Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antrenman fit olmak, formdan düşmemek için yapılır. Eksikler maçla giderilir. Antrenmanla maç çok çok aayrı şeyler. Premier Ligde neden bu kadar maç var biliyormusun. İşte bu yüzden hocam.. Gençler, yedekler oynasın tecrübe kazansın eksiklerini kapatsın diye.
    Antrenman sadece kondüsyon için değildir sistem antrenmanda oluşturulur mesela kaleci eksiğini antrenmanda giderebilir geri pas problemini gidermesi için maç oynamasını ve habire geri pas atılmasını mı bekleyeceğiz buna kalbim dayanmaz.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Onur da kaç yıl yedek kaldı.Ama her geçen gün geliştirdi kendini.

Tolga yaklaşık 3 sezon alternatifsizdi.Jefferson vardı bir de Tolga.Ona verilen şans kimseye verilmemiştir.

Milli takımlar gördü,Şenol Güneş'le çalıştı,yok.Olmayınca olmuyor,bu takımda bahane arayacak en son isim.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antrenman sadece kondüsyon için değildir sistem antrenmanda oluşturulur mesela kaleci eksiğini antrenmanda giderebilir geri pas problemini gidermesi için maç oynamasını ve habire geri pas atılmasını mı bekleyeceğiz buna kalbim dayanmaz.
        Sistem bizim tartıştığımız konuyla ilgili değil onu geçiyorum..

Katılmıyorum abi. Maçla Antrenmanın psikolojisi çok farklı. Antrenmada geri pasta hatalı olsa kim Tolga'ya ne kadar kızar. Maçta farklı işte. Onur kendini antrenmanda geliştirmediki. Oynadıkça öğreniyor. Sezon başında toplara çıkışını hatırlayın. Ne hatalar yapmıştı. Artık bunları göremiyoruz desek yeri. Çok tepki yemişti. Özellikle milli maçta. Maçta yapılan hatanın geri dönüşü yok. İdmanda insan ister istemez lakayıt oluyor. Gerçi insanın kendiylede alakalı bir durum. Önce öğrenmek isteyecek. Bu Tolga'da yok zaten. Öğrenmek isteyen, belli bir yeteneğe sahip kalecide ısrar edeceksin. Casillas'ta ilk yıllarında saçma goller yiyordu. Oynaya oynaya geliştirdi kendini. Yedek kalsaydı hiçbişey olmazdı ondan. Bu benim görüşüm.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ben maçta hatanı görür antrenmanda düzeltirsin diyorum benim görüşüm bu yönde.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gümüşhaneli beyler Tolga..Forma numrasından da belli oluyor..bildiğim kadarıyla Trabzon Lisesi mezunu...kaleci performansına gelince hiç ama hiç güvenmiyorum
            Tolga Zengin Kimdir ?
            Tolga Zengin, 10 Ekim 1983 Artvin'in Hopa ilçesinde doğdu.Futbola amatör olarak Trabzon İdmanocağı kulübünde başladı.[...]
            Bende böyle biliyordum abi. Neyse, ben degerlendirme yapmamam dogru olur diye düsüniyorum. Oynayali seneler gecmis ve tek mactan kalecinin iyi olup olmadigini ben söyleyemem.
            Ancak 2 - 3 büyük hatasi vardi. Oyunun ilk dakiklalarinda kirmizi kart görmesi gerekti. Bir de panter gibi topu tutmasi var, agzim acik kaldi. Siradan bir kaleci o topu yumruklardi, Tolga cok rahat bir sekilde ziplayip kapti.
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kale Arkasından veyahut Reklam Panolarından Şut Geleceğini Zanneden Kaleci Öğneği.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Metin AKTAŞ daha iyi idi,
                Metin AKTAŞ tutunamadı, bu nasıl tutunuyor aklım almıyor.
                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• iyiki ONURumuz var :-D
                  İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                  Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                  FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Sonu tipki Hasan Üçüncü gibi olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sonu tipki Hasan Üçüncü gibi olacaktır.
                      Murat birisi senin yerine girip bu yorumu yazdı herhalde şaşırttın beni... ne var Hasan Üçüncüde adam bank asyada oynuyor, herkes şampiyonlar liginde oynayacak değil ya

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat birisi senin yerine girip bu yorumu yazdı herhalde şaşırttın beni... ne var Hasan Üçüncüde adam bank asyada oynuyor, herkes şampiyonlar liginde oynayacak değil ya

Cengiz abi küçümsediğimden falan değil tabi ki.

Kaç seneden beri bu formayı giyiyor ve kendini gram kadar geliştiremedi.

Rüştü bir zaman veliahtı olarak Tolga'yı göstermişti ya işte o günden beri bir gram ilerleme bile yok.

Yetenekleri çok sınırlı.

Zamanında Hasan Üçüncü için bizden başka hiçbir birinci lig takımında forma giyemez diyorduk, aynen de öyle oldu.

Yorum

• Allah Onur'a sakatlık, cezalı durum, performans düşüklüğü vermesin. Allah Onur'u her türlü form düşüklüğünden korusun.
                          *
                          Onur'un bir sezonda yediği gol sayısını, 5 maçta yiyecek kapasitedeki Tolga'ya iş düşerse hapı yuttuğumuzun resmidir. Yetenek metenek hikaye. Sezgilerinde ciddi problemler var. Bir kaleci boşta kalan topa önündeki savunma oyuncusunun arkasına geçip bakar mı? Tolga baktı. Bu ülkede marangozluk ayak çok. Mesela Rüştü senelerdir düzeltemedi. Her vurduğu top kenardan taça çıkar. Hakan Arıkan ve Cenk de öyle. Bjk'nin 3 kalecisininde oyunu başlatma, degaj ve aut dikişleri çok felaket. Tolga'da o yolda ilerliyor. Senelerdir öyle...

İkinci kupa maçında Bora'yı izleriz umarım.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tolga'nın yeni imajı şaşırttı

Takımı yakından izleyenler dışındaki birçok kişi kupa maçında büyük şaşkınlık yaşadı. Çünkü kaleyi bu karşılaşmalık Onur Kıvrak'tan devralan Tolga Zengin'in imajı tamamen değişmişti.

Eski kısa saçlı hali yerini, uzun ve farklı kesim bir modele bırakırken, sporseverler Tolga’yı tanımakta zorlandı. Sık sık imaj değişikliğine giden deneyimli file bekçisinin son sürprizi merakla bekleniyor.

Son dakika spor haberleri, Türkiye'den ve dünyadan en yeni transfer dedikoduları, sporda bugün yaşanan gelişmeler ile günün güncel spor olayları spor gazetesi Fanatik’te!
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hep tarz yapsa ne olur?

Değişmesi gereken şeyler değişmediği müddetçe bir anlamı yok..

Yaş gelmiş 27'ye değişeceği de yok..

Sene sonu yollanmalı artık..

Sinir sistemimizi daha fazla bozmadan..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Onur da hatalı gol yedı zaman zaman ama o Kaledeyken ıcımde bir rahatlık oluyor...Nedense bunu Tolga kaledeyken yaşayamıyorum..örneğin geri pas Tolga ya attıklarında (hadi koçum vur şuna yakma bizi...)ıcım ürperiyor hata yapsın yapmasın konu o değil ama güvenemiyorum...

Bunu Onur kaleyı devraldıktan sonra cok iyi anladım Tolga abı olmuyo malesef olmayınca olmuyor boy herşey değil
                                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                                [/COLOR]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X