Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga ilk golü çıkarmalıydı diyen arkadaşların 19 Mayıs çalışmalarında bile o üç direğin arasına geçtiğini sanmıyorum. Onur iyidir ama Tolga daha iyidir en azından şu an için durum bu. Bir takıma iki iyi kaleci lüks zaten sezon sonunda çok para eden satılıp kale diğerine verilmelidir. Hem giden için hem takım için hem taraftar için en iyi çözüm bu gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak miynat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolga ilk golü çıkarmalıydı diyen arkadaşların 19 Mayıs çalışmalarında bile o üç direğin arasına geçtiğini sanmıyorum.
      Onu söyleyen arkadaşlar bullet time efsanesinin gerçek olduğunu ve Onur'un da bu yeteneğe sahip olduğunu düşünüyor...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• tolga iyidir iyi
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ben daha yeni farkettim bunu, kaptan yapma yahu

En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 22.02.2012, 23:18.

Yorum

• Kaptan, en çok şansı hak eden sensin.
            En çok senin ihtiyacın var şansa. Çünkü zor durumdasın orda.
            Bol şans Tolga Kaptan, Allah yardımcın olsun...

Yorum

• Elleri klavyede, senin hatanı bekleyenlere inat, geleni geçeni tutarsın inşallah.
              Allah yardımcın olsun.
              Allah takımımızın yardımcısı oldun.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolga'ya suç bulacalığına önünde oynayan oyunculara ve yapılan savunma hatalarına bakılmalı !
                İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala Tolga deniyor.

Koy önüne Glowacki-Egemen'i Tolga kaç gol yiyor bakalım
                Tolga'nın hatalarını örtmenin yeni modası: DEFANS HATALI..

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor için

Tolga > Onur > Diğerleri

Sadece kaleciliklerine bakarsak

Tolga >= Onur > Diğerleri
                Trabzonspor ruhu açısından: Tolga>Onur

İnsanlık ve duyarlılık açısından: Tolga>Onur

Komple bir kalecilik açısından: Onur>Tolga

Bu üçü tartışılmaz gerçeklerdir...

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onu söyleyen arkadaşlar bullet time efsanesinin gerçek olduğunu ve Onur'un da bu yeteneğe sahip olduğunu düşünüyor...
                Senin kadar efsane dünyamız geniş olmasa da,bir realite olarak Onur'un Tolga'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...

İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elleri klavyede, senin hatanı bekleyenlere inat, geleni geçeni tutarsın inşallah.
                Allah yardımcın olsun.
                Allah takımımızın yardımcısı oldun.
                Bu mantıkla birilerini savunmaya çalışanlara her zaman farklı bakmışımdır..Ne demek elleri klavye de Tolga'nın gol yemesini beklemek?? Tolga'nın yediği her gol olası puan veya puanlar kaybetmemize neden oluyor,hangi taraftar renklerine gönül verdiği bir takım için böyle olmasını ister..Ha senin mantık yapında böyle bir düşünce mekanızması varsa onu da bilemem..Ayrıca ona,buna,şuna inat için değil Trabzonspor için gelen bütün topları tutar İnşallah,bunu takımımın için senden önce ben isterim..Ama ortada hatalar varsa sen görmesen veya görmezlikten gelsen bile bunu da açıkça yazarım.

Tolga'yı savunmak için kendinize başka mantıklı argümanlar bulun bence...
                En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 00:20.

Yorum

• Allah yardımcın olsun kaptan.
                  En son Yaşar tarafından düzenlendi; 23.02.2012, 01:00.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga'nın hatalarını örtmenin yeni modası: DEFANS HATALI..

Trabzonspor ruhu açısından: Tolga>Onur

İnsanlık ve duyarlılık açısından: Tolga>Onur

Komple bir kalecilik açısından: Onur>Tolga

Bu üçü tartışılmaz gerçeklerdir...

Senin kadar efsane dünyamız geniş olmasa da,bir realite olarak Onur'un Tolga'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...

Bu mantıkla birilerini savunmaya çalışanlara her zaman farklı bakmışımdır..Ne demek elleri klavye de Tolga'nın gol yemesini beklemek?? Tolga'nın yediği her gol olası puan veya puanlar kaybetmemize neden oluyor,hangi taraftar renklerine gönül verdiği bir takım için böyle olmasını ister..Ha senin mantık yapında böyle bir düşünce mekanızması varsa onu da bilemem..Ayrıca ona,buna,şuna inat için değil Trabzonspor için gelen bütün topları tutar İnşallah,bunu takımımın için senden önce ben isterim..Ama ortada hatalar varsa sen görmesen veya görmezlikten gelsen bile bunu da açıkça yazarım.

Tolga'yı savunmak için kendinize başka mantıklı argümanlar bulun bence...
                    Ben Tolga için güzel temennilerde bulundum.
                    Sen ise üstüne alındın.
                    Yapacak bir şey yok.
                    Yarın önemli bir maçımız var.
                    Kalede de Tolga var.
                    Bence onu eleştirmek yerine, destek vermek, iyi oynamasını temenni etmek gerekiyor.

Yorum

• seyduna_efil

Renktas bosver Onurun acik ara Türkiyenin en iyi Kalecisi oldugu belli ama Tolga Onurdan iyi diyenler var resmen.
                      Tolga iyi bir Trabzonsporlu ve Insan diye duygusal davraniyorlar.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Eger bilmedigimiz bir durum yoksa, en azindan simdilik, kolay maclarda ve kupa maclarinda Onur oynatilmali. Boyle iki tane enfes kalecimiz olunca yapilmasi gereken budur, degismeli oynatilmalilar. Bilmedigimiz durumdan kastim Senol hoca ile Onur'un arasinda herhangi problemdir. Sayet Unur formasini performansindan dolayi degil sakatligindan dolayi kaybetti. Umarim Onur da yuvadan ucmaz.
                        Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Onur da, Tolga da Türkiye'nin en iyi 2 kalecisi.
                          İkisinin de birbirine göre üstün yanları var.
                          Onur Türkiye'nin en seri ve an çabuk kalecisi iken, topu oyuna sokmada Tolga'dan daha iyi.
                          Tolga ise karşı karşıya pozisyonlarda belki de Dünya'nın en iyilerinden.
                          O nedenle kaleye hangisi geçerse geçsin, gözümüz diğerini aratacak.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur da, Tolga da Türkiye'nin en iyi 2 kalecisi.
                            İkisinin de birbirine göre üstün yanları var.
                            Onur Türkiye'nin en seri ve an çabuk kalecisi iken, topu oyuna sokmada Tolga'dan daha iyi.
                            Tolga ise karşı karşıya pozisyonlarda belki de Dünya'nın en iyilerinden.
                            O nedenle kaleye hangisi geçerse geçsin, gözümüz diğerini aratacak.
                            Bence Onur kaleci ile karsi karsiya pozisyonlarda daha iyi Ikiside cok iyi tabi
                            Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Tolga Onur'dan resmen ve gayriresmi olarak daha iyi bir kaleci. Rakamla bir daha yazayım Tolga daha iyi.

Yorum

• İlk olarak miynat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tolga Onur'dan resmen ve gayriresmi olarak daha iyi bir kaleci. Rakamla bir daha yazayım Tolga daha iyi.
                                İstatistikler sizin reklamlarınız yalanlıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X