Futboldan sonra en çok istediğim şey menejerlik yapmaktı. Futbolu bırakır bırakmaz Şenol Güneş'ten TS'de menejerlik yapmam için teklif geldi. Trabzonspor başkanı Mehmet Ali Yılmaz da bu olaya sıcak baktı. Fakat sonra ne oldu ise menejerlik yapmak nasip olmadı.
Bunun üzerine İstanbul’a yerleştim ticaret yapmaya başladım. Bu arada Trabzon talebe yurdunun idare heyetinde yer alıp Trabzon'lu talebelere yardım etmeye çalıştım. Trabzonspor'un İstanbul şubesini kurduk. Orda Mali Sayman olarak çalıştım İstanbul Erenköyde Karadenizli Sporcular Derneğini kurdum halen faal halde devam ediyor. 1994-1995'de Faruk ÖZAK Yönetimin de yedek üye olarak görev yaptım.
Kızım ilk okula Trabzon'da başlasın diye 1997’de tekrar Trabzon'a geri döndüm ve yerleştim. Çünkü kızım Trabzonspor'luluğunu kaybediyordu baskı ile Trabzon fanatiği yaptım bu bende farklı bir duygu başlattı. Kendi çocuklarımızın başka takımları kaydığını fark ettim.
2000-2001 yılında Mehmet Ali Yılmaz'la girdiğimiz seçim yarışını kazanarak Futbol Şube sorumlusu oldum
Daha sonra Trabzon Profesyonel Futbolcular derneği kurduk derneğin 3 yıldır Başkanlığını yapıyorum. Trabzon ve Trabzon sporuna faydalı olmaya çalışıyorum.
KAYNAK SERDAR BALI RESMI WEP SITESI:
Yorum