Değişiklikler iyi fakat geç oldu . 2.yarıya Özer ile başlamak hata idi . Ayrıca Marin in böyle hazır halde olabileceğinivhic tahmin etmezdim. Ekici yerine Marin girseydi çok daha farkın olurdu skor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
Rakip Barca, Bayern veya Real değil.
Bu yüzden önde basan, dönen topları alan organizasyona bürünmeliyiz.
Güvenli ve dengeli oyun saçmalığından kurtumalı. Fatih Terim ekolüne yani coşkulu, tempolu oyuna geçiş yapmalıyız
En basiti oyunu Cavanda ve Constant'ın kurması rezillik.
Halbuki bu adamlar orta çizgiye yakın olup, pozisyon alacak şekle sokulmalıydı.
Üstüne Mustafa ve Aykut gibi ekstra, hızlı ve isabetli pas yapamayacak adamları oynatarak ayağımıza kurşun sıkıyoruz.
Yorum
-
Hocama güveniyorum. Şota harici takımın başarılı olmasını isteyen birini bulmak kolay değil. Takım çok istekli. Bu benim için yeterli. Tek sıkıntı Özer. Onuda keyiften oynattığını sanmıyorum kesecektir bir sonraki maçta.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Sonuna kadar arkandayız...
Böyle devam et cesur ol korkma...
İlk 11'e bile Cardozo N'Doye koysan bu taraftar seni her zaman destekleyecek..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Alışkanlık geregi marin soyununca Yusuf çıkar dedim
Aykutu çıkarıp marini oyuna aldı ya
İşte Avni aker de aranan hoca portföyü idi
Yorum
-
Beşiktaş maçında takımı ne kadar doğru oynattıysa bu maçta o kadar yanlış oynatmıştır.
Ekici ve Cardozo bu takımın iki süperstarı olarak kenarda oturmaları kabul edilebilir bir durum değildir.
Bu takımın penaltıcıları kimlerdir hoca? Mehmet Ekici ise, o sırada oyuna giriyorsa, değişiklik yapılır ve topun başına o geçer.N'doye ise ne zamandan beri N'doye... Her an , her pozisyon kıymetlidir.
Bu maç en tehlikeli maçtı.Denizi geçip derede boğulmayalım dedik öyle oldu. 1-0'dan sonra oyunu koparacak hamle oyun gittikten sonra yapılmaz.
Kazanan 11 değişmez...Her kuşun eti yenmez...Ummadık taş baş yarar...
Eğer özlü sözlerle, deyimlerle takım yapacaksak hiç yapmayalım! Beşiktaş maçıyla bu maçı birbirinden ayıramıyorsak 2 puanı bırakırız.
Desteğe devam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum