Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Reşit Akçay

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSdepare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beğenilmeyen hocamız Uefan'ın istatistiklerine damgasını vurdu 42 yılın en iyisi Avrupa kupasın da 2100 küsür hoca arasında ilk 18'e girdi
    Aaron LEVINSTEIN demiş ki:

"İstatistik bikini gibidir. Ortaya koyduğu şey akıl çekicidir, ancak gizledikleri ise can alıcıdır."
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İstatistik bence haramdır Ya bikiniye benziyor yada mini eteğe
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Her ne kadar mayo, bikini, mini etek gibi insanların orasını burasını gösteren şeylere benzetilse de istatistikler önemlidir.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Haram veya onemli olmasi degil, ACIKLAYICI ve ANLAMLI olmasi gerekir.

Misal, "Henrique 12 macta 16457338 gol atti" onermesi "Henrique'nin cuval oldugu" gercegini aciklamada yetersizdir.

Tipki Akcay Hoca'nin kazanmasina ragmen oynattigi seye futbol denilemeyecegi gerceginin nicel verilerle aciklanamamasi gibi...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Skor taraftarlarını kaybederken görücem..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• hoca takımı yarın korkak oynatma sakın gerekirse 2 forvete dön artık be...korkaklık yapma daha hele son 20 dakikayı forvetsiz oynatma....yetti artık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Mustafa Reşit Akçay | Teknik Direktör

Hocanın oyun sistemi bu. Değiştireceğini sanmıyorum.

Loading %61..

Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin

Yorum

• Skor taraftarı kime denir? Kimlerdir?

Her başlıkta olumsuzluk pompalamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? O günleri de görebilecek miyiz? Trabzonsporun illaki puanlar kaybedecektir, o zaman siz skor taraftarlarını görünce(!) mutlu mu olacaksınız?

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Skor taraftarlarını kaybederken görücem..
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• hocam aynen devam.

Biz skorlar icin degil sana guvendigimiz icin yanındayız boyle devam edecegiz.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Mra eminim ki lazioyu nasıl devirirm hesabı yapıyordur. Lazioyu devirip mranın imp kuracaktır
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Konya'ya karşı bile 10 kişi defans oynatırsın, hiçbirimizi de şaşırtmazsın, aynen devam.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Skor taraftarı kime denir? Kimlerdir?

Her başlıkta olumsuzluk pompalamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? O günleri de görebilecek miyiz? Trabzonsporun illaki puanlar kaybedecektir, o zaman siz skor taraftarlarını görünce(!) mutlu mu olacaksınız?
                          Eline sağlık.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Haydi hocam sana güveniyoruz

Yorum

• hoca yine bildiğini okumuş.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Mac oncesi aciklamasini begendim. Insallah hocamiz hakli cikar. Basarilar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X