Evet bende bugün radyospor da duydum. Real Madrid yöneticileri staddaymış. Türkleri özellilkle Trabzonsporluları Real Madrid taraftarı yapıcak bu Mourinho.
Devre arası bir de Hamit'i bize verdi mi tamamdır..
Kafa vuruşunu nasıl çıkardı aklım almıyor Dünyada o topu kurtarabilecek kaleci sayısı bir elin parmağını geçmez vallahi helal olsun kaptana şampiyonlar liginde 5 puanımız varsa 4 ünü Tolgaya borcluyuz
Birkaç hafta önce dikkatsizlik yapıyor diye eleştirmiştim son maçtan sonra gelip birşey yazmamak olmaz (: O zaman söylediğimin arkasındayım ne gördüysem onu söyledim. Ama korktuğum gibi olmadı fazla düşüş göstermeden hemen toparladı kendini. Cska maçında 1 numara oynadı hakikaten... Maç sonu konuşması medyada beklentimin aksine fazla yer bulmadı ama iyi konuştu. Yanlış hatırlamıyosam şike olayları hakkında böylesi konuşan ilk futbolcumuz oldu.
Kanımca en önemli artın pozisyonların gelişiminde hakemlerin de hata yapabileceğini düşünerek ofsayt, faul vb. futbol oyun kurallarının ihlal edilip edilmediğine bakmaksızın sadece topun kale çizgisini geçmemesine odaklanmandır. Rüştü'nün bile birçok kez yaptığı bu hatayı yapmamış olman senin ne kadar bu işi ciddiye alarak çalıştığının ve kendini geliştirmek için çaba sarf ettiğinin en önemli göstergesidir.
Kanımca en önemli artın pozisyonların gelişiminde hakemlerin de hata yapabileceğini düşünerek ofsayt, faul vb. futbol oyun kurallarının ihlal edilip edilmediğine bakmaksızın sadece topun kale çizgisini geçmemesine odaklanmandır. Rüştü'nün bile birçok kez yaptığı bu hatayı yapmamış olman senin ne kadar bu işi ciddiye alarak çalıştığının ve kendini geliştirmek için çaba sarf ettiğinin en önemli göstergesidir.
Çok doğru. İnter maçında Milito ofsayt diye hakeme baktı ama Tolga pozisyonu takip etti ve o topu yakaladı.
Evet bende bugün radyospor da duydum. Real Madrid yöneticileri staddaymış. Türkleri özellilkle Trabzonsporluları Real Madrid taraftarı yapıcak bu Mourinho.
Yorum