Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Değişikliklerini ve ilk 11 seçimlerini beğeniyorum.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Oyuna müdahaleleri ile beraberliğe bile tahammülü olmadığını gösteriyor.

Hep destek tam destek..

Yorum

• Hocam Constant'a antrenmanda çift dalsan çok rica edeceğim. Bir de Mehmet'in kendini yere bıraktığı kamikaze yaptığı pozsiyonları bir demet haline getirip iki saat izltsen Mehmet'e süper olacak.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• başarı gelicek biraz daha zaman.

Yorum

• bu maçta tempoyu bilerek düşük tuttuysan tamam da hocam, az daha maç gidiyordu! pozisyon bile bulamadık doğru düzgün. şahsen ben kendime açıklayamadım. ne olduğunu anlatabilecek birisi var mı?

Yorum

• Çok şanslısın , çok iyi bi kadro var elinde , bi de çok makulsün , oyuncu tercihlerinde inat , art niyet yok , devam.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam Constant'a antrenmanda çift dalsan çok rica edeceğim. Bir de Mehmet'in kendini yere bıraktığı kamikaze yaptığı pozsiyonları bir demet haline getirip iki saat izltsen Mehmet'e süper olacak.

İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu maçta tempoyu bilerek düşük tuttuysan tamam da hocam, az daha maç gidiyordu! pozisyon bile bulamadık doğru düzgün. şahsen ben kendime açıklayamadım. ne olduğunu anlatabilecek birisi var mı?

Kayserispor. Sadece savunmak,savaşmak maksadıyla sahaya çıkmış bir rakip. Ve çokça da başarılı oldular. Mbia ve Mehmet i bitirdiler.

Yani olaya illa biz kötüydük şeklinde bakmamak lazım. Kayseri iyi kapandı ve çok iyi mücadele etti.
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• geçen haftalarda yapılan özer ekici eleştirilerinin hepsi boşa çıktı.bu konularda aşırı eleştirilerden kaçınmak lazım.takım şeklini bozmadıkça, birlikte oynayacak oyuncu tiplerinde hata yapıp takımı zayıflatmadıkça sallamanın manası yok.kimin hazır olduğu, ne kadar oynaması gerektiği bilimsel bir konu. marin ve ekici'yi tercih edeceği açık zaten. biraz daha hoş görülü olmak lazım bu konuda.çift forvet oynat korkak gibi laflar bariz kötü niyet belirtisidir.gerektiğinde beklenenden fazla risk alıyor ve sahada çift forvet artı bir kaç tane oyun kurucu ile bulunuyoruz.

Yorum

• Yusuf ve Cavanda hariç kimsenin mevkisini anlayamadım ben maçta. Herkes kafasına göre takılıyordu. Erkan, Mehmet, Constant, Mbia hepsi taç çizgisine paralel halde defans bölgemizden hücum bölgesine doğru sıralanmış gibiydi. Erkan'ın kanattan bir kere gelmeye çalıştık diye hatırlıyorum değişikliklerden önce. Geçen seneki Bursaspor'un çok daha geride pas yapan versiyonu görünümündeydik. Kayseri'li oyuncuların geriye yaslanmasına rağmen hatasız paslaşmalarımızın hepsi kendi yarı alanımızda oldu. N'Doye'u değişikliklerden sonra nereye çekti ben anlayamadım bir iki kere ceza sahamızın etrafında dolaşırken gördüm o kadar. Mustafa'yı kesmesi lazım. Kendisini ortasaha oyuncusu sanıyor. Her atakta ileri çıkıyor ve aldığı topları öldürmekte üstüne yok. Ayrıca ilk yarı rakip gayet top oynuyordu kapanma gibi bir durum yoktu ortada ona rağmen tek net pozisyonumuz var Mehmet ile yakaladığımız. Bana göre sorun tamamen dizilişteydi bu maçta. Maç taktiği üzerine hiç çalışılmamış gibiydi biri arkadaşının koşması gereken noktaya atıyor karşısındaki bakıyor, Yusuf kaçıyor atan yok, ve bu takımda Cavanda hariç atak yönünü değiştiren oyuncumuz yok.

Yorum

• 2 maçta Erkan,2 maçta da Cardozo ipten aldı.Takım henüz oturmuş değil ama iki adam var ki bunlar oturmadan takım da oturmaz işler de karışır.

Eğer Cardozo yedek kalmaya devam ederse Aykut Kocaman-Alex meselesine döner konu ki bu epey bir çalkalar bizi.

Medjani, stoperde Yumlu varken asla kenarda oturmaz.Üstünü çizecek,kulübeye hapsedilecek bir performans sergilemedi hiçbir zaman.

Yorum

• lig tvde şu an, topsuz alan programında...

Yorum

• 3 zorlu galibiyetler 1 kotu beraberlik hocanin karnesi bu mac kilit niteliginde hocamiza guveniyorum insallah guzel bir galibiyet aliriz.

Yorum

• 2 haftadır Cardozo ipten alıyor,bakalım çekirge kaç hafta daha sıçrayacak.

Yorum

• Sen de hoca olmuşsun ya.

Yorum

• gs'nin en etkili adamıydı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X