Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Bali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar Bali

Futboldan sonra en çok istediğim şey menejerlik yapmaktı. Futbolu bırakır bırakmaz Şenol Güneş'ten TS'de menejerlik yapmam için teklif geldi. Trabzonspor başkanı Mehmet Ali Yılmaz da bu olaya sıcak baktı. Fakat sonra ne oldu ise menejerlik yapmak nasip olmadı.
    Bunun üzerine İstanbul’a yerleştim ticaret yapmaya başladım. Bu arada Trabzon talebe yurdunun idare heyetinde yer alıp Trabzon'lu talebelere yardım etmeye çalıştım. Trabzonspor'un İstanbul şubesini kurduk. Orda Mali Sayman olarak çalıştım İstanbul Erenköyde Karadenizli Sporcular Derneğini kurdum halen faal halde devam ediyor. 1994-1995'de Faruk ÖZAK Yönetimin de yedek üye olarak görev yaptım.

Kızım ilk okula Trabzon'da başlasın diye 1997’de tekrar Trabzon'a geri döndüm ve yerleştim. Çünkü kızım Trabzonspor'luluğunu kaybediyordu baskı ile Trabzon fanatiği yaptım bu bende farklı bir duygu başlattı. Kendi çocuklarımızın başka takımları kaydığını fark ettim.
    2000-2001 yılında Mehmet Ali Yılmaz'la girdiğimiz seçim yarışını kazanarak Futbol Şube sorumlusu oldum
    Daha sonra Trabzon Profesyonel Futbolcular derneği kurduk derneğin 3 yıldır Başkanlığını yapıyorum. Trabzon ve Trabzon sporuna faydalı olmaya çalışıyorum.

KAYNAK SERDAR BALI RESMI WEP SITESI:

Amaç sitenin tanıtımı ise yeri bu bölüm değildir.Amaç nostalji ise başlık hatalıdır.

Konu başlığı Serdar Bali olarak değiştirilmiştir.

Yorum

bu adamın yorumlarınıda dinliyoruz. fatih ve gökdeniz için söyledikleri daha kulaklarımda. fatih ve gökdeniz trabzonu aşmıştır artık istanbula gitmeleri lazım gibisinden cümle sarfetmiştir. bumudur trabzonluluk...
      İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
      Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

slm

İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi
        evet ona benzer bir sey soyledi ama senin dedigin gibi degil Gokdeniz ve Fatih Turkiyeyi asmislardir Avrupaya gide bilirler demisdi bence tam isabet fatih gitdi gokdeniz vede huseyinde gidiyorlar ortam onu gosteriyor.
        öncelikle slm. beni o konuşmasında çok uyuz ettiği için aklımda ne söylediği hatta kendini örnek göstererek söylemişti...
        İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
        Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

bundan yaklasık 6-7 sene önce serdar abiyi istanbul ümraniyede kayınvaliddesi ve esiyle kıymalı pide yerken görmüstük.babam biraz konusurken söle demişti:'serdar trabzondan gelen insanı buraya kıymalı yedirmeye mi getiriyosun!,'
          trabzonda en kralını yiyosun zaten....

Yorum

gökdeniz tipinde bir futbolcuymuşl galiba hızlı atik
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Her ne kadar bazen taraftarı gıcık etsede Ulusal medyadaki tek sesimiz.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

babam iyi topçu olduğunu söylüyor, çok iyi yorumcu olmadığını biliyorum ama dik duruşu var en azından.
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  babam iyi topçu olduğunu söylüyor, çok iyi yorumcu olmadığını biliyorum ama dik duruşu var en azından.
                  Etme be kardeşim , tamam efsane futbolcuymuş , Trabzonsporu , Trabzonspor yapanlardan mış , ama ondaki diklik olsa olsa paraboldeki kadar olur. Antrenörlüğü düşündü Başkanlığı düşündü Son gözdesi MeneCerlik... Bu mu dik duruş ?
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

nabcanı şaşırmış adam
                    Kahrolsun endüstiryel futbol.
                    YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

