Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün hatasi oldugunu düsünmüyorum,iyi bir mac cikardi.

Genel olarak onura oranla hatalarinin daha fazla göze battigini düsünüyorum.

Kaleci degisikliginin gündeme getirilmesini bile dogru bulmuyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kalede devam etmeli edecekte. Onur'un durumunu bilmiyoruzi kaleciler için maç eksiğinin diğer futbolculardan 2 kat daha önemli olduğunu hatırlatırım Onur geçsin diyen arkadaşlara, Onur sezon başı kampta da yoktu devre arası hazırlık maçlarında ve Türkiye kupasında hazırlar kendini iyi ise 2.devre kapar formayı.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Mustafa Denizli, Halil olmasa belki Tolga maçın yıldızı diyebilirdik diyor ama nedense yine kendisine sallanmaya başlanmış. Sallayan arkadaşlara da kızmıyorum aslında. Herkes gibi biz de Onur'u kalede görmek istiyoruz. Ama bunun için Tolga'yı eleştirme yöntemi doğru değil. Ben ne Tolga'nın ne Onur'un tamamen kaleden kesileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen biz de BJK'nin 2 senedir uyguladığı sisteme geçeceğiz. İleriki haftalarda maçın 1 saat öncesine kadar Tolga'nın mı Onur'un mu kalede olduğunu öğrenemeyeceğiz ve kim kalede olursa olsun sürpriz olmayacak...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Onur'un kaleye geçmesi için illa Tolga'yı eleştirerek kötü kaleci olduğunu mu söylememiz lazım?
          İkisi de iyi kaleci işte.
          İkisini de öve öve bitiremem ben.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam kalesinde gol yemedi, kritik kurtarislar yapti ama bugün iyi degildi.
            Kalesinde gol görmedi kritik kurtarışlar yaptı ama iyi değildi ilginç..

Yorum

• adamın hassısın be hassı youtube da vıdeonu ızledım tuylerım tekrar diken diken oldu Allah ellerıne gözlerıne dızlerıne zeval vermesın

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kalesinde gol görmedi kritik kurtarışlar yaptı ama iyi değildi ilginç..
                Arkadaş diğer arkadaşın yorumuna ithafen yazmış onu.
                Més Que Un Club

Yorum

• zaten yediği gollerde deli goller onun yerinde onurda olsa bir sey yapamazdı hatta ikisi olsa kalede yine bir şey yapamazlar...

her hafta cok güzell goller yiyorduk...

bu haftada muhammetin rovansatası gol olmalıydı..

fizik olarak bana göre tolgaa onurdan daha avantajlı ve onurun kaleyi alması bana göre su an için zor... istermiyim onurun tekrar kaleye gecmesini tabiki evet..

ama performans acısından kale su an için tolganın... hak yemeyin... onurun zaten yan top zafiyeti var.. sakatlanmasına sebeb olanda bir yan topdu zaten .. ama tolga bu konudada onurdan 1 gömlek üstündür..
                  Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Böyle olmaz Tolga gol atmadın berabere kaldık. Onur'un kaleye geçmez zamanı geldi de geçiyor!

Yorum

• Harikasın Kaptan.. Büyük oynamaya devam..

Yorum

• Adamsın Tolga.Maçın yıldızıydı.Sen de olmasan ne olacaktı bilmiyorum.Helal olsun.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Yuuhhh sana harbiden yuhh!

*
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• alnından öpüyorum kaptan
                            eğer 1 puan aldıysak senin sayende
                            sen kalede bir tarafını yırtarken koşmayanlar utansın.
                            rakip takım 10 kişi,iç sahadayız,forvet bölgesinde 2 topçu var,henrique ve burak
                            henrique topu alıyor,pas atacak adam yok,ileri gidiyor topu kaptırıyor.
                            topu her alan 10 mt. sürmek zorunda mı?takım oyununa dair emare yok.
                            topu alan ileri gidiyor.
                            el frenleri var takımda
                            topu alıp uygun yere pas atmayanlar,farklı fantaziler uygulamaya çalışanlar var
                            trabzonspor fantazi yeri değil
                            adam koşuyor ama diye bir de laf var,kardeşim koşuyor ama top kapamıyor,sadece koşuyor.
                            taraftarada bir çift lafım var,siz oraya niye gidiyorsunuz arkdaş?takımımı ateşliyeceksiniz? yoksa takım mı sizi ateşleyecek?
                            beyefendiler gıkını çıkarmıyor,niye?boğazı yorulur aman aman
                            o bileti alıyorsan hakkını vereceksin arkadaş.
                            gidiyorsun tribünde yatıyorsun,yazıklar olsun.
                            alanzinho o pozisyonu atacaksın arkadaşım,gir topun dibine,yapıştır,senin işin bu
                            kimse kusura bakmasın kardeşim,herkes işini yapacak
                            rakip 20 dk. on kişi oynuyor ve sen iç sahada kazanman gereken bir maçı kazanamıyorsan o maç oynayan herkes hatalıdır.hoca da hatalıdır.
                            bu maçta takdir ettiğim adamlardan biri tolga dır o da kalecidir zaten
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Sen adamın hasısın Kaleyi kapla hep böyle.Büyük kaptan

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sadece Tolgayla olmaz bu iş.Ne yani golüde mi Tolga atsın
                                Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X