Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• golde hatası olmayabilir ama

2-3 pozisyon var çıkması lazımdı mesela pektemekin pozisyonda falan
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yenilgiden sonra eleştiririz 3 gol yer gollerde hatası yok dersiniz, yeneriz yine gol yer yenmişiz halen eleştiriyorsunuz dersiniz.
      Sorun sadece yenilen goller değil, her yenilen golde takım defansıyla beraber kalecinin de suçu vardır.

Ama bu Tolga Zengin değil mi geçen yıl harikalar yaratan? Bu yıl özellikle ikinci yarı daha fazla pozisyon veriyorz ve daha fazla gol yiyoruz, yenilen bu gollerde defans olduğu kadar Tolga da bariz hatalıdır.

Tolga eskiden olduğu gibi kapattığı köşelerden gol yemeye yanlış çıkışlar yapmaya ya da yapmamaya başladı, güveni azaldı, performansı düştü.

Bunları demek Tolgayı sevmediğimiz anlamına gelmiyor,bu söylediklerimizle bizleri düşman ilan etmeniz çok saçma.Hoş bir kaç kişi böyle düşünüyor diye görüneni yazmayacak değilim.
      Tebrikler,insanlara bunu anlatamıyoruz.....

Yorum

• Dün Cafede arkadaşlar Tolga dinlendirilsin diyolardı...bence yenılen golde hatası yok ayrınca maçın son dakikalarında top eline çarpmasa serkan a gitmeyecekti ben yine Tolga yı iyi buldum .Dinlendirilmemesi gerekiyor aynen Tolga ile devam
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O Pozisyonda disari ciksaydi, ve top arka direge sekip gol olsaydi:" Orda 2 Oyuncu varken sen ne diye cikiyorsun be Adam" dermiydin, demezmiydin ??

DOgruyu söyle ama.

alkışı haketttun
          [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
          [/COLOR]

Yorum

• Her mac geri geri gidiyor. Gecen seneki Kasimpasa macinin son dakikalarinda tirmanisa basladi, bu sene ilk yarinin ortalarinda en tepeye ulasti, şimdi düşüşe geçti. Başladığı yere dönmeden Şenol Güneş'in bir müdahele yapması lazım ama tabiki herkesin bildiği gibi İMKANSIZ..
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

• Kapattigin Köseden Gol yiyorsan hatalisindir Bitti
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• kaptanın quiz programı bu vay bee bide quiz çok güzel programlar.
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Arkadaş yediği golde en büyük hata kendisinde değil tamam da kaleden top çıkmıyor yahu. Defans her hata yaptığında gol mü yiyeceğiz biz? Bir tane de top çıkart arkadaş. Defansın yaptığı hatayı Tolga uzaklaştırsın. Büyük takım kalecisisin sen.

Bunları yazdığımdan Tolga kötü kalecidir anlamı çıkmasın. Formsuz bir dönem geçiriyor adam. Daha fazla yıpranmaması için kaleyi Onur'a devretmeli bence.
                  En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 05.03.2012, 15:51.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Çıkartmıyormu ki ?

Yorum

• Onur'dan sonra ki ilk maçını hatırlıyorumda herkesin aklında acaba? ne olacak işareti vardı.Son 3-4 maçtır formsuz olmasına rağmen iyi bir dönemden geçiyor bence...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ahahahaa Buraya dalga geçmeye geldim , kaptan yine çok kötüydün diye . Meğer ciddi ciddi dün kötü olduğunu düşünenler varmış

Ne alem adamlarsınız yahu , pes valla

Yine iyiydin , kaptan Onur çok bekleyecek gibi .
                        Twitter Adresim

Yorum

• Kaptan mükemmel bir insan
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Sen de haklısın Ahmet. Ortalama her maç 2 gol yiyordu. Bu maç sadece 1 gol yedi. Bunda Beşiktaş'ın başka kaleyi bulan şutu olmamasının da etkisi olabilir ama bilemedim şimdi.
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen de haklısın Ahmet. Ortalama her maç 2 gol yiyordu. Bu maç sadece 1 gol yedi. Bunda Beşiktaş'ın başka kaleyi bulan şutu olmamasının da etkisi olabilir ama bilemedim şimdi.
                              Yahu , adam orta açmış iki kişinin arasından kafa vurduruyosun . Suç Tolga'nın mı oluyor . Tolga o pozisyonda en az suçludur falan demiyorum suçsuzdur .

Cenk nasıldı dün sana göre ? Çok iyiydi de mi ? Keşke kalemizde olsa . Veya Volkan son zamanlarda ne güzel de oynuyor . Şükretmeyi bilelim bence , Tolga çok çok iyi benim bu sene en rahat olduğum bölge kale . Ciddiyim hiç korkmuyorum , şu maçtan sonra Tolga'ya laf atmak bana çok abes geliyor .

Kendin diyorsun kaleye gelen tek top gol oldu . Bu gayet normal ki , 50 dakika eline top değmemiş bir kalecinin soğuması kadar normal bir şey olamaz ki golde hatalı diyeceğimiz bir şey de yok .

"Zaten kaleye 2 şut geldi ikisi de gol oldu , yuuuh ." Diye bir eleştiri olmaz pozisyona bakmak lazım , suçu var mı yok mu ?

Orda topa çıksa , gol yesek eyvallah derim .
                              En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 05.03.2012, 16:24.
                              Twitter Adresim

Yorum

• Harbi takmışsınız Tolga'ya başka bir açıklaması yok. Penaltıdan gol yese "elini şu kadar uzatsa kurtarabilirdi ama tabii ki bir şey diyemeyiz" diyip bir şey dersiniz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X