Artık yoruyorsun taraftarı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serkan Balcı
Daraltma
X
-
Yabancı sınırlamasından dolayı kesmiyor hoca demiştim dün ancak şu şekilde olamaz mı bence gayet güzel olur.;
Celu---Giray----Glo/Mustafa---Cech
--------Zokora---Colman----
Volkan------Adrian/Sapara---Halil
-------------Burak-----
Gerçi bu şekilde de çıkabiliriz.Stoperde Mustafa'nın oyanaması halinde Halil veya Volkan'ın yerine Henrique de olur.En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 23:51.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Bu işin yaşla falan alakası yok kendinizi kandırmayın. Adam geçen sezonun ilk yarısında altyapıdan yeni çıkmış genç yetenekti de, devre arasında içtiği iksirle mi 10 yıl yaşlandı. Daha başka problemleri var. Bunu takım içerisindekiler bile bilmiyorsa Serkan'ın kendisine sormak lazım...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İki tane Giray'ımız yok Hürgüncümİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı sınırlamasından dolayı kesmiyor hoca demiştim dün ancak şu şekilde olamaz mı bence gayet güzel olur.;
Celu---Giray----Glo/Giray---Cech
--------Zokora---Colman----
Volkan------Adrian/Sapara---Halil
-------------Burak-----
Gerçi bu şekilde de çıkabiliriz.Stoperde Mustafa'nın oyanaması halinde Halil veya Volkan'ın yerine Henrique de olur.
7
Yorum
-
İlk yarı son derece iyi oynadı hatta bayadır ilk kez beğendim.İkinci yarı takım geriye çekilince etkinliği azaldı.Ama abartılacak kadar kötü değil abartmayınElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum