Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

'94 Başbakanlık Kupası, Şota & Arçil

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

'94 Başbakanlık Kupası, Şota & Arçil

Skor;TRABZONSPOR'UMUZ 4 -1 ezikbahçe seklindeydi yanlis hatirlamiyorsam (yanlisim varsa düzeltin). O maçi köydekahvede izliyorduk, küçük taburelerde oturmusuz, televizyonda spiker Sota ve Arçil'in sezon sonunda takimdan ayrilacagindan bahsediyor, içimizde bir burukluk ve maç basladi. Aman Allah'im o ne öyle? Sanki bizim vahlanmalarimizi daha da arttirmak için, yaramiza basmak için Sota ve Arçil cosuyorda cosuyor. Adamlar bir paslasiyor, ezbere; sanki birbirleriylehissi olarak anlasiyorlar (ikiz olduklari için ben buna hep inanmisimdir hala da inanirim). Spikerin (Ilker Yasin) agzi açik, ikizlere yakistiracak sifat bulamiyor. Ikizlerin sovunu, efsanemiz Hami de bir golle süslüyor ve sonuç: Sota 2, Arçil 1, Hami 1; 4 tane salliyoruz eziklere.

E köydeyiz tabii ortam müsait, hakemin bitis düdügüyle basliyor silahlar konusmaya.[img]smileys/smiley9.gif[/img]

Muhtesemdi, tek kelimeyle muhtesem [img]smileys/smiley32.gif[/img]
    <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

unutmusum [img]smileys/smiley19.gif[/img]
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

o maç 4-3 diye hatirliyorum ama yaniliyorda olabilirim. o kadar cok 4 atmisiz ki eziklere...
      HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

o maç basbakanlik kupasi degilde sanki ligde galatasarayi yendigimiz maç gibi hatirliyorum ama yanilabilirim tabi ama süper bir maçti orasi kesin [img]smileys/smiley19.gif[/img]. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Yok arkadaslar, maç kesinlikle basbakanlik kupasiydi orasi kesin. 4-3 biten fener maçi baska, o lig maçiydi. Bu maç ya 4-1 yada 4-2'ydi sadece orada tereddütüm var gerisini net olarak hatirliyorum. galatasaray maçi ise 5-3'tü (lig maçi, sene 98-99).
          <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

Kardes bu maç Ankara'da miydi?
            Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi
              o maç 4-3 diye hatirliyorum ama yaniliyorda olabilirim. o kadar cok 4 atmisiz ki eziklere...

Ben askerdeydim ve sigarasina iddiaya girmistik.Ve basbakanlik kupasinda feneri 4-3 yendik adamin cigerine oturdu maçtan sonra hemen bordomavi tesbihimle dogru astegmenin odasina tesbihimi sallayarak girdim ve sigarayi almaya gittim.Haaa bir tanede ona verdim kendi malin gibi yak demistim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

o Maçin cd si var bende Ekrem'den almistim. Yakinda bu maçlar klib halinde goller ve kemençe esliginde siteden yayinlayacak. Aston Villa ve Lyon da dahil. hele Kadiköy'de fenere 5 tane çaktigimiz maç var ki harika.. Tribüler hep bir agizdan ib.... basin bunu yazin diye bagiriyordu
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak gOpsO tarafından gönderildi

Evet kardes Ankara'da oynandiydi.

Yorum

2-0 yaptik, 2-1 oldu, 3-1 yaptik, 3-2 oldu, 4-2 yaptik, son golü ezikler atti ve sonuçta 4-3 bastik...Chota'nin uche ile yaptigi makaralari hayatim boyunca unutmayacagim...

Yorum

İlk olarak kadirsa_2000 tarafından gönderildi

İlk olarak gOpsO tarafından gönderildi

Evet kardes Ankara'da oynandiydi.

O maçta Ben de vardim.Babamlarla gitmistim maça.Fenerli'lerle satdda tam yari yariyaydik.Hatta Trabzon'dan dernek gelmisti.Maraton'da bizim trübünde kavga çikmisti.
                      Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

mac 4-3 bitti cd emerfoda var insallah en yakin zamanda sitede görürüz

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                          o Maçin cd si var bende Ekrem'den almistim. Yakinda bu maçlar klib halinde goller ve kemençe esliginde siteden yayinlayacak. Aston Villa ve Lyon da dahil. hele Kadiköy'de fenere 5 tane çaktigimiz maç var ki harika.. Tribüler hep bir agizdan ib.... basin bunu yazin diye bagiriyordu

bu görüntüleri ne zaman koyucan siteye ben özellikle febeye 5 attigimiiz maçi bekliyorum

Yorum

Evet arkadaslar bu maç tam nostalji, içinde Sota &amp; Arçil sov var her seyden önce. Baska hatirlayan, anisi olan yok mu bu maçla ilgili?

Yorum

siteden yayinlandigi zaman bi haberimiz olur heralde sabirsizlikla bekliyorum bi de barcelona maçlari varsa onlari da çok merka ediyorum biyerlerde olmasi lazim çünki tarih çok eski degil...
                              bir lafa bakarım laf mı diye,
                              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Çalışıyor...
                              X