Allah rızası için çık deki evet yanlış tranfer yapmışız yetersiz bölgelere takviye yapamamışız 1eylüle kadar elimizden geleni yapıcaz de. şu takıma bakıp kadromuz yeterli adam alsak kimin yerine alıcaz, avrupa bu takım yar final oynar deme yaa

Yorum

• Bu bir travmadir. Bu travma ne yazik ki transferle atlatilabilir ( kesin cozum degil ama en kuvvetli ) Bedeli fazladan 5 milyon ise odeyin....Cunku bu takim bir enkaza donusurse bu gun deger atfettiginiz futbolcular o gun deger etmiyor....

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Düşünelim; Bundan 1 ay önce transferleri tam olarak bitirdik. Yani şu an tartışılan mevkiler de dahil. Takım "tamam" oldu ve ilk maçta da Toulouse'u 2-0 yendik. Süreç böyle işleseydi Sadri Şenere övgü üzerine övgü dizmeyecek miydik? "Büyük başkan" sesleri yükselmeyecek miydi?

Başarı kiminse başarısızlık da onundur.Sadri Şener ve yönetimi.

Söylediklerinizin hiçbiri son birkaç aydır yaşadığımız yönetim sorununu ve bunun ortaya çıkardığı sonucun ciddiyetini gözardı etmemize neden oluşturmuyor.

Hızla yükselen ve güven anlamında tepeye oturan Sadri Şener ve yönetimi ne yazık ki aynı hızla dibe vurarak büyük bir kesimi hayal kırıklığına uğratmıştır.

Gerçek olan bu, gerisi ayrıntı.
                          Bu dediklerin Umut hat-trick yapmış olsa,Colman 3 asist yapmış olsa da olurdu.Veya tam tersi, tam transferler ile 5 de yiyebilirdik.Bu noktada Sadri Başkana yüklenmek yanlış.3 maçla dibe gidecekse Trabzon yönetimleri, kusura bakmayın siz çıkın yönetebiliyorsanız yönetin.
                          Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                          K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu bir travmadir. Bu travma ne yazik ki transferle atlatilabilir ( kesin cozum degil ama en kuvvetli ) Bedeli fazladan 5 milyon ise odeyin....Cunku bu takim bir enkaza donusurse bu gun deger atfettiginiz futbolcular o gun deger etmiyor....
                            Ben sana şu kadarını söyleyeyim transfer lazım ama o bile kurtarmaz bu sene takımı...hocanın gönderilmesi, yeni hocanın geç bulunması bu seneyi bitirdi....üzgünüm ama bu böyle...avrupa gitti, elde kaldı lig ve kupa....

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Söylenecekleri söylemiş ama zamanlama?Yada şimdiye kadar neden yazmamış bunları.Düşenemi vuruyoruz yoksa?
                              Bunu bir kesim Fatih açıklama yaparken de söylemişti.

bu işin zamanı mı oluyor anlamıyorum ki, Takım iyi iken konuşsa bu adamlar, o zaman düşman bunlar takımı zedelemk için konuşuyor olurdu, kötü zamanda konuşuyor, fırsatçı oluyor, bunun zamanı neresi süleyman abi ?

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdal abi Demirören ve Yıldırım örneklerine bak.Başkan sürekli değişsin, TD değişsin Forvet değişsin, dikkat ettiysen yıllardır biz değişmiyoruz bir tek.11.234 mesaj yazmışsın kaç başkan gördün kim bilir....Bırakta dikensiz gül bahçesi Sadri başkan için oluversin...En azından gerçekten Trabzonsporu,Trabzonu seven bir başkanımız var....
                                Takımlarının aldıkları başarılarada bak istersen.Biz hasretiz.Biz sabırsızıs.Her gelen yönetim sabır dedi.Bu sabrı tutacak kişilere bir umut vermek lazım.Ben Sadri başkan adaylığını açıkladığında sevinmiştim.Düşüncelerim hep olumluydu.O dönem alınan tüm oyuncular ve teknik heyet seçimi başarılı idi.Ve meyvesinide geçen sene gördük.Takım iyi kötü oyanadı ama sabrımızı tutacak umudu verdi.Eksikleri gördük, takviyelerle başarışı olacağımıza inandık.Fakat yapılan yanlışlar zincirleme bir şekilde hızla ilerledi.Ve dahada devam ediyor.Bu takımın neye ihtiyacı olduğunu sağır sultan gördü, duydu fakat her demeçlerinde gerekli yerlere gerekli takviyelerin yapıldığı söylendi.Peki sende öyle mi düşünüyorsun.Şimdi bu alınan kötü sonuçlar sonrası gidip bir forvet alınıp takır takır gol atmaya başlar ,takım rayına oturur ise bunun hesabını kim verecek?Ama malesef bizde herşey yumurta kapıya dayandığında ya da iş işten geçtikten sonra yapılıyor.
                                Ben her başkanla ilgili yorumlarımda dile getirdim ve getirmeyede devam edeceğim.Başkan Yanal'ı gönderip Bross'u getirerek bendeki o olumlu düşünceyi ve krediyi bitirmiştir.
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X