Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olcay Şahan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayatimda gördügüm en yararli kirmizi

hem bizim en kötü oyuncumuz sahadan cikti, birde rakibin en yaratici oyuncusunu yaninda aldi

en iyiside haftaya catillo icin yer acmasi

bugün basarili bir mac cikardin olcay
    sagol
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hem bizim en kötü oyuncumuz sahadan cikti, birde rakibin en yaratici oyuncusunu yaninda aldi
      [MENTION=28026]Sefa[/MENTION] kardeşimizin bu konuda güzel bir cümlesi oldu.

"Piyon verip, at aldık"
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bence büyük adilik yaptı..

İlk yarı bitiyor.. Ortada ciddi pozisyon yok.. Sen adama yerde tekme atıyorsun.. Dua et feghuoli sana saldırdı da o da gördü.. Rakip 11 kişi olup sen 10 kişi kalıp maçı verseydin seni nasıl asacaktık düşün..

Bana göre çok ADİCE Bir hareket.. En kritik maçta sahanda takımını 10 kişi bırakıyorsun..

Yatsın kalksın feghouliye dua etsin.. Yoksa futbol hayatı bizde bugün bitmiş olması lazım

Yorum

• Gereksiz kart gördüğü için para cezası verilmeli,

Ayrıca hocaların yapamadığı dinlendirme işini de kendi halletmiş oldu.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• En büyük şansı Feghouli'nin gaza gelmesi yoksa hem kendini hem takımı yakacaktı..

Yorum

• Para cezası almalı ve en az 4-5 hafta kadroya girmemeli. Hal ve hareketlerine göre de devre arası vedalaşmalı.

Yorum

• en sinirli olan primmi aliyor takimda
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Değerli kardeşim...

Sebeplerinde haklı olabilirsin ama büyük yanlış yaptın.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Maçı aldıysak bu adam sayesinde aldık Yokluğu 1-0, Feghouliyi attırması 2-0

Yorum

• O pozisyonda Feghouli ve Maicon sığırlık yapmasaydı 10 kişi kalan taraf sadece biz olacaktık ve şu an bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık.

Affedilir bir hata değildi yaptığı. 1 ay falan topa değmesi yasaklanmalı. Belki ne yaptığını anlar.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Sefa kardeşimizin bu konuda güzel bir cümlesi oldu.

"Piyon verip, at aldık"
                        Bunu akşam TV yorumcularından biri söylese acayip keyiflenirdim ama Olcay'ı da biraz gömmüşüz sanki Kanatta oynadığını ve takımda yer edindiğini düşünerek "kale" diyorum ben

Kırmızı kartları görünce sevindim çünkü geniş alanda ĞS'den daha iyi oynayan bir takımız. Kanatlarda hızlı adamımız daha çok ve dar alanda pas yapmak konusunda çok başarılı değiliz. Yasin ve Rodrigez girene kadar rakipte hızlı ve açık oynayacak adam yoktu. Onlar da girince katkı yaptılar zaten.

Yorum

• Karşılıklı fesh edilmeli. İstemiyoruz seni takimda
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Valla ne yalan söyleyeyim, ne kadar fazla ceza alırsa o kadar bizim için hayırlı olacağını düşünüyorum. Castillo da Bongonda da kendisinden daha yetenekli oyuncular, bıraksak daha faydalı da olacaklar ama fırsat vermiyoruz.
                            TRABZON SPOR

Yorum

• takıma ilk geldiğinde çok fazla katkı sağlamıştı ama formsuz olduğu dönemde alternatifi olduğu halde (ki alternatif olması gereken olcay aslında) ısrarla oynatılması yem yaptı bi nevi şimdi gördüğü karta seviniyoruz bizim beceriksiz hocalar yüzünden.

kilit oyuncu statüsünde şuan kadroda oysa rotasyon olmalı.

ayrıca burak ve volkan transferleride bozdu olcay'ı bence.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Yaptığı disiplinsizlikten ötürü para cezasına çarptırılmalı.

TFF'nin vereceği cezaya ek olarak, takımı 10 kişi bıraktığı için 5 maç forma yüzü görmemeli.

Sezon sonu da takımdan gönderilmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X