kesinlikle sözlerine katılıyorum serdar da gizli değil açık açık istanbul hayranlığı vardır.Hatta bir keresinde Beşiktaşlılığımdan övünüyoru tarzında bir açıklaması olmuş idi Taraftarlar derneği başkanı serdara beşiktaşlı olman ile niye övünüyorsun diye bir soru sordu serdarda evet ben aynı zmanda beşiktaşlıyım da diye yanıt verdi.Evet belki iyi bir Trabzonsporlu olduğunu idddaa ediyordur ama gerçek taraftarın yada gerçekten bir klube gönülden bağlı olan bırakın diğer başka bir takım ttutmayı başka bir takım ile isminin anılmasından rahatsızlık duyar ama serdar bırakın rahatsızlık duymayı aksine övünerek beşiktaşlılığını anlkatmakta tabiki herkesin özgür iradesi var ve bir başka takımı sevmek suç olamaz .Amma sen bir büyük klupte iadercelik yapacaksın o kulup adına yorumculuk yapacaksın lakin soru sorulduğunda ben hem ts yi hemde bjk lıyım diyemezsin .Bu şık olmaz ve hiç yakışık almaz; bu durumdan belki serdar bali fazla rahatsızlık duymaz ama benim tribünde cefakar taraftarımın içi burkulur sırf serdar bali ve onun gibi iki arada kalmışlar yüzünden
                      Ben o yüzden her nekadar ts ye emeği geçsede serdar balinin bu yöndeki açıklamalarını bir heyecan içinde yaptığı kanısındayım.
                      *** HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN***

Yorum

"Aynı zamanda Beşiktaşlıyım" demedi. "Trabzonspor'un olmadığı yerde sapına kadar bjk'liyim" gibi -bence de anlamsız olan- bir cümle kurdu.

Sevip sevmemek ayrı bir mesele. Ben de kendisini ödül törenine davet etmek için telefonda görüştüğümüzdeki soğukluğu, bence tuhaf olan tavırlarından ötürü pek sevmiyorum mesela. Ama sonuçta bir değerdir ve yıpratılmamalıdır diye düşünüyorum. Bunun dışında konuştukları içinde aynı görüşte olduklarım da var, katılmadıklarım da. Birini topyekün iyi ya da kötü ilan etmenin anlamı yok. Serdar Bali de zaman zaman hepimizle uyuşan, zaman zaman da birçoğumuzun düşünceleriyle çelişen açıklamaları olan, camiaya hizmet etmiş biridir ve sırf bu nedenle bile saygıyı hak etmektedir. Ben pek beğenmiyorum ama rahatsızlık da duymuyorum. Hoşlanmadığım şeyler söylediğinde seyretmiyorum, oluyor bitiyor.

Yorum

kesinlikle sözlerine katılıyorum serdar da gizli değil açık açık istanbul hayranlığı vardır.Hatta bir keresinde Beşiktaşlılığımdan övünüyoru tarzında bir açıklaması olmuş idi Taraftarlar derneği başkanı serdara beşiktaşlı olman ile niye övünüyorsun diye bir soru sordu serdarda evet ben aynı zmanda beşiktaşlıyım da diye yanıt verdi.Evet belki iyi bir Trabzonsporlu olduğunu idddaa ediyordur ama gerçek taraftarın yada gerçekten bir klube gönülden bağlı olan bırakın diğer başka bir takım ttutmayı başka bir takım ile isminin anılmasından rahatsızlık duyar ama serdar bırakın rahatsızlık duymayı aksine övünerek beşiktaşlılığını anlkatmakta tabiki herkesin özgür iradesi var ve bir başka takımı sevmek suç olamaz .Amma sen bir büyük klupte iadercelik yapacaksın o kulup adına yorumculuk yapacaksın lakin soru sorulduğunda ben hem ts yi hemde bjk lıyım diyemezsin .Bu şık olmaz ve hiç yakışık almaz; bu durumdan belki serdar bali fazla rahatsızlık duymaz ama benim tribünde cefakar taraftarımın içi burkulur sırf serdar bali ve onun gibi iki arada kalmışlar yüzünden
                          Ben o yüzden her nekadar ts ye emeği geçsede serdar balinin bu yöndeki açıklamalarını bir heyecan içinde yaptığı kanısındayım.
                          *** HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN***

Yorum

İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Etme be kardeşim , tamam efsane futbolcuymuş , Trabzonsporu , Trabzonspor yapanlardan mış , ama ondaki diklik olsa olsa paraboldeki kadar olur. Antrenörlüğü düşündü Başkanlığı düşündü Son gözdesi MeneCerlik... Bu mu dik duruş ?
                            Cümleyi anlamamışsın, dik duruşunun yorumculuğunda olduğunu söyledim, hayat felsefesi hakkında yorum yapmadım. Ahmet Çakarla, ki programdaki kendisine verilen otoriteyi biliyorsun, kafa kafaya giderek genelde katılmamıştır görüşlerine. Trabzonsporu da elinden geldiğince programda savunmuştur.
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

ahmet cakarın yanında durqa dura oldı bole işte...
                              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

Çalışıyor...
                              X