Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Futbolcularımız Nerede?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski Futbolcularımız Nerede?

merhaba arkadaslar,

merak ettim, eski futbolcularimiz nerde, ne yapiyorlar ???

mesela: Sehmuz, Vugrinec, Soner (kisa boylu), dobi Hasan, Hamdi, kaptan Kemal, Iskender, Misse Misse[img]smileys/smiley36.gif[/img], Deli Bekir [img]smileys/smiley2.gif[/img]ve digerleri ???

es'selam...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Iskender GÜNEN Sabah Gazetesinde yazar.
    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
    Kobra

Yorum

İlk olarak kobra tarafından gönderildi
      Iskender GÜNEN Sabah Gazetesinde yazar.

onu demiyorum abi, hani antalyada oynayan uzun boylu ...
      *

Yorum

AvniAker kardes Dobi Hasan'in nerde oldugunu O'nunla ilgili baslikta anlattim.Samsunspor altyapisinin basinda su anda.

Aslinda bir ara bulup BMN için bir röportaj yapsam kendisiyle fena olmayacak,ama is güç birakmiyor ki yakamizi...
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

MAcit, Sariyer de oynuyor...bugün gördüm....[img]smileys/smiley17.gif[/img]
          *

Yorum

ben soneri cok merak ediyorum valla
            <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

İlk olarak istanbullu61 tarafından gönderildi
              ben soneri cok merak ediyorum valla

kocaelinde kofte salonu var

Yorum

iç karartici gibi olmasin ama eski futbolcularimizdan ismail gökçek hastalikla bogusuyor..geçenlerde evini göstermisti gerçekten evin her kösesinde bordo mavi renklerin dansi söz konusu

Gay-S ile yapilan Jubile maçindan hatirlasiniz sanirim Ismail Gökçek'i

Allahtan sifalar diliyorum kendisine

Yorum

iskender çin'e gitmisti hala orda oynuyor tabi ayni iskender den bahsediyorsak
                  bir lafa bakarım laf mı diye,
                  bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak GenTLeMaN tarafından gönderildi

iç karartici gibi olmasin ama eski futbolcularimizdan ismail gökçek hastalikla bogusuyor..geçenlerde evini göstermisti gerçekten evin her kösesinde bordo mavi renklerin dansi söz konusu

Gay-S ile yapilan Jubile maçindan hatirlasiniz sanirim Ismail Gökçek'i

Allahtan sifalar diliyorum kendisine

ISMAIL GÖKÇEK konusunda bir organizasyon yapamazmiyiz? BMN olarak ziyaret etsek mesela. nasil ki bizi birakan hainleri unutmuyorsak vefali olanlari da unutmamaliyiz bence. üstelik onun çok fazla morale ihtiyaci var.
                    Fanatik Pacci

Yorum

arkadaslar deli bekirde trabzon duruyo ne yaptigida belli degil

Yorum

Hamdi Aslan ile Ankara'da arasira görüsüyoruz. Keyfi, morali, sagligi yerinde. Su anda bir is yapmiyor yatirim yapacak yer ariyor. Ya da iyi bir teklif gelirse antrenör olabilirmis beklemedeymis. Öyle diyor[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

birde Atay Aktug vardi: TRABZONSPOR kulübünde baskan.

Yorum

Ben en çok Hamiyi merak ediyorum.Kimbilir nerde ne yapiyor[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Comos Engin ne yapiyor diye merak eden olursa yorumcu olmus eli kolu iki dakka rahat durmuyor
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim