Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah Yardımcımız Olsun

Yorum

• Onur varken tolgayi nasil sylva yerine aldi anlamadim . Bu adam okadar sakatti ama yinede direk oynatiliyor onura yazik olmuyormu ?

Yorum

• korktuğum başıma geldi bu Tolga'dan kaleci falan olmaz belediye maçında kalede onuru görmek istiyorum
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Eyvah eyvah...
          Kalecisiz günlere geri döndük...
          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Topu oyuna elle ve hızlı sokmalar aynı Sylva.
            Öğreniyor elbet.

Önünde birtek Jeferson vardı.
            Oda önündemi arkasındamı belli değildi.
            Yedikleri önlerindeydi. Orası kesin.

Neticede kimseden birşey öğrenemedi garibim...

Umarım kötü şeyler yaşamaz ve yaşatmaz.

Kaledeyse desteğimizi hakeder.

Hoca takdiri önemli.

Yorum

• Hazır bi Tolga bizi kahrediyordu.Şimdi maç eksiği olan bi Tolga ne yapar?
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ula kimse bende dahil güvenmiyo sana ne olur yüzümüzü kara çıkarsan...
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• yahu neden ısrarla tolga??
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu neden ısrarla Tolga?
                    Cevabını gerçekten bilmiyor musunuz?
                    Trabzon'da şöyle birkaç hafta geçirin sorunuzun cevabını öğrenirisiniz.
                    Bu cevap sizi mutlu etmez ayrı mesele.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cevabını gerçekten bilmiyor musunuz?
                      Trabzon'da şöyle birkaç hafta geçirin sorunuzun cevabını öğrenirisiniz.
                      Bu cevap sizi mutlu etmez ayrı mesele.
                      hmm...

onur sakatmı?benmi bilmiyorum?
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Tolga'ya destek ve moral zamanı şimdi.

Kesin gol yer bu dediğinizde golü Tolga değil Trabzonspor yani biz yiyoruz.

Kaleci biraz da defansı ile birlikte büyük kaleci olur. Ve fubol takım oyunu olarak oynandığında anlamlı ve değerli.

Şenol'un efsane kaleci olmasına Turgay'ın Necati'nin Cemil'in ve diğerlerinin katkısını düşünün. Geçen sezonki takımımızı, defansımızı ve bu sezonki ( son haftalar hariç ) bir karşılaştırın.

Madem bu takım oyunu her oyuncu bizim için değerli. Dışardaki takımların gıpta ile izledikleri oyuncularımız var. Gerek Recep gerekse Tolga kalemizi koruyabilecek yetenekte ve yeterlilikte oyuncularımız.

Gerekirse maçtan önce tribüne çağırıp moral vermek lazım Tolga'ya.
                        Hocasının sırtını sıvazlayıp sana güveniyorum demesinden daha önemli trübünlerin sana güveniyoruz işini yap mesajı. Bu konuda da BMN öncülük etmeli ve gereken adımları atmalı.

Küfür etmenin, bundan kaleci olmaz demenin, moralini bozmanın ne Tolga'ya ne de bize faydası var.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hmm...

onur sakatmı?benmi bilmiyorum?
                          Onur sakat değil, Trabzon'da pek çok kafa sakat.
                          Onur'un kaleye geçmesi demek, pek muhterem yerel medyamız, futbol duayenlerimiz ve akil adamlarımızın içinde bolca "Trabzon'un çocuğu" ibaresi geçen cümlelerle linç kampanyasını başlatması demek.

Aynı cümlelerden bu forumda da görmemiz demek.
                          Tolga'ya gelince kendisinde bazı müspet değişiklikler görmüştüm. Bu futboluna yansır mı? Allah bilir.
                          İnşallah yansır diyelim.
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 23.03.2009, 11:24.

Yorum

• bence tolga bu işi bıraksın.boy var,pos var,yakışıklı çocuk ta hani.çok iyi manken olur
                            Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Haydi Tolga şaşırt bizi kardeşim.Hakket bu işi,alkışlayarak ellerimizi patlatalım.
                              Öyle bir durumdayız ki galatasaray maçında yediğimiz golleri Tolga yemezdi diyorum içimden,lakin Sylva'nın tuttuğu bazı toplarda da zıttını senin için düşünmüyor değilim.Yanılt bizi kardeşim ya.Elinde bir fırsat duruyor.Kaçırma diyorum.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Kaleye Tolga' yı koyarak oynayacağımıza kaleyi boş bırakıp sahada bir kişi fazla oynamak daha mantıklidır bence..

Hiç değilse yediğimizden bir fazlasını atabilme şansımız olur..

Kendisine verilen onca şansı rezil rüsva etmesine rağmen hala bir şekilde istihdam edilen Tolga' da direteceğimize, bulduğu sınırlı şansları layıkı ile değerlendirebilmiş Onur' a şans vermek çok daha mantıklı olurdu ama kafa kağıdı devreye girince ortada mantık falan kalmıyor tabii ki..
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X